sobota 24. júna 2017

FITOSLIM - návod na chudnutie? /spolupráca s fitoslim.sk part 1




Ahojte :)
Pred pár týždňami som zverejnila článok o tom ako som sa konečne rozhýbala a začala so sebou niečo robiť. Písala som, že na daný článok nadviažem, najmä čo sa týka schudnutia určitej váhy. Ak ste tento článok nečítali, tak stačí kliknúť: Be Fit ... alebo aj ako som začala KONEČNE cvičiť. V článku som zámerne neuviedla, že asi týždeň po tom čo som sa rozhodla cvičiť a trochu sa zredukovať do normálnejšej váhy mi napísal e-mail pán Viktor a ponúkol mi niečo, čo sa jednoducho neodmieta. Ponuka ma neskutočne potešila a zaujala. Išlo o to, že mi ponúkol možnosť testovať nápoj na chudnutie s názvom fitoslim. A čo to ten fitoslim vlastne je? Poďme si ho bližšie a hlavne obšírnejšie charakterizovať.








Charakteristika zo stránky predajcu:
FitoSlim nápoj na rýchlejšie chudnutie

,,Chcete schudnúť a vyzerať ale hlavne cítiť sa zdravšie? Cesta k vysnívanej postave je však častokrát náročná a vyžaduje si silné sebazaprenie. Nedovoľte, aby obezita naďalej ohrozovala vaše zdravie a podlamovala sebavedomie. Schudnite jednoduchšie s FitoSlimom.


Pretože nie je chudnutie ako chudnutie. A FitoSlim nie je iba obyčajný „placebo“ koktail na chudnutie, alebo zázračné tabletky na chudnutie ktoré nemajú ničím podložené účinky. FitoSlim je nápoj na chudnutie ktorý vám pomôže zbaviť sa tuku efektívnejšie a zároveň bez nežiadúceho jo-jo efektku. Jeho účinky sú pri tom podložené štúdiami a podporované Európskou úniou.


FitoSlim nie je ďalší falošný zázračný liek, sľubujúci rýchle chudnutie bez akejkoľvek snahy. FitoSlim je účinný nápoj ktorí je schopný výrazne zjednodušiť vašu cestu za krajšou postavou a zdravším životným štýlom. Ukrýva v sebe starostlivo vyváženú zmes z hľuzy „Koniac Manna flour“ a ďalšie koncentrované rastlinné extrakty, čím dokáže efektívne potlačiť chuť do jedla a zintenzívniť spaľovanie tukov. Príjemná pomarančová chuť nápoja zasýti váš žalúdok a obmedzí vstrebávanie kalórií až na niekoľko hodín. Účinky FitoSlimu sú odobrené európskou komisiou pre bezpečnosť potravín, čo je dôkazom toho, že sa môžete s dôverou spoľahnúť, že s ním dosiahnete jednoduchšie chudnutie."
Prípravok na chudnutie s preukázaným účinkom



,,Zmes prírodných zložiek obsiahnutých v prípravku na chudnutie FitoSlim, sa spojilo v jeden účinný liek, aby ste začali chudnúť tým správnym spôsobom.

Prvou zložkou nápoja na chudnutie FitoSlim je vláknina hľuzy „Konjac Mannan flour“ odborne nazývaná Glukomanán. Základnou vlastnosťou tejto zložky je schopnosť zväčšovať svoj objem a tiež to, že prechádza cez tráviaci trakt bez zmeny, teda nepodlieha tráviacim procesom. Vďaka jej rozpínavým vlastnostiam vyplní váš žalúdok a navodí príjemný pocit sýtosti a vy jednoducho zjete menej. FitoSlim tiež obalí prijatú potravu čím zníži jej glikemický index. Energia z potravy sa potom vstrebáva pomalšie a rovnomernejšie čo je pri zdravom chudnutí zásadné.

Ďalšou dôležitou zložkou nápoja na chudnutie FitoSlim je koncentrovaný extrakt plodu Garcinia Cambogia, ktorý blokuje účinok enzýmu Acitropín. Ten je zodpovedný za ukladanie tukov vo vašom tele. Zablokovaním funkcie Acitropínu je ďalšie ukladanie tukov pre organizmus oveľa komplikovanejšie. Vďaka účinkom Garcinie sa zároveň zvyšuje produkcia Serotonínu čím dosiahneme ďalšie zníženie chuti do jedla.

So snahou rýchlo schudnúť sa vždy spája aj nežiadúce ubúdanie kostrového svalstva v dôsledku kalorického deficitu. Práve znižovanie výkonnosti bazálneho metabolizmu v dôsledku úbytku svalstva je dôvodom obávaného Jo-Jo efektu. Aj z toho dôvodu sa pri chudnutí odporúča telesné cvičenie. Účinné látky L-Glutamín a L-Leucin vo FitoSlime chránia váš organizmus proti nežiadúcemu úbytku svalov, zatiaľ čo vy budete chudnúť rýchlejšie a tým správnym spôsobom.

Všetky zložky prípravku na chudnutie FitoSlim sú spojené do osviežujúceho instantného pomarančového nápoja, ktorí poteší svojou príjemnou chuťou a vysokým pohodlím pri užívaní. Ak to s chudnutím myslíte naozaj vážne, spoľahnite sa na FitoSlim ktorého účinky sú dokázané výskumom a zároveň uznané Európskou komisiou pre bezpečnosť potravín. Skutočnosť že nejde o ďalšie neúčinné zázračné tabletky na chudnutie, si môžete overiť priamo na webe európskej komisie pre bezpečnosť potravín."




4 jednoduché kroky ako schudnúť s FitoSlimom




,,Ak sa pýtate ako schudnúť, nech sú vašou odpoveďou tieto štyri jednoduché kroky. S nápojom na chudnutie FitoSlim to bude jednoduchšie ako si myslíte. Nepotrebujete osobného trénera ani diétneho poradcu na to aby ste dosiahli váš sen o chudšej postave.



1. Začnite užívať FitoSlim


V každom balení nápoja na chudnutie FitoSlim nájdete 21 vrecúšok, ktoré vám zaistia nepretržité užívanie po dobu jedného týždňa. Užívajte prípravok na chudnutie FitoSlim vždy niekoľko minút pred každým hlavným jedlom – teda 3x denne. Už v priebehu jedného týždňa môžete očakávať zrýchlenie vášho chudnutia a to v priemere o 1 - 1,2 kg za týždeň.





2. Stravujte sa kvalitne


Aby ste dosiahli vytúžené výsledky nemusíte vedome radikálne upravovať vaše stravovacie návyky. Vďaka tomu, že FitoSlim obmedzí vašu chuť do jedla, automaticky znížite aj množstvo prijatej potravy, čím sa zabezpečí nižší príjem kalorií ako doposiaľ. Ak chcete chudnúť ešte rýchlejšie, bude vhodné vyhnúť sa nadmernej konzumácii sladkostí a tukov.




3. Nezabúdajte ani na pohyb


FitoSlim pomáha utlmiť hladu a navodzuje príjemný pocit nasýtenia. Zároveň zabraňuje ďalšiemu ukladaniu tukov a naštaruje ich spalovanie, vďaka čomu budete chudnúť rýchlejšie. Ak chcete znásobiť jeho účinok, môžete do vášho dňa zaradiť viac pohybu. Na miesto výťahu použite schody alebo spojte príjemné s užitočným a vytiahnite partnera na príjemnú prechádzku.





4. Držte sa plánu


Základom je pevná vôľa a odhodlanie pri vašom chudnutí. Nie je nič horšie ako poľaviť od vašich plánov akonáhle sa dostavia prvé pozitívne výsledky v podobe zníženia podielu telesného tuku. Užívajte FitoSlim pravidelne presne podľa plánu. Nejde len o obyčajný výživový doplnok. Bol vyvinutý tak, aby vám napomohol k úspešnému dosiahnutiu vášho vysnívaného cieľa o chudšej postave. "













Za pár dní po e-mailovej komunikácií mi naozaj aj balík prišiel a po jeho otvorení na mňa vykúkalo rovno 5 krabičiek tohto nápoju. Veľmi som sa potešila, pretože 5 balení = 5 týždňov a za tento čas by sa už hádam nejaký zázrak s mojou váhou mohol stať a ja by som mohla schudnúť aspon 5 kíl... minimálne ak nie aj viac... teda aspoň podľa toho čo mi prezrádzajú prvotné informácie na ich stránke + recenzie od spokojných zákazníkov. Mala by som chudnúť minimálne 1,2 kg týždenne...Poďme však ďalej.







Pán Viktor mi totižto pribalil aj veľmi milý list, v ktorom mi popísal čo to ten FitoSlim vlastne je, ako to funguje, čo obsahuje a ako sa užíva.


Jedno balenie obsahuje 21 sáčkov = 3 dávky na deň = 7 dní

Moje prvé skúsenosti s fitoslimom, jeho testovanie a aj výsledky sa dočítate v nasledujúcom článku, ktorý postnem najneskôr do týždňa keďže už ho mám rozpracovaný. :) Rozdelila som toto testovanie do dvoch článkou aby to bolo prehľadnejšie a nebolo toho zrazu tak veľa. Čiže tento článok je skôr informačný a ten druhý bude vychádzať z mojich skúseností. :)







Koľko Fitoslim vlastne stojí?
1 krabička stojí 19,92 €
2 krabičky 35,90 €
3 krabičky 49,90 €
4 krabičky 64,90 €
Nie je to teda najlacnejší špáz a ja verím, že mi Fitoslim pri redukcií mojej váhy aspoň trochu pomôže a nebudem už ako kosatka a´lebo malý veľký slon. :D Z tohto článku je to zatiaľ všetko a vidíme sa pri nasledujúcom kde Vám napíšem koľko som schudla a či to naozaj funguje. :)





To be continued...

1 komentár:

  1. kedy bude dalsi blog? uz to bude takmer mesiac.... dost slabe na blogerku

    OdpovedaťOdstrániť