utorok 14. februára 2017

Dámsky kockovaný šál / spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri ďalšom článku zo série testovania produktov zo stránky postovnezdarma.cz. Keďže máme zimu v plnom prúde a mne teda zima rozhodne je, tak som si tentokrát z ich stránky vybrala vec, ktorá mi má dopomôcť k zahriatiu a ochrániť môj krk pred nachladnutím. :) Áno, hádate veľmi dobre a už aj z nadpisu ste zrejme vyčítali, že ide o šál... tak nebudem Vás dlhšie napínať... Áno, je to šál. :)
Musím uznať, že som mala veľkú dilemu nad výberom. Dostupné majú totižto viaceré farebné varianty a páčili sa mi mnohé. Nakoniec však vyhral jeden jediný šálik a to kvôli tomu, že mám rada tyrkysovú farbu a v kombinácií s fialovou a bielou je fakt neprehliadnuteľný.







Obrázok použitý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/
Charakteristika produktu zo stránky predajcu:


Dámská kostkovaná šála v mnoha barvách
,,Kostkovaná šála v různých barvách Vás v zimě příjemně zahřeje a navíc budete vypadat skvěle! K dispozici je rovnou několik barevných kombinací, kterými můžete doplnit svůj outfit. Šála je elegantním a praktickým doplňkem."
Vlastnosti:
Materiál: umělé vlákno
Mnoho barev - výber až z 19tich variánt
Délka: 190 cm
Balení obsahuje 1 kus
Cena: 15,46 €
Link TU.
Obrázok použitý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/


Šálik má priam obrie rozmery, čo som ocenila najmä pri kompletnom babušení sa pred zimou... Najdlhšie strana má až 190 cm, čo znamená, že je dokonca "vyšší" ako ja... a to patrím medzi vyššie baby, keďže meriam 179 cm. Super je, že si ho môžte zložiť presne podľa vašich predstáv alebo proste len tak na flegmoša obtočiť okolo krku. Keďže aj počas zimy som závislá na tielkach a výstrihoch, tak šálik som si vždy preložila na polovičku a špičkou, ktorá vznikla som si zakryla celý vystrih a zima mi rozhodne nebola. :)
Šálik je síce vyrobený z umelého vlákna, ako ste sa už dočítali kúsok vyššie v popise, ale tento materiál je veľmi príjemný a zároveň hrejivý. A aby mal šálik aj svoj šmrnc, tak z tej nadlhšej strany (190cm) je prešívaný tou istou fialovou nitkou... a z dvoch kratších strán (2x140cm) je roztrapkaný. :)
Určite ho odporúčam, keďže je veľmi hrejivý a svojou veľkosťou je priam dokonalý. :) Nosím ho s čiernou bundou, pri ktorej krásne vynikne a túto hnusnú nikdy nekončiacu zimu krásne rozveseľuje a spestruje.
Šálik určite odporúčam a verím, že z dostupných farieb by si vybrala každá jedna z nás. :) Ktorá farebná kombinácia by bola tá Vaša?





2 komentáre:

  1. Šála vypadá hodně dobře. Moc se mi líbí ty barvy. Tyrkysovou s fialovou mám ráda. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky mám ráda tyto obří šály a vybrala sis hezkou barevnou kombinaci. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť