nedeľa 26. februára 2017

TOPVET Babassu pleťový olej od http://kudla19.sirael.sk/osobna-stranka/spolupráca

Ahojte ... :)
Vítam Vás pri poslednom článku zo série testovania produktov od Majky zo stránky kudla19.sirael.sk. V predchádzajúcich dvoch článkoch som Vám predstavila neskutočne dobrý kokosový balzam na pery a následne koenzym Q10 active krém, ktoré boli taktiež od značky TOPVET a veľmi som si ich obľúbila. Ak ste tieto dva články nečítali, tak odporúčam. :)

Počuli ste už niekedy o Babassu oleji? Ja teda rozhodne nie... a to bol zas a znova dôvod, prečo som si vybrala práve tento výrobok na testovanie. Ako ste si už zrejme všimli, tie čo ma čítate pravidelnejšie, rada testujem veci o ktorých som nikdy nepočula či už sa to týka rôznych kozmetických značiek alebo priamo rôznorodých výrobkov. Láka ma vyskúšať niečo nové nepoznané... je to za každým ako dobrodružná výprava a ja som taká Indiana Jonesová. :D

utorok 14. februára 2017

Dámsky kockovaný šál / spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri ďalšom článku zo série testovania produktov zo stránky postovnezdarma.cz. Keďže máme zimu v plnom prúde a mne teda zima rozhodne je, tak som si tentokrát z ich stránky vybrala vec, ktorá mi má dopomôcť k zahriatiu a ochrániť môj krk pred nachladnutím. :) Áno, hádate veľmi dobre a už aj z nadpisu ste zrejme vyčítali, že ide o šál... tak nebudem Vás dlhšie napínať... Áno, je to šál. :)
Musím uznať, že som mala veľkú dilemu nad výberom. Dostupné majú totižto viaceré farebné varianty a páčili sa mi mnohé. Nakoniec však vyhral jeden jediný šálik a to kvôli tomu, že mám rada tyrkysovú farbu a v kombinácií s fialovou a bielou je fakt neprehliadnuteľný.







Obrázok použitý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/

streda 1. februára 2017

SWAP s Darinkou z http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

Ahojte ... :)
Prinášam Vám článok zo SWAPu s Darinkou z mojperfektnysvet.blogspot.sk, o ktorom som Vás už vopred informovala na FB stránke blogu. Z tohto SWAPu mám obrovskú radosť, pretože s Darinkou sa už dlhšiu dobu sledujeme aj na blogoch aj na instagrame a s týmto návrhom prišla práve ona. :) Navyše... ide o jej úplne prvý SWAP a bolo mi veľkou cťou, že som jej prvá spoluswaperka. Tento SWAP je síce už môj tretí, ale stále sa mám čo učiť a zakaždým ma to baví a teším sa ako malé dieťa, keď mi má balíček prísť. Presne takto to je aj pri tomto SWAPe... I can´t wait !!! Ako by povedali angličania.hh :)