utorok 31. januára 2017

REVLON Photoready primer- Buď HOT aj v zime / Spolupráca s Parfemy-Elnino.sk

Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšom pokračovaní testovacích článkov v spolupráci s parfemy-elnino.sk. Tentokrát som si vybrala produkt, od značky Revlon zo sady Photoready, ktorej sa dnes povenujeme troška viac. :) Z tejto sady som si vybrala produkt, ktorý môžem používať každodenne a to nie len pod make-up. Keďže moja podkladová báza mi už pomali ale isto dochádza, tak z tejto mám obrovskú radosť a som zvedavá na jej kvality. :)
Viem, že Revlon značka je celkom dosť populárna aj známa a taktiež som o nej strašne veľa počula... ale áno... zase je jedna z mnohých značiek, ktorú som ešte nemala... To som celá ja. Takže o to viac som zvedavá čo na mňa čaká a ako sa mi bude pozdávať. :) Poďme teda na to.
Báza mi prišla už niekoľko týždňov dozadu zabalená v klasickej El niňo krabičke s polystyrénikmi proti poškodeniu a taktiež báza je sama o sebe zabalená ešte v ochrannej fólií. Táto ochranná fólia by mala byť podľa mňa na úplne všetkých kozmetických produktoch, pretože neznášam keď si niečo kupujem v drogérií a vidím, že už to je načaté a poprípade tam už niekto namočil minimálne svoje prsty a celé to je dodžabané.

utorok 10. januára 2017

Shea Butter - bambucké maslo / spolupráca so Shea Butter

Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšej recenzií parádnej vecičky zo spolupráce. Tentokrát sa pozrieme na bio bambucké masielko zo stránky www.sheabutter.sk. O tomto masielku som už niečo málo čítala na blogoch ostatných blogeriek a musím povedať, že zaujalo aj mňa. Veľmi som sa preto potešila, keď sa firma www.sheabutter.sk rozhodla napísať mi e-mail a ponúknuť mi taktiež spoluprácu. Do dvoch dní od komunikácie s veľmi milou pani mi masielko úspešne dorazilo domov a ja som začala vo veľkom testovať. :)Ešte predtým ako začnem písať o samotnom testovaní mám potrebu Vám napísať o čo vlastne ide. Myslím si, že mnohé z nás si v podstate nikdy negooglili z čoho také bambucké maslo vôbec je a prečo je také skvelé a potrebné. Sama sa priznám, že som tieto poznatky nevedela. Tak poďme na to. :)