streda 30. novembra 2016

SWAP !!! so Zuzkou z pinkshaaark.blogspot.sk / vol. 2

Ahojte ... :)
             
                   So Zuzkou z blogu pinkshaaark.blogspot.sk sme sa aj tento krát dohodli na spoločnom SWAPe, na ktorý som sa ja osobne veľmi tešila. :) Keďže Zuzka žije a pracuje v Nemecku tak veci od nej sú vždy pre mňa nadpozemské :D Ide totižto vždy o produkty, ktoré som ešte v podstate nikdy nevidela, videla ale nemala... alebo zhíkla: to fakt toto existuje????!!!! Áno... niektoré produkty zo zahraničia k nám proste nikdy nedorazia... a okrem toho... Zuzka má neskutočne úžasne vyvinutý talent na rozdávanie a balenie. :) Jej krabičky jednoducho zbožňujem a ani tentokrát nesklamala a okrem úžasných produktov, ktoré Vám ukážem v tomto článku mi zo SWAPu zostane aj nádherná krabička, ktorú použijem ako ďalší organizér na kozmetiku. :)
Pravidlá nášho SWAPu boli jednoduché :) Celková hodnota balíčka mala byť 25 eur a produkty sa mali niesť v 6 témach, ktoré sme vybrali. Zuzka Vybrala 3 témy a ja takisto 3.
Témy, ktoré vybrala Zuzka:
1) Niečo čo sa práve nosí ( nejaký kozmetický trend )
2) Nejaký produkt čo som ešte sama neskúšala
3) Jesenný alebo zimný produkt, ktorý na toto obdobie musím mať alebo si ho na toto obdobie stále kupujem

Témy, ktoré som vybrala ja:
1) Produkt, ktorý ma veľmi prekvapil
2) Colorful (farebnosť)
3) Niečo, čo mi neskutočne dobre vonia


štvrtok 3. novembra 2016

Butterflies home decor / spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšom článku zo série testovania produktov od postovnezdarma.cz. Tento krát sa povenujeme téme home decor, teda dekorácií ktorá nám skrášli naše domovy. :) Keďže už niekoľko mesiacov s mojim snúbencom bývame v našom bytíku a ešte stále nemáme dorobený celkovo byt a dokúpené všetky veci, tak ma zaujal práve presne tento nápad na článok a dúfam, že článok zaujme a poteší aj Vás.