štvrtok 13. októbra 2016

Hit roka 2016 - Hydratačný rúž, ktorý mení farbu s kvetinkou / spolupráca s postovnezdarma.cz


Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšom testovacom článku, v ktorom sa tentokrát povenujeme HITu roku 2016, ktorý očaril nejednu z nás a stal sa totálnym must haveom mnohých žien. Áno... ako ste už asi z nadpisu vydedukovali ide presne o ten rúž, ktorý má priesvitnú konzistenciu a vo vnútri je zaliata kvetinka a okrem toho by mal mať ešte aj hydratačné účinky. Keďže som na rôznych stránkach videla celkom veľký dopyt po týchto rúžoch, tak som sa rozhodla, že to je presne to čo si vyžiadam na testovanie od postovnezdarma.cz. Rúž mi došiel celkom rýchlo a to presne do týždňa od objednávania. :) Takže poďme sa pozrieť na neho bližšie.




Obrázok stiahnutý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/3-barvy-zele-rtenka-teplota-barvy-menici-lesk-na-rty-balzam-hydratacni-teflonove-make-up


Rúže sú dostupné v troch farbách a to: oranžový, bledoružový a tmavší ružový. Ja som si vybrala ten posledný menovaný, ktorý vidíte v celej kráse na fotke nižšie.



Obrázok stiahnutý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/3-barvy-zele-rtenka-teplota-barvy-menici-lesk-na-rty-balzam-hydratacni-teflonove-make-up
Charakteristika predajcu:
,,Úžasná rtěnka, která Vaše rty nejen hydratuje, ale také jim dodá krásný vzhled a barvu. Dokáže totiž změnit odstín barvy podle Vaší osobní tělesné teploty. Můžete si vybrat z několika variant."

Obrázok stiahnutý zo stránky predajcu: http://postovnezdarma.cz/3-barvy-zele-rtenka-teplota-barvy-menici-lesk-na-rty-balzam-hydratacni-teflonove-make-up
Cena: 5,25€   bežná cena 9,03 €
Link na produkt : TU



Rúž je zabalený v plastovom obale s popisom, z ktorého som sa síce veľa nedozvedela ale vyzerá pekne a navyše rúž počas transportu chránil od poškodenia. A asi Vás veľmi prekvapím keď napíšem, že produkt je Made in China.

Na obale nájdete názov Black Chrysanthemum, aj keď som celkom nepochopila prečo, keďže v strede zaliata určite nie je čierna kvetina. Možno to bude značka. :D Fakt netuším.
Rúž má naozaj pekný dizajn a zlatá farba mu taktiež veľmi pristane. :) A ak mám povedať pravdu, keď rúž vypoužívam až po kvetinku, som veľmi zvedavá či to je len nejaká umelinka... alebo je naozaj "živá" a taktiež čo sa stane keď bude mimo rúžu a nechám ju niekde mimo. Vyschne... nevyschne... rozpadne sa... nerozpadne sa? Sú to asi také klasické otázky, ktoré si odvtedy čo som tento rúž dostala kladiem.
Rúž mi na prvý čuch voňal príjemne... avšak na tie ďalšie čuchy som zacítila neskutočnú umelinu a z príjemnej vône sa stala nepríjemná. Taktiež som zvyknutá obliznúť sa ak mám na perách buď balzam, lesk alebo rúž. Bohužiaľ ani toto som nemala robiť. Chuť je presne taká ako aj vôňa... neskutočne umelá... a doslova a do písmena nechutná. :(
Taktiež bohužiaľ nemám pocit, že by nejako úžasne hydratoval. Hocijaký balzam na pery mi pery hydratuje určite viac ako tento rúž.
Rúž mení svoju farbu na perách podľa Vašej teploty. Môže sa stať, že najskôr vôbec nebude na perách vidno, presne tak ako na mojej ruke na fotke nižšie.
A zničoho nič potom začne ružovieť. :) Toto je na ňom naozaj zaujímavé a musí sa mu nechať, že farbu má naozaj peknú.
Výhody:
- pekný dizajn
- zaliata kvetinka, ktorá pôsobí naozaj zaujímavo
- mení farbu podľa teploty


Nevyhody:
- vyššia cena
- umelá vôňa
- umelá a nepríjemná chuť
- slabá hydratácia

Bohužiaľ ma tento rúž v konečnom dôsledku sklamal a viem, že ak by som si ho mala sama kúpiť, tak by som ho určite nechcela. Toto je prvá vec, ktorá mi od postovnezdarma.cz absolútne nesadla...a viem, že ju naďalej používať nebudem, keďže smrdí a chutí ako strašná umelina... ešte ten smrad by som možno prežila... ale chuť je pre mňa veľmi podstatná, keďže sa rúž dostáva do úst pri pití, jedení alebo rozprávaní. 
Avšak aj tak chcem poďakovať postovnezdarma.cz za možnosť otestovať tento HIT, ktorý ovládol internet a bol jedným z najvyhľadávanejších rúžov.

A my sa vidíme znova pri ďalšom článku. :)
Zatiaľ sa majte pekne.

4 komentáre:

  1. Taky jsem o tmto uvažovala, ale nakonec jsem ho nebrala :) A vidím že jsem i udělala dobře. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem už tuto rtěnku viděla a jsem ráda, že jsem odolala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tu je asi naozaj dobrý len ten nápad a vzhľad :) inak nič moc
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť