piatok 30. septembra 2016

Neskutočne dobrý Topvet Angel´s kiss balzam na pery s vôňou kokosu a mandlového oleja od http://kudla19.sirael.sk/osobna-stranka /spolupráca

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri ďalšom článku, v ktorom som dostala možnosť spolupracovať s Majkou zo stránky kudla19.sirael.sk/osobna-stranka, ktorá ma nechala vybrať si hocijaký produkt z jej stránky na testovanie a zrecenzovanie. :)
Jedná  sa o čisto prírodnú kozmetiku, ktorú predáva firma Sirael Cosmetics. Je to nová slovenská firma, ktorá začala svoju púť 1.10.2014 na Slovensku ale aj v Čechách a v súčasnosti začína pôsobiť aj v Poľsku a Maďarsku. Túto kozmetiku si však môžte kupovať a objednávať aj samé... dokonca so ziskom :) Keď som si vyberala produkt, ktorý by som chcela vyskúšať, tak som si popravde nevedela vybrať. Poslala som 3 možnosti Majke, zbavila som sa zodpovednosti za výber :D že nech vyberie ona... a ona úplne neskutočná mi poslala všetky 3 veci a ja celá natešená momentálne testujem :)
Btw Majka má aj tu na fb stránku Sirael prírodná kozmetika ... ak chcete viac info, tak pozrite aj tam :) Okrem toho Majka na svojej stránke organizuje časté súťaže, takže určite sa oplatí omrknúť to. :)Dovolila som si ukradnúť z Majkinej stránky aj popis ako sa dá jednoducho objednávať a registrovať na stránke. :)

1.Registráca do spoločnosti je úplne ZADARMO a k ničomu Vás nezaväzuje !
2. Ihneď po registrácii získavate zľavy na všetky produkty v našej ponuke. Napríklad parfumy sú v katalógovej cene za 22,90 € ale Vy ako registrovaný člen ich kupujete za 14,70 € ! To je úžasná zľava 8,20 € !!! - to je váš zisk na ruku.
3. Kozmetiku, parfumy, kávu a čaje môžete nakupovať napríklad len pre seba alebo pre svoje okolie. Pokiaľ budete pracovať aj s katalógom a teda ho dáte svojim kamarátkam, známym, kolegyniam a oni si niečo objednajú, Vy to objednáte za členské (nižšie) ceny a im to predáte za katalógové (vyššie) ceny - takže si aj pekne zarobíte.
4. Pokiaľ si chcete vytvoriť pravidelný príjem, môžete si začať budovať štruktúru predajcov ktorý budú ďalej predávať a registrovať daľších členov a zo všetkých nákupov Vašej štruktúry budete dostávať provízie.
5. Slováci - registrujte sa
tu
6. Česká republika - tu
7. Maďarsko - tu
8. POŠTOVNÉ:
Objednávka do 60 € /1600 Kč/ === 3,60 € / 99 kč
Objednávka nad 60 € / 1600 Kč/ === poštovné ZADARMO !
Objednávka Maďarsko do 25000 forintov --- 1500 forintov nad  25000 forintov---ingyenes


Produkty som dostala zabalené v malej krabičke s makkučkými vankúšikmi proti poškodeniu. :) V krabičke sa nachádzali spomínané 3 kusy výrobkov + vzorka parfumu. :)
O aké 3 výrobky ide Vám dnes neprezradím.... toto tajomstvo Vám odhalím až postupne v každom článku zvlášť. :)

Ako prvý výrobok z krabičky, ktorý Vám aj podľa nadpisu článku predstavím je balzam na pery s kokosovou vôňou a mandľovým olejom. Zaujal ma nie len tým, že je kokosový (áno opakujem sa... ale kokos naprosto milujem) ale taktiež tým ako je balený. Jeho balenie mi príde tak troška retro a zaujme hneď na prvý pohľad.

sobota 17. septembra 2016

HAUL za máj 2016 aneb ako zmizlo - 288,37 € z mojej peňaženky :(




Ahojte ... :)


Vítam Vás pri pokračovaní mesačných Haulov... teda toho, čo som si za posledný mesiac ukoristila. Bohužiaľ v poslednej dobe bolo toho na mňa troška viac, tak sa mi to celé poposúvalo. Áno, vidíte dobre. Haul za máj píšem v auguste. Veď Why not? :D Ale nebudem príliš zdržovať, pretože aj tak je tento článok klasicky príliš zdĺhavý a ak prídete až na jeho koniec tak super. :) Takže poďme na to.
DELIKATESO
Voss sparkling
Sklenené fľaše Voss som spomínala aj v minulých článkoch, pretože ich používam každodenne. Oveľa viac mi z nich chutí ako z platových, čo je síce pochopiteľné, ale aj tak to mám potrebu spomenúť. :D V mojej zbierke je už jedna malá 345 ml (so strieborným vrchnánok), v ktorej sa nachádzala nesýtená minerálka a aj jedna veľká 800 ml (s čiernym vrchnákom), v ktorej bola pre zmenu perlivá minerálka. A keďže tieto fľašky vkuse vlečiem z domu do roboty, z roboty domov atď... tak som sa rozhodla, že si predsa len kúpim ešte jednu malú 345 ml a tú si aj nechám v práci. :) Navyše tieto sýtené minerálky sú úplne geniálne a to hovorím preto, pretože ja skoro vôbec minerálky nepijem lebo mi nechutia.
Cena: 2,70€