štvrtok 30. júna 2016

Letná limitovaná edícia >>>JUICE IT!<<< od Essence


Ahojte ... :)
Aj na toto leto pre nás firma Essence prichystala krásnu limitovanú edíciu kozmetických produktov, na ktoré sa ja osobne veľmi teším a zaujalo ma hneď niekoľko (teda skoro všetky) z nich, ktoré jednoducho musím mať. :) To by som predsa nebola ja. Limitka prichádza na pulty všetkých DMiek práve v týchto dňoch. Takže ak niečo z tejto limitky chceš mať aj ty, tak sa ponáhľaj, rýchlo sa míňa.
Priznám sa, že ja už väčšinu z nej doma mám a to som zháňala po celej Dúbravke kde bývam. V okolí máme rovno 4 DMky. V prvej Dmke, do ktorej som išla som narazila už na skoro úplne celú rozobranú limitku, že už som si nemala z čoho vyberať. Akurát som si zobrala len jeden rúž, ceruzku na pery a lak. Potom som šla do ďalších dvoch, v ktorom ešte limitka absolútne nebola. Tak som sa nahnevala a nakoniec som šla do obchodného centra kde pracujem a predstavte si...limitka vystavená....a ani jedna vec zobratá. :) Prišla som asi v tú najvhodnejšiu chvíľku keď ju tam zrejme len vystavili. Pekne som si povyberala všetko čo som chcela a išla som do pokladne. MUHAHAHAHAAAA... a čo som si to všetko nakoniec vzala? Ukážem... ale až na úplnom konci článku. :)

utorok 21. júna 2016

HAUL za apríl 2016 aneb ako zmizlo - 1064,51 € z mojej peňaženky

Ahojte ... :)
Prinášam Vám sľúbené pokračovanie haulov za dané mesiace... a tentokrát sa pozrieme na mesiac apríl aj keď troška opozdene. Hanbím sa... ale v apríli som sa rozšupla ešte viac ako v marci. Keď som to spočítala úplne na konci mesiaca, tak sa podomnou zatriasla podlaha. :D Vďaka týmto haulom sa zrejme ukľudním a budem nakupovať s rozumom a nie s chtíčom, lebo toto už začína presahovať nejaké také zdravé hodnoty, či ako to nazvať. :D
Okrem iného bol tento mesiac pre mňa veľmi psychicky náročný, keďže som zažila aj psychické zrútenie sa, ktoré som predtým nikdy nezažila... dôvod bol, že mi do nebíčka odišla moja 12 ročná psia láska Caira :( ktorá neprežila operáciu, ktorá jej mala zachrániť život... vzdala to... moje malé zlato. Veľmi mi chýba a neprejde ani sekunda, kedy by som na ňu nemyslela. Je to pre mňa veľká zmena a cítim obrovský smútok a  žiaľ... bol to ten najlepší havko na svete... O tomto však troška neskôr napíšem viac... a taktiež by som jej chcela venovať jeden dlhý krásny spomienkový článok, ktorý dávam pomaličky dokopy aj s jej fotkami.
Toto bol vlastne aj dôvod prečo som sa Vám v podstate celý mesiac apríl neozvala a nepublikovala som ani 1 jediný článok. Bohužiaľ som zanedbala aj dohodnuté spolupráce a teraz keď už mi je troška lepšie, tak mám toho veľa čo dobiehať. Ďakujem teda za Vašu chápavosť... a taktiež aj za Vaše milé slová, ktoré ste mi adresovali v tejto situácií.
Poďme sa však teraz presunúť už na veci, ktoré som si zase neodpustila kúpiť.