nedeľa 1. mája 2016

HAUL za marec 2016 aneb ako zmizlo - 401,98 € z mojej peňaženky


Ahojte ... :)

V poslednej dobe som sa celkom často zamyslela nad článkami, ktoré som už na blog napísala a hlavne nad tými, ktoré by som ešte napísať chcela. Na mojom blogu totižto prevažujú recenzie na výrobky zo spoluprác, preto som sa rozhodla, že troška blog obsahovo skúsim obohatiť a okrem takýchto spomínaných recenzií pridám aj každomesačné hauly a taktiež som vytvorila novú rubriku #FUN TAG.
Budem sa snažiť vytvoriť články vždy na určité témy, ktoré mi napadnú buď pre Vaše pobavenie, alebo aby ste mali možnosť ma lepšie spoznať aj v iných "zákutiach" môjho života.
Tentokrát som však pre Vás pripravila haul za celý mesiac marec. Priebežne som si zapisovala, že čo všetko som si kúpila a dúfam, že som na nič nezabudla, pretože na moje prekvapenie je toho fakt celkom dosť... ak však náhodou áno, tak dopíšem a článok dodatočne aktualizujem. :)
Poďme sa teda pozrieť na to, že čo si získalo v obchodoch moje srdce na toľko, že som to jednoducho musela mať a vziať si to so sebou domov... ale až po zaplatení... bohužiaľ. :D
Avšak ešte chcem na moju obhajobu povedať to, že nie každý mesiac nakupujem ako divá... nakupujem väčšinou pribežne... a niekedy za mesiac neminiem ani 100 eur na svoje veci...niekedy je to viac... niekedy menej...nemyslite si, že každý mesiac utrácam nad 400 eur. Navyše 4 roky som pracovala na pol úväzku za 250 eur mesačne a platila som si za to ročné školné 1700 € + auto+mobil+internet a takéto svoje veci. Veľa mi teda neostávalo a musela som si aj požičiavať od rodičov... iank by som to nedala. Preto som sa v poslednej dobe tak troška rozšupla a doprajem si... veď prečo aj nie :) Žijeme len raz ... a taktiež troška obmieňam šatník... už by bolo na čase.
Lidl
V marci sa ponuka oblečenia Lidlu naozaj podarila a pomaly každý týždeň som vždy vo štvrtok ráno čakala pred 7 pred Lidlom aby sa mi z ponuky aj niečo ušlo. Stále som dá sa povedať také veľké decko a na to, že mám už štvrťstoročia, tak som neskutočne detinská ... infantilnosť 4ever. :D Ale tak vždy si poviem, že radšej budem šibnutá a detinská ako nudná a oblečená ako stará babička. :) Komu sa nepáči, nech sa predsa nepozerá. Kupujem si a obliekam si veci, ktoré sa páčia najmä mne a v ktorých sa cítim dobre... veď prečo by som sa mala obmedzovať na to, čo je teraz IN prípadne na čo už nemám vek ? Kašlať na to ! :D Žijem len raz... preto hip hip hureí Batmanovi, Supermanovi, Mickey Mouseovi, Simpsonovcom, Spongebobovi, plyšákom atď atď.

Batman pyžamá


Začneme hneď zhurta infantilnosťou a la Batman. :) Však prečo nie... a aby toho nebolo málo, tak som do toho zatiahla aj snúbenca. Ten našťastie neprotestoval a bol rád, že dostal krásne pyžamko... a neskôr uvidíte aj tričko. :)



Pánske pyžamo pre snúbenca
Pánske pyžamko má krátke rukávy a krátke gate, ktorého drahému celkom vyhovovali, keďže najradšej spáva v kraťasoch. Vrch aj spodok je čierne farby s tým, že vrch je taký troška do šeda ladený + má na sebe samozrejme znak Batmana... veď čo by to bolo za Batman pyžamko....
Cena: 9,99 €




Dámske pre mňa
Narozdiel od toho pánskeho, toto dámske má dlhé rukávy a taktiež aj dlhé gate. Toto zase pre istotu potešilo mňa, pretože v tomto som presný opak ako môj drahý. Ja najradšej spávam pekne zababušená a v dlhom. Pyžamko sa mi veľmi páči a gate má úplne brutálne. :)
Cena: 9,99 €

Batgirl ako sa patrí.







Batman tričko
A pri Batmanovi ešte nejakú tú dobu zostaneme. Keďže okrem pyžamka ma zaujali a páčili sa im aj ďalšie veci s Batmanom. Nehovorím, že by som bola jeho nejakým extra milovníkom, len sa mi to jednoducho páči... a tak isto aj veci so Supermanom. Navyše teraz je to aj celkom IN a aj film je alebo bude (neviem) v kinách Batman verzus Superman. Preto som si vzala aj toto krásne čierne tričko s ružovou potlačou. Vyzerá naozaj pekne a podľa snúbenca sa mi aj veľmi hodí.
Cena: 5,99 €


Veľmi pekné je :)










Batman mikina
A predstavte si, že ešte stále od Batmana neodchádzame a dokonca ešte aj nižšie v článku sa s ním pár krát stretneme. Ďalšou vecou čo ma v Lidli zaujala bola táto krásna mikina s potlačou Batmana. Škoda, že bola len v dámskom prevedení.... určite by som ju v pánskom kúpila aj snúbencovi a spolu by sme batmanovali. Látka je tenučká, takže na jar a leto bude ideálna.
Cena: 9,99 €



Aj mi celkom pristane. Čo poviete?





Simpsonovci tričká
Pánske tričko pre snúbenca
Ďalej som kúpila sebe aj snúbencovi v ten istý deň aj tričká s motívom Simpsonovcov. Skoro každý večer ich pozeráme spolu na JoJ plus a Prima Cool a zbožňujeme ich... :) Preto som si ani tieto tričká nemohla nechať ujsť a navyše ten môj má veľmi rád pivo... takže dokonca aj tématické. HH

Strašne bol múdry, že M-ko mu bude určite malé... aj keď ho mám v oku a vedela som, že nebude...., tak mi kázal kúpiť L-ko... tak som aj kúpila. Ale na druhý deň som ho bola vymeniť za M-ko, pretože ho mal ako nočnú košeľu na spanie.
(fotka zabaleného L-ka)
Cena: 5,99 €


Odfotené už vymené M-ko


Dámske tričko pre mňa
Najskôr som popravde váhala, že či si mám Homera vôbec aj kúpiť... ale keďže podľa mojeho drahého mám zberavú chorobu... tak jasné, že som si ho kúpila, nemohla som ho jednoducho sklamať. A bude super keď spolu niekam pôjdeme a on bude mať Homerovu ruku s pivom a ja Homera. HH.
Cena: 5,99 €
Chudák Homer má však nejaké mozajkové ústa. Asi je moc spivený. :)


Tričká 2 kusy v balení
Nie už síce v ten istý deň ale predsa som si kúpila aj tieto dvoje krásne tričká. Videla som ich v letáku a veľmi sa mi páčili a rozhodne som ich chcela, lenže deň keď mali byť v Lidli som na ne nejako pozabudla ráno a išla do práce a dostala som sa do Lidla až na druhý deň. Bohužiaľ už neboli a bolo mi to fakt ľúto, pretože sú krásne. Preto som vzala auto a šla som do druhého najbližšieho Lidla... a predstavte si, že tieto krásne tričká tam na mňa poslušne čakali a boli úplne posledné. Neverila som vlastným očiam ale veľmi som sa tešila. Tričká boli spolu ako jedna sada, obe sú krásne... ale samozrejme to kvetinkové sa mi o kúsok viac páči. :)
Cena:  4,99 €


A navyše ja tlsťoška v ňom vyzerám celkom chudo :D Asi len očný klam.
Dlhé tričká
Ďalej som si kúpila tieto 4 krásne dlhé tričká, ktoré kebyže som chudá MOŽNO môžem nosiť aj ako plážové šaty :D Ale asi že nie.... Najskôr som si kúpila len čierne... prišla som domov, vyskúšala som si ho a veľmi sa mi zapáčilo. Preto som sa na druhý deň ešte raz zastavila v Lidli a dokúpila si aj ostatné farby. Škoda, že nebolo aj úplne čisto biele :) možno nabudúce. Tričká sú z príjemného materiálu a budem ich nosiť k legínam, prípadne len tak doma v lete keď mi bude moc teplo k nohavičkám. :)
Cena: 4,99 € za kus




Hneď toto prvé tričko mi drahý okomentoval s tým, že to vyzerá ako nemocničná košeľa. :D No nevadí....

Pekné je aj toto bledunko oranžové.

Najviac sa mi však páči čierne. :) Taká klasika.

Ten bordel za mnou si kľudne môžte všímať :D Vybaľujem kozmetiku a handry o 100 šesť. Len ešte stále tomu nie je konca kraja a zatiaľ mám takéto provizórne zrkadlo na zemi položené. Ešte totiž stále neviem kam ho chcem... ale je možné, že zostane tam kde je, len pôjde na stenu.

A posledné z tohto druhu je toto jemno fialové, ktoré je naozaj veľmi pekné. :)
Šedé legíny
Taktiež som milovníčkou legín a šedé ešte nemám. :) Tak prečo si ich nekúpiť? Legíny skoro vždy kupujem z Lidla, pretože ich značka Esmara je naozaj veľmi kvalitná a dlho vydržia.
Cena: 4,99 €


Na mne vyzerajú takto :) A k teniskám čo mám na nohách sa tiež o kúsok nižšie dostaneme. A myslím si, že už si asi poviete, že som šibnutá shopaholička čo nevie čo s peniazmi ... alebo že nemám rozum :D Mne to nevadí a veci ma tešia...




Ponožky 3 páry v balení
V Lidli som taktiež kúpila takéto klasické bavlnené kotníkové ponožky, ktoré popravde nosím celoročne (okrem strašne tuhej zimy, kedy nosím také a la uterákovina).
Cena: 2,49 €
Denimové bundičky
Keď som bola malá, tak som mala bledomodrú džinsovú bundičku, ktorú som mala veľmi rada avšak časom som z nej samozrejme vyrástla a v podstate aj na ňu zabudla a nerozmýšľala nad kúpou ďalšej. Avšak v poslednej dobe ich vidím celkom dosť babám a dá sa povedať, že to znova ide do módy. Keď som videla leták z Lidla, tak som vedela, že jednu takúto bundičku si kúpiť musím. Najviac sa mi zapáčila znova samozrejme tá bledomodrá a snúbencovi tmavá. Avšak keď som prišla do Lidlu, tak brutálne vyzerali všetky 3 .... tak hádajte čo.... :D Áno. Presne tak.... vzala som si všetky. Ach ... možno (určite) to už je na diagnózu... :/ No nevadí :D
Cena: 13,99 € za kus




 Bundičky sú klasické džínsové s malými praktickými vreckami na hrudi, ktoré sú na moje prekvapenie aj reálne funkčné. Najskôr som si myslela, že sú to len také akože imitácie, ktoré sa používať nedajú. Síce moc tam toho človek nenarve.... ale vždy radšej niečo mať a nepoužiť to... ako nemať a potrebovať to. :D Či? ( Aha... možno som práve poodhalila tajomstvo, že prečo toľko nakupujem :D ) A samozrejme nesmú chýbať aj klasické vrecká, ktorým sa teším ešte viac... pretože tie už určite využijem.
Takto vyzerá tá najtmavšia, ktorá sa najviac zapáčila môjmu drahému a kázal mi kúpiť len tú. :D Vtipálek.


Mne sa zas najviac páčila bledunko-modrá, ktorú vidíte na fotke dole.

Avšak keď si jedna pani skúšala predomnou bielu, tak sa mi na nej veľmi zapáčila. Preto som nelenila a vyskúšala si ju aj ja. V Lidl zrkadle som zistila, že mi ide aj tá, avšak už nemali moju veľkosť, tak som vzala o číslo menšiu, ktorá mi síce sedí, len na ramenách ju mám troška obtiahnutejšiu. Inak rozdieľ skoro nebadať.
Keďže po príchode domov doma nikto nebol... pretože drahý bol ešte v práci, tak som mala veľmi veľa času si ich pekne poskúšať... a troška ho aj nachytať. Najskôr som mu poslala fotku bledomodrej.... poslal mi facepalm smajla a napísal, že som mala kúpiť tú tmavú ako mi vravel... a ja že aha tak to ma potom asi zabiješ a poslala som mu fotku bielej. To okomentoval slovami, že načo mi bude biela, že som mala kúpiť tú tmavomodrú a nevymýšľať, že som hrozná a veľa nakupujem. :D No nakoniec som poslala aj fotku tmavomodrej a reakcia? Čožeeeeeee? Ty si kúpila všetky 3??? ... Ty nie si normálna... máš určite zberavú chorobu... či čo.




Zberavá či nezberavá... no nie sú krásne? Dala som ich aj na svoj súkromný profil a hneď kamoška mi písala, že sú všetky 3 úžasné a mám brať všetky ak si ich len v obchode skúšam a neviem si vybrať. :D Takže asi nebudem jediná, ktorá by to riešila rovnako.



Všetky 3 sú naozaj veľmi pekné a na jar, leto a teplejšiu jeseň budú úplne super. :)

Čo poviete? Ktorá sa Vám páči najviac? Tiež by ste vzali všetky 3?
Tieto 3 bundičky sú vlastne aj to posledné čo som si v Lidli za mesiac marec kúpila. Preto sa teda presuňme na ďalšie obchody a ďalšie veci, ktorým som nevedela povedať nie a skončili u mňa doma.




H&M
Dlhšie som túžila po nejakých crazy teplákoch, ktoré by som mohla nosiť na doma ale aj von a vyzerali by ako tak štýlovo aj keď úplne uletene. Po veeeeeeľmi dlhom hladaní som ich nakoniec úplnou náhodou našla. V obchodnom centre kde pracujem malo H&M výpredaj a tak som sa rozhodla, že si kuknem ich e-shop a pozriem, že či ma tam niečo nezaujme. Našla som tam viacero druhov teplákov ale najviac ma zaujali tieto dvoje. Preto som sa hneď hodila na prestávku a išla sa tam pozrieť.
Cena: 14,99 € za kus
Batmana a Simpsonovcov mám naozaj veľmi rada ako ste si mohli všimnúť už vyššie v článku, takže som neváhala a išla si ich vyskúšať. Tepláky mi sadli a sú z príjemného a pohodlného materiálu, aj keď strih je troška mimo toho čo nosím, čiže so zníženým sedom a la nasrávačky.

Batman tepláky
Môj drahý sa hneď chytil za hlavu keď videl, že som domov doniesla ďalšieho Batmana, teda respektívne veci s týmto vzorom. :D



Simpsonovci tepláky
Taktiež sa mu nepáčili ani tieto tepláky s Bartom aj keď Simpsonovcov žerie aj on. Ževraj sú hrozné a dúfa, že s nimi nevyjdem na ulicu. :D :( To mu síce sľúbiť na 100% nemôžem... ale podľa mňa on somnou nevyjde na ulicu keď si ich dám... takže problém vyriešený. :D
Ale mne sa páčia a vyzerajú podľa mňa fajn... a to je dôležité. Popravde zo mňa by bola asi veľmi zlá módna blogerka, pretože nenosím veci čo sú teraz IN... a ani nejako tie módne trendy ani nesledujem. Presne ako som písala na začiatku článku....proste keď sa mi niečo páči, tak si to jednoducho kúpim a nosím to... keď sa niekomu nepáči, tak nech sa nepozerá... no bože.



Tesco
Ďalej sa dostávame do najinfantilnejšej časti... pretože aj keď mám milióny plyšákov, tak som sa napriek tomu ulakomila na ďalších, ktoré ponúka Tesco a Kaufland za nálepky, ktoré zbierate pri nákupoch v určitých výškach. Keďže zbožňujem Batmana a Supermana, tak som sa ulakomila len na nich a ďalších som jednoducho nechcela, pretože mi stačia títo. Takúto podobnú, len väčšiu, zbierku z Tesca mám z minulého roka keď som zbierala Angry birds. Tých mám asi 7 či koľko...
Cena: 2,49 € za kus
Batman a Superman

Kaufland
A s drahým sme sa dohodli, že si zaobstaráme aj týchto 2, keďže Spongebob nikdy nevyjde z módy. :D Na moje počudovanie drahý s týmito plyšákmi súhlasil. :)
Cena: 4,99 € za kus
Spongebob a Patrick



Sinsay
Nasledujúcou fotkou pod týmto textom Vám chcem predstaviť tenisky zo Sinsay, ktoré somnou minulé leto zažili kadejaké zážitky... a taktiež boli premočené tak, že mi v nich člapkala voda a sušili sa na spätnom zrkadle motorky v najkrutejšom lejaku s krúpami aký som kedy zažila počas toho, ako som bola vonku :D Vlastne... oni sú dôvod prečo si možno teraz poviete, že som už asi naozaj úplne šibnutá, posadnutá nakupovaním a podobne... možno áno... možno nie... ALe tieto tenisky sú naozaj veľmi pohodlné a vydržali to, čo som ani nečakala že vydržia. Navyše pôvodne som chcela mat aspoň jedny converse tenisky, ale keďže jedny stoja okolo 60-100€ čo som pozerala, taks om sa rozhodla, že si radšej kúpim viac párov podľa farieb od Sinsay a budem ich "ničiť" priebežne... ako mať len jedny a báť sa ich ničiť. :D Preto Vás teraz možno šokujem v nasledujúcej minúte, že som si ich zaobstarala naraz hneď toľko. Musím však povedať na svoju obranu, že som ich všetky nekúpila v jeden deň... ale priebežne za celý mesiac, keďže do Sinsay chodím pravidlene, keďže sa to tiež nachádza v nákupáku, v ktorom pracujem. :) Takže postupne ako dostávali nové a nové druhy... tak som nakupovala.... Avšak nakupujem naozaj len tie farby, ktoré sa mi naozaj páčia a viem, že k čomu všetkému ich budem nosiť. Popravde ešte by som chcela nízke bledoružové ako sú na fotke dole (keďže tieto vysoké mám už celkom dosť vyblednuté a zničené, keďže som ich nosila nonstop) a potom ešte čierne, červené a tyrkysové... a až potom budem s celou zbierkou úplne spokojná a ďalšie kupovať už nebudem... sľubujem. :D
Cena: 12,99 € za kus
Ako možno mnohé viete, tak neskutočne milujem zelenú farbu... a akurát keď som šla raz do Sinsay, tak som telefonovala s mamou... a v tom len počula zvysknutie... a pýtala sa, že čo som zbadala... ja že: úúúúúúúúúplne brutálne zelené tenisky !!! Mama len... ach jaj... nemáš ich už dosť?... A ja že no jasné, že mám... ale zelené ešte nie... a vieš, že ja zelenú naprosto milujem... a mama, že no ok ok....

Lenže v tom som zbadala aj tieto ružové v ten istý deň... to už som jej radšej nepovedala...
Lenže tam mali aj takéto krásne biele s červenou čiarou okolo celých tenisiek. Veľmi sa mi takýto "štýl" páči... a videla som ho teda už u spomínaných converskách... takže som zobrala aj tie.
Áno.... za jeden deň som kúpila 3 páry tenisiek... a asi sa pýtate, že čo na to povedal môj snúbenec....no najskôr popravde nič... lebo keď som s nimi večer došla domov, tak on už spal... a tak som si ich úplne na nenápadko hodila do svojej skrine... a dúfala, že sa o nich dozvie tak nejako postupne ako ich budem v lete postupne vyberať a obúvať si ich.
Lenže nejako podobne to bolo aj s týmito krásnymi fialovými...

A úplne tak isto aj s ďalšími vysokými... bielymi...
oranžovými....

a aj s čiernymi....
Takže ku koncu mesiaca som už mala také menšie Tatry v skrini práve z týchto tenisiek... a stále som naivne dúfala, že si to drahý všimne tak nejako postupne...
Lenže v jeden krásny deň, keď som si ukľadala do zásuviek kozmetiku, tak sa ma opýtal, že prečo si to všetko nepoukladám hentam a zároveň ukázal prstom na moju "veeeeľmi tajnú skrýš tenisiek". A ja že... no tam to nedám, lebo už tam mám uložené niečo iné... A on v tom a že čo tam máš... a otvoril dvere... a skomentoval to takto: OMG !!!!!! To načo ti je toho toľko???? Však 75% tenisiek má ešte vysačky !!! To kedy si stihla ? ... A ja len tak s poker faceom na tvári, že : noooooo veď postupne...
Teraz keď hocikto k nám príde na návštevu, tak ich berie na exkurziu a ukazuje ako hlavný inštruktážny sprievodca, že aha... čo ona všetko má... a so slovami : aha ... kozmetika, kozmetika, kozmetika, aj tam má kozmetiku... aj hentam... komentuje moju "zbierku kozmetiky" a ako čerešničku na záver otvára moju skrinku s teniskami :D Čo už potom návšteva s híkava... plieskajú sa po čelách a nechápavo krútia hlavami.... jaj... a aby toho nebolo málo... už aj jeho o 2 roky starší brat povedal, že by som mu nejaké z tých tenisiek mohla dať... lebo aj on také nosí :D Akožeeeeeeeee.... WTF???? :D MOJE !!!!!! Grrrrrrrr ! Kúp si ! :D

Tričká
Ďalej som sa v Sinsay ulakomila aj na dve tričká, ktoré boli vo výpredaji a sú fakt krásne a nemohla som ich tam proste len tak nechať. Dokonca tieto mi schválil aj môj drahý. :)
Cena: 3,99 € za kus
Zajko


A pondelok je zrušený.... :)


Sada náušníc
Ďalej som objavila pri pokladni pri platení takéto krásne sady nášnic, ktoré vôbec nestáli veľa, dokonca tá menšia sada bola v akcií. Keď som v práci, tak nesmiem nejaké vyzývavé náušnice ani náhrdelníky, preto sa mi takéto malinké náušnice naozaj hodia a využijem ich. :)
Cena: 0,99 € za menšiu sadu a 2,49€ za väčšiu sadu




Terranova
Tričká
A keďže selfie fotky sú ešte stále celosvetový trend, tak ma nemohlo nezaujať aj to tričko s Mickey Mousom, ktorý selfie fotí okolidúcim. :D Síce tak pred tromi dňami som riešila obrovskú diskusiu báb typu: baby pod 18 sa obliekajú ako 30 ročné... a 30 ročné si obliekajú Mickey Mousa... že to je na hlavu a tak podobne. Sakra ale čo sa do toho starajú ? :D Mne sa to páči... a vždy som si nosila a aj si budem nosiť čo sa páči mne... sme slobodní ... a nevidím dôvod, že prečo by som mala byť obmedzovaná názormi iných. Hm? :)
Cena: 9,99 €
A nech nežerem, kúpila som ešte jedno s Mickey Mousom, teda respektívne s Minnie a to toto krásne tielko.
Cena: 7,99 €
A úplne posledná vec čo sa oblečenia týka je toto tričko, ktoré bolo vo výpredaji. Tričko mi príde tak troška humorné.... keďže wifi je už asi všade a moje tričko tvrdí opak. :D Ale páčilo sa mi, tak prečo ho nezobrať. :)
Cena: 4,99 €


DM drogéria
Síce sa presúvame na moju najobľúbenejšiu drogériu, ale aj napriek tomu ešte chvíľku pri nekozmetických veciach zostaneme.

Miss Bell pás
Jeden "krásny" upršaný deň som šla do Dm-ky urobiť si radosť niečim novým a hneď kúsok od vchodu ma zaujal pás na zúženie drieku. Môjmu drahému sa páči, že mám postavu presýpacích hodín... a čím užší driek tak tým u neho lepšie. :D Preto som nakoniec urobila v podstate radosť jemu a tento pás som kúpila. :) Sú dostupné v 3 veľkostiach a to: S-M, L-XL, 2XL-3XL. Keďže sa posledné 2 mesiace snažím schudnúť, tak som si nekúpila pás, ktorý by som mala mať na aktuálnu objemnosť, čiže L-XL, ale kúpila som si najmenší S-M. Zázrakom ho dokonca aj zapnem, takže je nositeľný už aj teraz. :) Avšak nebudem Vám o ňom nejako moc prezrádzať, pretože chcem o ňom napísať zvlášť článok, ktorý bude venovaný celkovému pohľadu na neho a môjmu hodnoteniu. Avšak môžem už teraz prezradiť, že to čo sľubuje aj spĺňa, teda že Váš driek vyzerá o 2 čísla menšie. :)
Cena: 24,99 €

Essence výpredaj
V marci sa taktiež konal výpredaj ex-essenčiat, ktoré nás navždy z ponuky opúšťajú a nahradia ich nové produkty. Tieto výpradaje mám veľmi rada, pretože vždy si uchytím parádne veci, ktoré som si predtým vyhliadla... a navyše s minimálne 50% zľavou. No nekúp to. :)

Ceny vidíte na fotkách, preto ich zbytočne nebudem znova prepisovať. :)


Špirály sú pre mňa vždy must have, keďže síce mám nejaké svoje obľúbené, ale stále som si neobjavila takú, ktorú by som za inú už nevymenila. Stále sa hľadám, teda lepšie povedané TOP špirálu pre mňa. :D
Btw. tá biela je podkladová špirála na zväčšenie rias... na ňu si potom stačí dať hocijakú inú. :) Ale je veľmi vtipné, keď si ju dám na oči a mám z nej biele mihalnice.... cítim sa tak mimozemsky. :D
Áno.... laky.... zase.... už by mi mal niekto zakričať FUJ TO!!! a švacnúť ma riadne novinami po krížoch ako takého neposlušného Dunča. Minimálne....Nedám a nedám si s nimi pokoj... ach jaj, zabite ma. :D
V zimnej limitke od Essence boli aj takéto dva olejčeky na pery s tým, že jeden je bledoružový a druhý bledooranžový. Vtedy som si za cenu okolo 3 eur kúpila len ten oranžový, ale musím uznať, že je úplne parádny a nedala som na neho počas celej zimy dopustiť, pretože ani raz som nemala popraskané pery a veľmi pekne voňal. Preto som si kúpila jeho dupľu+ ešte aj druhý odtieň. Za 1 euro? Skvelá cena...
Pamätám si ako minulý rok niekedy na jar alebo tak nejak prišli na stojany aj tieto krásne hnedé mono tiene a ja som si povedala fuuuu.... tie chcem mať všetky. Odradila ma ich cena za 1 kus... a to za 2,69 €. Teraz však vo výpredaji bol jeden kus za 1,29€ a to je naozaj parádna cena... tak som ich vzala všetky. Jeden tieň na sebe už nemá cenovku, lebo som sa pozabudla, že Vám to chcem odfotiť a odlepila som ju a zahodila. :D Ale všetkých 6 stálo tak isto a vyzerajú brutálne dobre a určite ich odporúčam si zakúpiť ak ich ešte niekde nájdete, prípadne ak ich Essence nestiahlo úplne z predaja, ale len ich vylepší. Videla som ich totižto ešte stále na stránke Essence + ešte pribudli nejaké nové odtiene.
01,02,03,04,05 a 06 :)

Essence novinky


Ešte pri Essence chvíľku zostaneme, pretože okrem výpredajových kúskov som si ulapila aj 3 novinky, ktoré sa na pulty dostali len pred nedávnom.
Ide o objemovú špirálu s podnázvom rebel (pretože je ešte jedna celočierna nerebel) a taktiež k nej som si zakúpial top coat, ktorý vďaka čiernym vláknam predĺži automaticky mihalnice a má to pôsobiť výzorom umelých rias. Tento top coat môžte použiť na hociktorú inú špirálu, mňa však zaujala práve tá rebel, keďže sľubuje dramatický objem bez zlepovania mihalníc.
Cena špirály: 3,29 €
Cena Top Coat špirály: 2,99 €
Ďalej som si zakúpila dva produkty na obočie a to gél na jeho tvarovanie a zafixovanie a gélovú mascaru v tmavohnedej farbe.
Cena za gél na tvarovanie obočia: 3,19 €
Cena za mascaru na obočie v tmavom odtieni: 2,69 €
Ďalej Essence vytvorila limitovanú edíciu cestovných taštičiek so sadou na čistenie pleti. V tomto balení sa nachádza anti-spot umývací krém 4v1, anti-spot hydratačný krém a SOS na akné.
Cena: 5,29 €

Catrice výpredaj
Samozrejme keď bol Essence výpredaj, tak sa zahájil aj Catrice výpredaj. Vždy bývajú skoro narovnako.. a Catrice považujem za "nevlastnú sestru" Essence. :) Takže aj tu som sa troška opäť rozšupla... a neuveríte, že čo som zase nakúpila... ach jaj.
Cena za striebornú vodeodolnú špirálu Better Than False Lashes: 2,49
Cena za "JET Lash" (s modrým písmom vodeodolná,so strieborným normálna)špirály: 2,49 € / za kus
Cena za LashBoost špirálu: 2,40 €
Lash boost je podobný Top Coat ako ten od Essence zo sady Forbidden Volume, ktorý ste videli o 2 fotky hore... taktiež spevňuje a riasy predlžuje.



Áno... :D :D :D Zase laky !!! Ach... :/ Viac asi komentovať nemusím a ani nebudem... teda okrem toho, že sú fakt krásne. :3
Cena: 1,29 €
Keďže na facebookovej stránke DM-ky ma zaujalo sérum na mihalnice, ktoré propagovali ako novinku a stálo len 5,19 €....tak som sa ho samozrejme rozhodla kúpiť, pretože u iných firiem stojí takáto sranda 40-50 eur. Ja sama som už testovala tieto séra od Realash a taktiež Gigalash. Výsledky boli úžasné... ale samozrejme nedá mi to... a chcem to porovnať s týmto od Balei.
Cena. 5,19 €
O Batiste suchých šampónoch som veľmi veľa počula, veľmi vela krát som ich videla u iných blogeriek, ktoré boli ochotné po ne chodiť až do zahraničia... a taktiež týchto Batiste šampónov sú plné blogy. Ok ... asi som už stará... ale ešte som tento šampón nemala a potešilo ma, že ja po neho nemusím do zahraničia, pretože konečne sa dostali aj na slovenské pulty. No jasné, že som si hneď jeden vzala. Nepýtajte sa ma, že prečo zrovna tento... proste ma zaujal aj keď na výber ich bolo viac.
Cena: 3,49 €




Túto Niveu som kupovala spolu s Batiste šampónom, takže s cenou si tiež nie som na 100 istá ale hýbe sa tam keď tak len pár centov. Niveu krém používam na tvár, keďže som dosť vysušená, prípadne na lokálne suchoty na tele. Používam takú tú ploskatú klasickú... avšak povedala som si, že táto tubová je o niečo praktickejšia a musím skúsiť aj tú. :) Aspoň nemusím do nej rýpať prstom keď sa chcem nakrémovať. Btw.... drahý mi vždy nadával zamoju kozmetiku a krémiky... a hádajte kto mi vyminul celú malú Niveu? No on... dokonca si rozkázal, že mu mám jednu kúpiť do práce... :D
Cena: 2,49 €

Oriflame - 2x vonavky, ruzovy hojivy zazrak, krem


Už som popravde strašne dlho neobjednávala z Oriflame. Nejako som si na neho postupne odvykla, aj keď som tam predtým chodievala docela často a objednávala pre všetky známe z celého okolia. Teraz mi je lepšie nakupovať v DM-ke, kde si môžem produkt popozerať a aj cez tester vyskúšať. Avšak predsa len som si po dlhšej dobe objednala a to hojivý ružový zázrak, krém, a 2x voňavky. Voňavky sú naozaj krásne... a tá Love potion Secrets nemá chybu. :) Objednala som ju pretože mám aj obyčajnú Love potion... a tá je taká vášnivejšia, táto je zas taká jemnejšia.
Cena za hojivý ružový zázrak: 2,49 €
Cena za hydratačný krém: 3,70 €
Cena za Love potion Secrets vôňu: 12,20 €
Cena za Power Woman voňu: 4,60 € (vďaka reaktivácií, keďže som dlho neobjednávala)


Navyše hojivý zázrak má úplne rozkošné balenie. :)

Takže to je z haulu za mesiac marec všetko... :) Dajte vedieť, že koľko cca míňate na takéto hovadinky mesačne Vy a čo najčastejšie by sme našli vo Vašom košíku. :)


To be continued ...

8 komentárov:

  1. Mozes mat v banke take zeleno-tyrkysove nechty?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie farbu nechtov nám nikto nezakazuje, zatiaľ. :D Máme len nadiktované ako má korporátne oblečenie vyzerať + od nich korporátne blúzky... nohavice mám vlastné a aj topánky. Nesmiem mať výrazne a vyzývavé šperky, čiže obrovské náušnice a mega náhrdelníky. Čiže to som zredukovala. Ale o nechtoch sa píše v predpise iba že pekne upravené. :D A navyše taká tyrkysová modrá prezentuje farby banky... keďže aj na pobočke máme také pultíky, vchod, ozdobne steny atď atď. ALe zaujímavá otázka btw. :D Niečo takéto som práve pod týmto článkom nečakala. :)

      Odstrániť
    2. Tiez robim v banke tak zato ta otazka :o)

      Odstrániť
    3. Tiež ČSOB alebo konkurencia ? :D

      Odstrániť
  2. Ty jo tak už v polovině článku jsem si říkala, kdy už to skončí :D. Myslím, že si skvěle nakoupila nejlepší úlovky beru všechny boty a ty dlouhé trička. :)
    Beauty by K. - zvu tě na narozeninovou soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni, to byl veliký nákup. :D Moc se mi líbí Batman pyžamo. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Panejo takhle ve velkém nákupy neznám, ta džíska je nádherná. Pyžamo k sežrání, hrozně roztomilé, laky máme stejné. Parádní nákup holka, jen tak dál.
    http://mycrazydiary.blog.cz klidně stav.
    S laskou Mí.

    OdpovedaťOdstrániť