utorok 17. mája 2016

#FUN TAG č.1 - 10 dôvodov prečo som zlá blogerka aneb nechápem prečo ma odoberáte

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri ďalšom článku a tentokrát sa povenujem troška sebe samej. :D Možno to znie maličko sebecky... ale nebude to celkom tak :) Rozhodla som sa napísať tento článok najmä z toho dôvodu, že som blog v poslednej dobe celkom zanedbávala, čo ma samozrejme veľmi mrzí a rada by som to napravila aj keď mám pocit, že času je stále menej a menej. Aj preto sa už neviem dočkať leta a voľna :) Chcelo by to naozaj dlhodobejší oddych, venovať sa len sebe samej a Vám. :)
Tento článok má byť taký troška zábavnejší na uvoľnenie po dlhom čase a taktiež chcem aby ste videli, že si svoje chyby uvedomujem. :D Už som síce dlho nečítala žiadnych anonymov, ale aj tak...
Napíšem Vám 10 dôvodov, prečo si myslím, že nie som dobrá blogerka a je to pre mňa aj taký wishlist čo na sebe zlepšiť. :) Poďme sa teda na to pozrieť a budem veľmi rada, keď práve pod týmto článkom si nájdem čo najviac komentárov s názormi. :D

nedeľa 15. mája 2016

5 v 1 čistiaci masážny prístroj na tvár / spolupráca s postovnezdarma.cz


Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšej recenzií zo spolupráce, ktorá bude zameraná na krajšiu, hladšiu a čistejšiu pleť. Dostala som totižto na recenzovanie čiastiaci masážny prístroj na tvár 5v1 , ktorý toto všetko sľubuje so svojim piatimi nadstavcami, ktoré sú súčasťou balenia. Veľmi ma potešilo, že môžem testovať práve tento produkt, pretože o týchto masážno čistiacich prístrojoch som toho už veľa počula a aj čítala. Je to dá sa povedať hit roku 2016 v starostlivosti o pleť a drtivá väčšina báb je s týmto prístrojom naozaj veľmi spokojná a vymenili ho za svoje kozmetičky. Ja som preto veľmi zvedavá, čo takýto malý stroj na dve baterky dokáže.



nedeľa 1. mája 2016

HAUL za marec 2016 aneb ako zmizlo - 401,98 € z mojej peňaženky


Ahojte ... :)

V poslednej dobe som sa celkom často zamyslela nad článkami, ktoré som už na blog napísala a hlavne nad tými, ktoré by som ešte napísať chcela. Na mojom blogu totižto prevažujú recenzie na výrobky zo spoluprác, preto som sa rozhodla, že troška blog obsahovo skúsim obohatiť a okrem takýchto spomínaných recenzií pridám aj každomesačné hauly a taktiež som vytvorila novú rubriku #FUN TAG.
Budem sa snažiť vytvoriť články vždy na určité témy, ktoré mi napadnú buď pre Vaše pobavenie, alebo aby ste mali možnosť ma lepšie spoznať aj v iných "zákutiach" môjho života.
Tentokrát som však pre Vás pripravila haul za celý mesiac marec. Priebežne som si zapisovala, že čo všetko som si kúpila a dúfam, že som na nič nezabudla, pretože na moje prekvapenie je toho fakt celkom dosť... ak však náhodou áno, tak dopíšem a článok dodatočne aktualizujem. :)
Poďme sa teda pozrieť na to, že čo si získalo v obchodoch moje srdce na toľko, že som to jednoducho musela mať a vziať si to so sebou domov... ale až po zaplatení... bohužiaľ. :D
Avšak ešte chcem na moju obhajobu povedať to, že nie každý mesiac nakupujem ako divá... nakupujem väčšinou pribežne... a niekedy za mesiac neminiem ani 100 eur na svoje veci...niekedy je to viac... niekedy menej...nemyslite si, že každý mesiac utrácam nad 400 eur. Navyše 4 roky som pracovala na pol úväzku za 250 eur mesačne a platila som si za to ročné školné 1700 € + auto+mobil+internet a takéto svoje veci. Veľa mi teda neostávalo a musela som si aj požičiavať od rodičov... iank by som to nedala. Preto som sa v poslednej dobe tak troška rozšupla a doprajem si... veď prečo aj nie :) Žijeme len raz ... a taktiež troška obmieňam šatník... už by bolo na čase.
Lidl
V marci sa ponuka oblečenia Lidlu naozaj podarila a pomaly každý týždeň som vždy vo štvrtok ráno čakala pred 7 pred Lidlom aby sa mi z ponuky aj niečo ušlo. Stále som dá sa povedať také veľké decko a na to, že mám už štvrťstoročia, tak som neskutočne detinská ... infantilnosť 4ever. :D Ale tak vždy si poviem, že radšej budem šibnutá a detinská ako nudná a oblečená ako stará babička. :) Komu sa nepáči, nech sa predsa nepozerá. Kupujem si a obliekam si veci, ktoré sa páčia najmä mne a v ktorých sa cítim dobre... veď prečo by som sa mala obmedzovať na to, čo je teraz IN prípadne na čo už nemám vek ? Kašlať na to ! :D Žijem len raz... preto hip hip hureí Batmanovi, Supermanovi, Mickey Mouseovi, Simpsonovcom, Spongebobovi, plyšákom atď atď.

Batman pyžamá


Začneme hneď zhurta infantilnosťou a la Batman. :) Však prečo nie... a aby toho nebolo málo, tak som do toho zatiahla aj snúbenca. Ten našťastie neprotestoval a bol rád, že dostal krásne pyžamko... a neskôr uvidíte aj tričko. :)



Pánske pyžamo pre snúbenca
Pánske pyžamko má krátke rukávy a krátke gate, ktorého drahému celkom vyhovovali, keďže najradšej spáva v kraťasoch. Vrch aj spodok je čierne farby s tým, že vrch je taký troška do šeda ladený + má na sebe samozrejme znak Batmana... veď čo by to bolo za Batman pyžamko....
Cena: 9,99 €