pondelok 15. februára 2016

Golden watch od postovnezdarma.cz / Spolupráca

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri tradičnom pokračovaní recenzií produktov od postovnezdarma.cz a taktiež tradične som si vybrala niečo netradičné, ktoré som na blogu ešte nerecenzovala, pretože ma to fakt baví. :)
Postovnezdarma.cz troška upravilo pravidlo testovania a  to tak, že my blogerky si teraz nevyberáme svojvoľne produkty do určitej ceny, ktorá nám bola stanovená, tak ako sme to robili predtým. Je to veľká škoda, pretože vždy som tam narazila na nejaké chuťovky, ktoré som vyberala aj s ohľadom na to, že čo by Vás mohlo zaujímať a čo nie. Po novom produkty na recenzie určujú oni... vždy píšu všetkým blogerkám hromadne maily s ponukou cca 5 produktov, z ktorých je dostupných po 2 kusy. Kto skôr príde berie... aneb vlci bite sa. Takže tento krát som sa "pobila" o hodinky, ktoré sa mi hneď zapáčili a keďže žiadne podobné zatiaľ nemám... tak why not?
Dostupné boli v 2 odtieňoch ciferníka a to v čiernej a bielej. Mňa viac zaujala tá čierna verzia. :) Vyzerá tak elegantnejšie. Preto som dlho neváhala a hneď som po nich doslova skočila... a našťastie sa mi 1 kus z 2 ušiel a o pár dní som si celá natešená po ne šla na poštu, keďže pani poštárka mi zase raz po milióntý krát nechala papierik v schránke.