nedeľa 3. januára 2016

Vyhodnotenie vianočnej GA

Ahojte ... :)


Prinášam Vám neskoré vyhodnotenie vianočnej Ga, pretože ma volajú blesk. :D Ale nie, ospravedlňujem sa samozrejme. Nebolo to úmyselné a taktiež som na Vás ani na vyhlásenie nezabudla, len som sa nemala ako dostať k noťasu, keďže sa celý december a zrejme ešte aj celý január sťahujeme do nového bytu. Konečne som si vzala aj môj noťas, pretože som mu v húfe bordelu, krabíc a vriec našla miesto a konečne nám fachčí aj internet tak, ako som si to predstavovala.

Takže ešte raz by som Vám chcela zaželať všetko dobré do Nového roku 2016, veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov vo všetkom v čom je a bude treba. :)

Ale už viac nechcem zdržovať, keďže som omeškankyňa a poďme sa rovno pozrieť, že koho nám to vyžreboval random.org.

No áno... ešte jedna vec, ktorá Vám asi nesedí... mala som žrebovať s papierikmi, keďže sa Vás bohužiaľ zapojilo menej ako 30 :( aaaaaale... hádajte čo.... kameru som ešte stále nepreniesla a keďže už dosť meškám s týmto článkom, tak nechcem zržovať ešte viac. :)


Takže výherkyňou vianočnej GA sa stáva komentujúca s číslom 13... zaujímavé je, že presne toľko produktov som aj zapojila do súťaže. Takže kto je šťastnou 13-tkou?

Gratulujem Diary of a Girly Things !






Poprosím ťa, aby si sa mi najneskôr do 7 dní, t.j. do 10.1.2016 ozvala na môj e-mail aj s kontaktnou adresou kde ti môžem výhru zaslať. :)

Ak sa mi do spomínaného termínu výherkyňa neozve, žrebujem náhradníčku.



4 komentáre:

  1. grat. :)

    btw. pozývam ťa na môj blog, kde prebieha novoročná súťaž :)
    GIVEAWAY U MŇA NA BLOGU | PARFÉM CHLOÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem víťazke. A pre tých, ktorí nevyhrali. Vyskúšajte napríklad moju súťaž.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť