sobota 23. januára 2016

Collistar Instant Smoothing Shampoo od Parfemy-Elnino.sk


Ahojte ... :)

Tie, ktoré ma nejakú tú chvíľku sledujete, tak viete, že moje vlasy sú naozaj husté a dlhé. Pamätám sa ako ma na základnej škole kvôli nim neznášali učiteľky, ktoré s nami chodili na plavecký, pretože moje vlasy nikdy nevedeli napratať do tej hnusnej nevkusnej plaveckej čiapky. Kým tak spravili, tak všetky ostatné decká už boli dávno v bazéne. A potom zase následný problém bol, že aj keď som mala vlasy v čiapke, aj tak sa mi zamokrili a bolo potrebné ich vyfénovať. Áno.... všetky ostatné decká už boli dávno vyfénované, oblečené a pripravené na odchod... len samozrejme ja jediná som mala ešte aj po 10 minútovom fénovaní stále mokré vlasy a učiteľky si len neustále medzi sebou drdlali, že moja mama by ma mala dať konečne ostrihať, lebo je to naozaj neznesiteľné. No a čo... mne sa moje vlasy vždy páčili a určite by som s ostrihaním nesúhlasila, pretože moje vlasy sú mojou pýchou a dlhé vlasy mám do dnes, Samozrejme nie od základnej školy, pretože pár krát som predsa len u kaderníčky na skrátení bola,,, ale vždy ma to riadne sr...dilo a bola som z toho smutná. Teraz je to myslím 5 rokov čo som u kaderníčky nebola a ani mi popravde nechýba. :)

Ale samozrejme moje dlhé a husté vlasy potrebujú zvýšenú starostlivosť, ktorá nie vždy je jednoduchá.
Pred niekoľkými týždňami (teda mnohými) mi napísali zo stránky Parfemy-elnino.sk, respektívne napísala... a to moja menovkyňa Veronika, ktorá ma veľmi potešila už len tým, že hneď napísala, že nejakú tu dobu už môj blog sleduje a niektoré moje články má aj seriózne prečítané. :) Píšem kvôli tomu, že pred mnohými týždňami, pretože som si vybrala produkt, ktorý sa nedal len tak z ničoho nič otestovať za jeden deň a zrecenzovať + sťahovala som sa ako mnohé viete a mesiac a pol som zabila len tým...a to ešte stále nie je všetko vybavené a presťahované a určite ste si všimli, že blog som aj kvôli tomu dosť zanedbávala.
Parfemy-elnino.sk eshop myslím predstatovať nemusím, pretože mnohé z nás ho poznáme ako jeden z najlepších eshopov kozmetiky. Veď nenadarmo sa stali najlepším eshopom za rok 2012 a dokonca aj 2015. Majú okamžite k odberu vyše 438 000 produktov a zasielajú do 48 hodín. Na stránke nájdete okrem neskutočného množstva parfémov a rôznorodej kozmetiky aj napríklad luxusné perá, darčekové sety, poukážky na nákup atď atď. Oplatí sa zaskočiť si na tú stránku a poriadne sa rozhliadnúť, keďže mávajú aj pomerne časté zľavy a napríklad rôzne akcie čo sa týka dovozu zdarma.
Avšak poďme späť k spolupráci, z ktorej sa veľmi teším. :)
Konkrétne mi ponúkli spoluprácu 2. októbra s tým, že ešte v ten deň večer som si aj vybrala produkt z ich stránky. Každý mesiac sa ich spolupráce s blogerkami nesú v určitej téme a tentokrát to bola vlasová téma, ktorá mne veľmi vyhovovala. Preto som si sadla a hladala produkt z vlasovej kozmetiky, ktorá by sa mi pozdávala a taktiež aby Vám priniesla recenzia úžitok. Ako som písala, 2. októbra som si vybrala produkt, ktorý mi bol neskutočnou rýchlosť zaslaný kuriérom a 6. októbra som už držala krabicu a odchádzala veselá od kuriérskeho auta s nutkaním krabicu roztrhať už vo výťahu.

A už nebudem ďalej naťahovať, určite ste zvedavé, že čo som si to vlastne vybrala. :) Najskôr si dáme klasicky charakteristiku produktu a potom nižšie nájdete výsledky môjho testovania. Takže poďme na to.



piatok 8. januára 2016

Môj Wishlist na rok 2016 aneb čím u mňa určite zabodujete?



Ahojte ... :)




Pôvodne mal byť tento wishlist vianočný, avšak posledných pár dní pred Vianocami som sa v podstate nezastavila a ani sa nedostala k PC a internetu. Len pár dní dozadu sme dostali kľúče od bytu a začala sa veľká.... priam obrovská rekonštrukcia a sťahovanie mojich veľa ... veeeeeeeľa vecí. Ospravedlňujem sa aj touto cestou, že som zanedbala predvianočné a vianočné články a taktiež Vám moje drahé čitateľky nepopriala šťastné a veselé. Dúfam, že mi to odpustíte a napravím to minimálne nasledujúcim článkom a tými ďalšími, ktoré sa bude zaoberať darčekmi, ktoré som na Vianoce dostala. Nie je toho vôbec veľa.... popravde je toho asi najmenej za celý môj život :D Asi som slabo poslúchala... ale nie. Nedostatok darčekov spôsobuje nakupovanie veľmi veľa vecí do bytu, ktoré sú potrebné.... ale to až zas niekedy nabudúce v inom článku. :)

nedeľa 3. januára 2016

Vyhodnotenie vianočnej GA

Ahojte ... :)


Prinášam Vám neskoré vyhodnotenie vianočnej Ga, pretože ma volajú blesk. :D Ale nie, ospravedlňujem sa samozrejme. Nebolo to úmyselné a taktiež som na Vás ani na vyhlásenie nezabudla, len som sa nemala ako dostať k noťasu, keďže sa celý december a zrejme ešte aj celý január sťahujeme do nového bytu. Konečne som si vzala aj môj noťas, pretože som mu v húfe bordelu, krabíc a vriec našla miesto a konečne nám fachčí aj internet tak, ako som si to predstavovala.

Takže ešte raz by som Vám chcela zaželať všetko dobré do Nového roku 2016, veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov vo všetkom v čom je a bude treba. :)

Ale už viac nechcem zdržovať, keďže som omeškankyňa a poďme sa rovno pozrieť, že koho nám to vyžreboval random.org.

No áno... ešte jedna vec, ktorá Vám asi nesedí... mala som žrebovať s papierikmi, keďže sa Vás bohužiaľ zapojilo menej ako 30 :( aaaaaale... hádajte čo.... kameru som ešte stále nepreniesla a keďže už dosť meškám s týmto článkom, tak nechcem zržovať ešte viac. :)