pondelok 28. septembra 2015

Nové limitky od Essence : Make me pretty a Try it. Love it! :)

Ahojte ... :)
 
 
Zas a znova som sa rozhodla, že Vám prinesiem informácie o novinkách, respektívne limitkách,  na ktoré sa môžme tešiť :) Mňa osobne veľmi zaujali obe ... tá prvá úplne celkovo do bodky a do produktu... a že prečo? :D To prezradím o kúsok neskôr. :)
Tá druhá limitka ma potešila najmä preto, že to nebude ani taká limitka ako skôr novinky, ktoré sa na pultoch udržia dlhšie na koľko pár dní dozadu prebehli výpredajé ex- essenčiat. :) Btw. uchytili ste si niečo? :)
 
 
 
Prvá z týchto limitiek je už síce v DM drogériách, ale nie ešte v úplne všetkých, takže ešte ju možno zastihnete úplne čerstvú.
Ja som ju osobne zastihla v jednej DM tak na polovičku rozobratú a keďže som chcela celú sadu, tak som bola nútená z jednej DM presúť sa do ďalšej, kde som našťastie našla všetky, ktoré mi chýbali. :)


 
 
 

sobota 5. septembra 2015

Metallic Tattoo - Hit leta 2015 / Spolupráca s Bižutéria a pekné vecičky

Ahojte ... :)

Je mi jasné, že tieto tetovania nie sú pre mnohé z Vás žiadnou novinkou a už ste ich určite niekde videli, prípadne vyskúšali, pretože toto leto kto ich nemal bol OUT. Je to tohtoročná módna vychytávka :) Avšak aj tak verím, že niektoré z Vás nad nimi len rozmýšľali kvôli tomu lebo nevedeli ako dlho jej vydržia a či vôbec niečo znesú... čiže či nebude za 5 minút komplet ošúpané.
Aj presne to bude prioritou tejto recenzie.

Metalické tetovania mi ponúkli z e-shopu Bižutéria a pekné vecičky s tým, že som si mohla od nich vybrať akékoľvek podľa môjho gusta. :) Vybrala som si také, kde boli labky (fotky nižšie), avšak nejako sa poplietla objednávka a prišlo mi domov inšie, ktoré sa mi taktiež veľmi páčilo a nechcela som, aby mi ho menili :) Takže mi to nejako nevadilo... a tie labkovské som si doobjednala na vlastné náklady. Preto uvidíte v tomto článku dvoje "pláta" metalických tetovaní. :)
 
Začnem teda tým, ktoré som dostala na spoluprácu :)
Pierka sú veľmi in a najmä medzi metalickými tetovaniami asi najrozšírenejší a najpoužívanejší vzor... možno práve pierka boli dôvodom, prečo sa mi práve toto pláto zapáčilo a nechcela som sa ho vzdať aj po zámene objednávky. :)
Jediný vzor, ktorý asi nevyužijem je krížik na koľko nie som veriaca a tým pádom by to ku mne nešlo. :)