piatok 11. decembra 2015

Essence limitovaná edícia Winter ? Wonderful ! verzus Merry berry






Ahojte ... :)


Zima zaklopala na dvere a bez pozvania vstúpila už aj k nám na Slovensko a zrovna v piatok bol prvým dňom kedy som mala ranné problémy s autom. :D Najskôr som si našla na parkovisku polozamrznuté autíčko a potom sa mi ešte aj všetky sklá zamlžili takže som nevidela absolútne nič... a okná dokorán to istili. Brrrrrrr....

A okrem toho som aj minulý týždeň objavila na Essence stránke novú limitku, ktorá v priebehu tohto, respektívne budúceho týždňa dorazí komplet do všetkých DMiek.... Je to zrejme (asi) vianočná (?) limitka, ktorá v piatok ovládla už aj DMku, do ktorej chodievam. A na pár produktov som sa naozaj aj ulakomila. O ktoré produkty ide sa dozviete postupne. :)
V tomto článku som sa rozhodla porovnať a zhrnúť dve vianočné limitky, ktoré sa týkajú Slovenskej a Českej republiky. A taktiež upozorniť na to, že bohužiaľ jedna limitka sa v rôznych krajinách môže aj tak líšiť... a iné krajiny dostávajú produkty, ktoré ma mrzia že nedorazia aj k nám.
A už nezdržiavam a poďme sa na tieto dve krásne limitky pozrieť. :)

štvrtok 3. decembra 2015

Vianočná GiveAway




Ahojte ... :) 

Vianoce máme čoskoro za dverami a čo by som to bola za blogerku, keby som Vám a tým aj sebe nechcela urobiť radosť obdarovaním za vernosť, aktivitu a ďalší rok strávený pri čítaní mojich článkov. :)
Rozhodla som sa preto, že je už najvyšší čas vyhlásiť vianočnú giveaway, ktorá bude trvať až do konca roka a šťastná výherkyňa odomňa dostane 13 vecí, ktoré jej spríjemnia vstup do budúceho roku 2016.
Vybrala som opäť raz produkty, ktoré vlastním a používam aj ja až na pár výnimiek, ktoré ma jednoducho zaujali a vedela som, že ich pre Vás chcem kúpiť. :)
Snažila som sa produkty pojať v takom širšom zábere a to najlepšie celotelovo a práve preto som ja vybrala tieto produkty, ktoré som vybrala.

Dúfam, že Vás súťaž a hlavne produkty zaujmú a zapojí sa Vás čo najviac... Vaša radosť je aj mojou radosťou. :)



Vyhrať môžete:

- Top náhrdelník, ktorí vlastním aj ja a je jednou z pých mojej zbierky
- Volare guličku pod páčo od Oriflame
- Limitovanú edíciu hojivého medového zázraku od Oriflame
- Balea telový krém
- Balea krém na ruky zo zimnej edície
- Balea pleťovú masku, ktorá je na 2x
- Vanilkovo-mandarínkový balzam na pery taktiež zo zimnej limitovej edície
- Essence lak na nechty Black
- Essence lak s efektom
- Essence strieborná ceruzka na oči
- Washi pásku s ružičkovým vzorom
- Vzorku krému od Nivei
- A vzorku krému od MaxFaktoru

Kvôli Vašej bezpečnosti a možnosti zostať v určitej anonymite som sa rozhodla, že e-maily od Vás tento krát chcieť nebudem a výherkyňa sa mi bude musieť ozvať sama. A taktiež ak niektorá nechce uviesť do komentáru svoj FB ... napíšte mi prosím do komentáru aspoň GFC a k FB napíšte: Posielam e-mail s menom. Následne mi zašlite mail na nikkienka@gmail.com s menom GFC a FB, ktoré ste nechceli uviezť. Ja si následne skontrolujem komentár priradím ho k e-mailu a pod Váš komentár napíšem schválené. Dúfam, že sa chápeme :) 

Tie ktorím nevadí uvádzať FB kľudne môžu tak ako boli zvyknuté. Robím to pre Vašu bezpečnosť, keď že sa v poslednej dobe rozšírili dosť vírusy, spamy, hackovanie a podvody.


Podmienky účasti v súťaži:

Podmienky sú veľmi jednoduché :)

Povinné: 

    1. Sledovať verejne môj blog cez GFC a FB: Blog Nikkienka.blogspot.sk + napísať pod akými menami (e-mail písať nemusíte, výherkyne sa budú musieť ozvať mne)
    

Nepovinné (bonusové žreby):
  

   2. Ak chceš mať o jeden žreb naviac, tak daj moju GA zdieľať napríklad na svojom FB, blogu ... a link mi pošli do (2.) komentáru, ktorý napíšeš :) 

   3. Ak chceš mať o ďalší jeden žreb naviac, tak ma followni na mojom instagrame:                  http://instagram.com/nikkienka a napíš pod akým menom. (3. komentár)

   4. A ak aj 3 žreby sú stále málo a chceš ešte svoju šancu zvýšiť, tak nie je problém. :) Na svoj instagram som pridala fotku, ktorú ste videli úplne hore. Spravte si jej printscreen, zaveste ju na svoj Instagram s menovkami: @nikkienka a #súťažímuNikkie a napíšte 4. samostatný komentár "Instagram foto". Ja to následne skontrolujem a pod tento komentár napíšem: zaradené do žrebovania. That´s all. :)



Taktiež ma poteší ak okrem mien napíšete aj svoj názor na mňa, na blog, na moje články a podobne ... aby som vedela čo prípadne do budúcnosti zlepšiť. Samozrejme nie je to povinné. :)

Celkovo môžte mať až 4 komentáre = 4 žreby.


Súťažiť môže Slovenská a Česká republika.
Všetky povinné podmienky musia byť splnené, budem ich kontrolovať. Pravidlá nespĺňajúce komentáre vyraďujem automaticky zo súťaže.

Žrebovať budem nasledovne:
<30 ľudí - papieriky v miske
>30 ľudí - random.org

Súťaž trvá od 03.12.2015 do 31.12.2015.
V piatok  v neskorších hodinách 01.01.2016 sa dozvieme víťaza na blogu a aj na FB stránke. :)


Všetkým Vám želám šťastie nie len pri žrebovaní ale aj do Nového roka 2016 a samozrejme príjemne prežité Vianoce. :)