pondelok 23. novembra 2015

SELFIE TIME so selfie tyčou od postovnezdarma.cz


Ahojte ... :)



Vítam Vás pri ďalšom zo série článkov o spolupráci s postovnezdarma.cz. :) Tentokrát som si vybrala na otestovanie niečo, čo som pôvodne vôbec nechcela niekedy vlastniť. Nuž som žena... a názory sa menia. :D A jednoducho som zistila, že nemám až také dlhé ruky ako by som možno chcela pri fotení seba a známych. :) Proste nikdy som nevedela nasmerovať a držať mobil tak ďaleko aby sme boli na fotke všetci bez odrezaných hláv... určite to poznáte. Takže preto som svoj názor aj zmenila a rozhodla som sa predsa len dať selfie tyči šancu urobiť na mňa dojem... a či sa jej to podarilo sa dozviete v nasledujúcich riadkoch kde si celú tyč doslova rozoberieme do detailov.
Avšak najskôr si prejdeme charakteristiku, ktorú má na svojej stránke predajca. :)

Zdroj obrázku: postovnezdarma.cz

piatok 13. novembra 2015

Nová limitovaná edícia od Essence - All that greys

 



Ahojte ... :)





Takže vítam Vás opäť raz pri ďalšej limitovanej edícií, ktorú si pre nás Essence pripravilo. Pár ľudí spolu somnou zostalo malinko šokovaných, že práve takáto edícia má byť tou vianočnou, avšak Essence to na svojej facebookovskej stránke poprelo... a nám nezostáva nič iné, len dúfať že predsa len nejaká iná vianočná limitka bude. V Čechách má byť neskutočne krásna... dúfam, že ani nám sa nejaká podobná nevyhne... Bolo by to myslím dosť veľkým sklamaním pre mnohé z nás, ktoré Essence a jej limitky zbožňujeme. :)

Celá limitka je ladená do dosť tmavých farieb... najmä do šedej, ružovej a čiernej... čo je faaaaaakt nečakané, keďže limitka nesie názov All that greys. :D A preto by nebola vhodnou vianočnou limitkou.
Popravde mňa väčšinou zaujmú pestrofarebné veci... keďže milujem krikľavé farby. A presne aj pri tejto limitke mi chýba "troška života do toho umierania" alebo ako to nazvať. A zaujali ma na tejto limitke len dva produkty... ktoré to sú sa dozviete pri ich opise o kúsok nižšie. :)

Avšak teraz sa poďme pozrieť ako vyzerá (dúfajme) táto predvianočná limitka a čo všetko v nej môžme nájsť. :)