piatok 30. októbra 2015

GIGALASH - Sérum na riasy / spolupráca s Gigalash / časť 1. Predstavenie produktu



Ahojte ... :)
Pred pár týždňami mi prišla na mail zaujímavá ponuka od pána Viktora z firmy Gigalash.sk. Napísal mi, že náhodne narazil na môj blog, ktorý sa mu zapáčil a objavil aj článok, ktorý som písala o spolupráci s Realashom - sérum na mihalnice. To bol vlastne aj dôvod, kvôli ktorému sa rozhodol napísať mi a navrhol mi spraviť "bitku" dvoch titánov. :)
Bolo by hriech takúto ponuku odmietnuť a nevyskúšať aj druhého veľkého konkurenta a neskrášliť si opäť raz svoje mihalnice.

Rozhodla som sa testovanie tohto séra rozdeliť na 3 články, podobne ako to bolo u Realash. Zoznámenie sa s produktov, výsledky po mesiaci a výsledky po 3 mesiacoch.

Takže týmto Vás vítam pri prvom zoznamovacom článku s produktom :) A poďme rovno na to.


O pár dní po prijatí spomínanej ponuky ku mne domov dorazil balík. :)
Sérum GigaLash mi prišlo zabalené v krabici, v ktorej sa nachádzalo krásne darčekové balenie v taštičke. :)

 Previazané s mašličkou...


A s venovaním :)
Pán Viktor si dal naozaj záležať a rozhodne to bolo vidno. :) Krajší a hlavne dlhší list som zatiaľ asi nedostala čo sa spoluprác týka. Už len tomuto som sa hrozne moc potešila a veľmi pekne Vám ďakujem. :) 


Ako ste si mohli prečítať, tak som obdržala od pána Viktora 2 séra... čo bude s tým druhým zatiaľ zámerne neprezradím a budem mlčať ako hrob. :)

Čo ukrýval balíček previazaný Gigalash mašličkou? :)


No predsa balenie séra. :)


Poďme sa pozrieť bližšie na balenie a čo o sebe prezrádza.


Odporúča sa dané sérum používať 2x denne na odlíčené mihalnice tak, že štetčekom prechádzate po korienkoch mihalníc.


A z čoho sa skladá? 


Vydrží dosť dlho :) Takže sa nemusíte báť, že ho nestihnete minúť, pretože má celkom dosť veľké balenie 6ml. Upozorňujem, že nie je dôležité si doslova nakydať si tam toho čo najviac... ale ide o precíznosť a denné opakovanie. To že si jeden deň vykydáte 1 ml... a potom 2 týždne si nedáte nič Vám naozaj nepomôže. :) Radšej malinko, všade a častejšie... ako veľa a málokedy alebo vôbec.


Tadáááá.... tu ho máme. :)

Krásne do zlata ladené balenie, ktoré zaujme nejednu ženu nie len svojimi účinkami ale aj výzorom.


A pre dokonalú a jednoduchú aplikáciu v sebe ukrýva takýto tenučký štetček, ktorým docielite rovnomerné a precízne nanesenie po celej dĺžke korienkov rias.


Konzistenciou je sérum podobné vode... preto by s nanášaním nemal byť problém.
Avšak dávajte si pozor na oči... a nenatierajte si to až priamo do oka... mne sa sem tam podarí minúť korienky, keď si nepomáham zrkadlom... a sem tam zažijem nejaké to štípanie oka. Vtedy stačí, keď si oko vypláchnete čistou vodou a problém je vyriešený. :)

A poďme teraz na také parametrovejšie veci, ktoré Gigalash sľubuje a následným dlhodobým testovaním tieto parametre buď potvrdím... alebo vyvrátim. 



Čo môžme očakávať od Gigalash? 

- predĺženie rias
- riasy stmavnú a zrhubnú
- väčší objem rias
- super rýchle výsledky už do 7 dní

Opis zo stránky Gigalash.sk:
GigaLash je luxusné sérum špeciálne vyvinuté na predĺženie, zvýraznenie a zhustenie rias. Patentovaná technológia EPM enzýmov poskytuje prvé viditeľné výsledky už v priebehu siedmich dní používania.
Nezávislé testy v profesionálnych salónoch krásy jednoznačne preukázali, že sérum GigaLash je schopné v priebehu veľmi krátkeho času dodať riasam o 70% viac objemu a až o 90% väčšiu dĺžku. Tento kozmetický prípravok podporuje tvorbu skutočných rias ktoré vyzerajú jednoducho úžasne a nie je ich možné porovnávať s nalepovacími umelými mihalnicami s neprirodzeným vzhľadom.
GigaLash je dermatologicky testovaný a bezpečný výrobok. Preto ho odporúčajú stovky spokojných žien.

Cyklus rastu mihalníc trvá približne 30 dní. Mihalnica, ktorá sa nachádza vo svojej konečnej rastovej fáze sa uvoľní a vypadne. Tento proces sa pravidelne opakuje u každého človeka. GigaLash predlžuje rastový cyklus rias vďaka čomu môžu vyrásť omnoho dlhšie, zabraňuje ich vypadávaniu a urýchľuje rast nových rias. Sérum GigaLash rýchlo preniká hlboko k folikulám, vyživuje ich a stimuluje k efektívnemu rastu. Sérum zároveň poskytuje ochranu proti lámaniu rias a zvyšuje ich pružnosť.

GigaLash používajte dva krát denne ráno aj večer na čistú a nenalíčenú pleť. Keďže balenie obsahuje až 6 mililitrov séra, jedno balenie vám vydrží pri každodennom používaní až 6 mesiacov. Sérum sa aplikuje jednoduchým aplikátorom podobne ako očná linka, takže to zvládne naozaj každý. Prvé výsledky budete môcť pozorovať už po týždni používania, po dvoch týždňoch už bude rozdiel naozaj značný. Predstavte si tie prekvapené tváre priateľov a kolegov keď si poprvíkrát všimnú váš okúzľujúci pohľad. 

Obsah: 6 ml
Cena: 30 € / kus ... (ak si chcete zobrať viac kusov naraz, tak na stránke nájdete množstevné zľavy, napríklad 2 kusy = 55 € ...)
Stránka predajcu: www.gigalash.sk


A ešte sa pozrieme na príbalový letáčik, ktorý je súčasťou každého balenia:

Takže to je zatiaľ z prvého článku o GigaLash všetko... viac postupne prezradím v ďalších pokračovaniach... a taktiež si ukážeme fotky pred testovaním a počas testovania.:)


Takže súboj titánov GigaLash verzus Realash sa môže začať. :)
Ešte samozrejme predtým by som chcela vedieť, že či s používaním sér na mihalnice máte nejaké skúsenosti... či už pozitívne alebo negatívne... a prípadne kľudne napíšte značky, ktoré ste vyskúšali a či poznáte aj túto. :)
Takže vidíme sa pri ďalšom článku moje drahé čitateľky ... a firme GigaLash by som chcela poďakovať za poskytnutie sér na testovanie a zrecenzovanie. :)

Ďakujem pán Viktor, že ste náhodne naďabil na môj blog a rozhodli ste sa mi napísať.


To be continued ...


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára