piatok 26. júna 2015

Nové limitky od Essence #Secret party a ¡ Arriba !

Ahojte ... :) 

Essence si pre nas opäť pripravil 2 krásne limitky, z ktorej už jedna je aktuálne vo všetkých DM a neubránila som sa jej ani ja. :)
Začnime teda s predstavovaním práve tejto limitky :)


#Secret party - Limited edition 






Limitka v sebe nesie veselé farby a motívy leta, na ktoré som sa neskutočne celý rok tešila. :) Musím povedať, že práve táto limitka sa mi zdá veľmi vydarená a každá z nás si z nej dokáže vybrať to svoje čo ju zaujme. Mňa zaujalo viacero vecí, ale keďže mám lakov, tieňov a leskov veľa... tak som si nakoniec zobrala len body sprej, bronzér a štetec (akože vôôôôôôôôbec tých nemám veľa... :D ).

štvrtok 11. júna 2015

GiveAway na oslavu MaGoRstva :)

Ahojte ... :)




Ako prvé by som sa Vám chcela moje milé čitateľky poďakovať za Vašu podporu a trpezlivosť. Teraz som mala také trocha zložitejšie obdobie čo sa času týkalo. Najskôr nová práca, potom písanie diplomovky a teraz učenie sa na štátnice. 
Ale ...


Chcem sa Vám pochváliť, že od dnes som oficiálna magisterka/magorka, pretože som úspešne zoštátnicovala :D Vytiahla som si nechápavo dve najľahšie otázky a získala tak dve Áčka :) 
A ešte 1 dôvod na oslavu mám... moja láska jorkšírka Caira dnes (12.06.2015) oslavuje svoje 12. narodeniny. :)
A keďže sa veľmi teším, tak chcem aby ste to oslávili spolu so mnou a 1 z Vás získa odomňa krásnu kontúrovaciu paletku. :)


Moje výrazy si nevšímajte :D Už som týždeň a pol chorá a vyzerám ako trubka. :D Síce to aj bez toho, ale nejako to zakamuflovať predsa musím. 



Paletka je samozrejme nová, nepoužívaná, kúpená špeciálne pre jednu z Vás. :) Rozbalená bola mnou len kvôli fotkám a ukážke, že je celá v poriadku a taktiež, že k nej je aj praktický štetec. :)
Rovno na fotke vidíte aj z čoho je vyrobená ;)









 Mne sa osobne veľmi paletka páči, kúpila som si rovnakú len som ju ešte nemala šancu využiť, len som ju poskúšala na ruke. :) Musím sa naučiť kontúrovať ako profesionálky. :D




Kvôli Vašej bezpečnosti a možnosti zostať v určitej anonymite som sa rozhodla, že e-maily od Vás tento krát chcieť nebudem a výherkyne sa mi budú musieť ozvať samé. A taktiež ak niektorá nechce uviesť do komentáru svoj FB ... napíšte mi prosím do komentáru aspoň GFC a k FB napíšte: Posielam e-mail s menom. Následne mi zašlite mail na nikkienka@gmail.com s menom GFC a FB, ktoré ste nechceli uviezť. Ja si následne skontrolujem komentár priradím ho k e-mailu a pod Váš komentár napíšem schválené. Dúfam, že sa chápeme :) 

Tie ktorím nevadí uvádzať FB kľudne môžu tak ako boli zvyknuté. Robím to pre Vašu bezpečnosť, keď že sa v poslednej dobe rozšírili dosť vírusy, spamy, hackovanie a podvody.


Podmienky účasti v súťaži:

Podmienky sú veľmi jednoduché :)

Povinné: 


    1. Sledovať verejne môj blog cez GFC a FB: Blog Nikkienka.blogspot.sk + napísať pod akými menami (e-mail písať nemusíte, výherkyne sa budú musieť ozvať mne)
    
    

Nepovinné:
  

   2. Ak chceš mať o jeden žreb naviac, tak daj moju GA zdieľať napríklad na svojom FB, blogu ... a link mi        pošli do (2.) komentáru, ktorý napíšeš :) 

   3. Ak chceš mať o ďalší jeden žreb naviac, tak ma followni na mojom instagrame:                  http://instagram.com/nikkienka a napíš pod akým menom. (3. komentár)


Taktiež ma poteší ak okrem mien napíšete aj svoj názor na mňa, na blog, na moje články a podobne ... aby som vedela čo prípadne do budúcnosti zlepšiť. Samozrejme nie je to povinné. :) Ďakujem



Celkovo môžte mať až 3 komentáre=3 žreby.


Súťažiť môže Slovenská a Česká republika.
Všetky povinné podmienky musia byť splnené, budem ich kontrolovať. Pravidlá nespĺňajúce komentáre vyraďujem automaticky zo súťaže.

Žrebovať budem nasledovne:
<30 ľudí - papieriky v miske
>30 ľudí - random.org

Súťaž trvá od 12.06.2015 do 10.07.2015.
V sobotu  v neskorších hodinách 11.07.2015 sa dozvieme víťazov na blogu a aj na FB stránke. :)


Všetkým Vám želám šťastie pri žrebovaní, aj keď vyhrať môže len 1 z Vás :)



nedeľa 7. júna 2015

Recenzia na melónový REVO balzam - organický balzam na pery :)


Ahojte ... :)
Na tele plavky, na pokožke dotyk slnečných lúčov a na perách melón. Čo viac si môže nie len v lete žena priať? :)
Na Slovensko z Ameriky totižto dorazila značka balzamov na pery Revo, ktorá sa postará nielen o Vaše pery, ale aj o chuťové a čuchové zmysly.
Najchutnejší a zároveň najvoňavejší balzam aký som kedy mala... a že ich som ich mala a mám veeeeľmi veľa. Občas mám pocit, že som ho viac zjedla ako natrela na pery, je totižto tak sladunký a tak melónový. :) Mňam .. pripomína mi vôňou hubbabuba žuvačky a chuťou čerstvý sladunký melón.
Melónik sem, melónik tam ... ja ťa všetok vypapám ... :D
Nominujem sa na Revokobylku :D
(šiši mi... don´t worry)
Tento malý rozkošný zázrak som vyhrala v súťaži, ktorú Revo usporiadal na ich Facebookovej fan page. Postupne robia súťaže o všetky chute, tak sa kľudne zapojte aj Vy. Link na ich stránku: Revo Balzam
Zapojila som sa asi už do 3 takýchto súťaží a vždy sa hralo o inú príchuť (čerešňa, mandarínka, melón ). Mala som šťastie, pretože som vyhrala práve ten, po ktorom som najviac pokukovala. :) Tešila som sa pretože ma zaujal celkovo :) A balzamy na štýl Eos proste milujem, pretože je to šikovné a praktické balenie, ktoré sa vo svete nikdy nestratí a už vôbec nie v mojej balzamovej zbierke. Takže som ho chcela nie len kvôli jeho zelenej farbe (no dobre, možno aj to zabralo), ktorú milujem. :)
Možno ste si niektoré pomysleli: "Aha, ďalšia kópia Eosu."
Tak na to teda rozhodne rýchlo zabudnite. S Eosom má totižto podobný len výzor balenia... That´s all. Každá maniačka do Eosov by podľa mňa mala vyskúšať aj Revo. :)