utorok 26. mája 2015

Review - praktický organizér na kozmetické doplnky :) od postovnezdarma.cz

Ahojte ... :) 
 Asi ste si už stihli všimnúť a zvyknúť si, že mám strašne veľa kozmetiky, ktorú nie vždy stíham aj míňať a v poslednej dobe celkom ulietavam na produktoch na pery. Ide najmä o balzamy, rúže a sem tam nejaký ten lesk.
Tento krát som si na spoluprácu s postovnezdarma.cz vybrala praktický organizér, ktorý presne na tento nadbytok balzamov využijem a konečne ich uskladním presne tak ako si zaslúžia a nie všelikade rozhádzane. :)


Stretnutie so Zuii


Ahojte ... :)

V predchádzajúcom článku som Vás informovala o tom, že som sa zúčastnila môjho úplne prvého stretnutia s firmou, s ktorou som spolupracovala a taktiež s jednou z blogeriek Terkou z its-only-about-you.blogspot.sk . Jej článok o celej tejto akcií aj s ďalšími fotkami nájdete TU :) Bola som pozvaná kozmetickou firmou Zuii na oficiálne predstavenie ich celého produktového radu. Veľmi som sa tešila, pretože blogujem už niečo málo cez dva roky a nikde som takto zatiaľ nebola.
Hneď takto na začiatku Vám aj nalinkovávam dve firmy, o ktorých bude tento článok. :)
Linka na Zuii kozmetiku: www.biorganica.cz
  Link na Image-Maker: www.novetvare.sk


Stretnutie sa organizovalo 26.4.2015 od 10:00 - 12:15 v lokalite na konci Bratislavy pri Slovnafte... v ktorej som v podstate nikdy sama nebola ... možno aj preto som zablúdila :D Ešte cesta autobusom v pohode... ale to som sa predčasne tešila, že ako super mi to ide.... to že som behala po kilometrovom parkovisku plnom zátaraz, plotov, rámp ako moriak bez hlavy už tak v pohode nebolo... Dokonca ma zastavil pri jednej z rámp ujo vrátnik, že prečo tam pobehujem ... tak som sa mu musela priznať, že neviem trafiť do cieľa. Toho ani tak nezaujímalo ako to, že kde som sa tam nabrala, keďže okolo neho som nešla a od inakadiaľ sa tam dostať nedá. :D Mala som mu chuť povedať, že som sa teleportovala ale pred smrteľníkmi to mám prísne zakázané tak nech ma nebonzne Dumbledorovy do záhrobia... nakoniec som len mykla plecom a povedala, že netuším... ploty som nepreliezala. :D Až potom ho teda zaujímalo, že kam vlastne chcem trafiť... problém bolo, že ani on nevedel... ukázal len smer, že kde by to asi tak mohlo byť. Ok išla som tam... konečne som našla nápis, ktorý som celú tu dobu hľadala.... Refinery Gallery.

piatok 8. mája 2015

Eye shadow palette / Spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte ... :)



Tento článok bude ďalším z mnohých článkov o spolupráci s postovnezdarma.cz, pretože ich ponuka produktov ma asi nikdy neprestane baviť. :) Množstvo produktov, ktoré na ich stránke ponúkajú  je naozaj neskutočné a vybrať si niečo je naozaj zázrak. :) Avšak naposledy keď som pozerala, čo by som mohla zrecenzovať, tak mi do očí padla úplne krásna paletka očných tieňov, ktorú som videla u mnoha báb avšak nikdy som sa s ňou nestretla. Bola to jasná voľba najmä vďaka krásnym výrazným farbám a pestrofarebnosti, ktoré paletka ponúka. Od postovnezdarma.cz som testovala už viacero vecí, ako ste si zatiaľ mohli všimnúť a každá jedna ma pri testovaní neskutočne bavila.

Keď mi paletka prišla, tak som sa veľmi tešila, pretože podobné odtiene ešte nemám a taktiež ma zaujala jej veľkosť:) Zmestí sa totižto bez problémov aj do kabelky v prípade cestovania napr. :)

streda 6. mája 2015

My blog holidays ended and what happened during the break

Ahojte ... :)


Ako ste si možno mnohé všimli, tak celý mesiac apríl som zavesila blogerčinu na kliniec, pretože toho bolo na mňa príšerne veľa, nestíhala som a v podstate som nemala ani čas. Hneď takto na začiatku sa Vám preto chcem poďakovať za Vašu vernosť aj počas mesiaca neaktivity a taktiež za mnohé pekné slová a priania úspešného zvládnutia všetkého od mnohých z Vás. :) Potešilo ma to a motivovalo aby som všetko úspešne dotiahla do konca mohla sa opäť venovať svojmu milovanému blogu a svojim úžasným čitateľkám. :)
Mesašné blogerské prázdniny sú fuč a preto by som Vám rada napísala, že čo všetko sa dialo a prečo som tu s Vami nemohla byť. Chýbal mi môj blog a aj Vy. :)