štvrtok 19. marca 2015

Spolupráca s francúzskou prírodnou kozmetikou Franca.sk




Ahojte ...:)


Pred pár dňami ma cez e-mail oslovila majiteľka e-shopu Franca.sk, čomu som sa neskutočne potešila. A dôvod? S prírodnou francúzskou kozmetikou nemám vôbec žiadnu skúsenosť a pritom som na ňu počula veľkú chválu. V e-maily mi ponúkla možnosť spolupráce s tým, že si vyberiem jeden produkt, ktorý sa mi zapáči... Dôkladne som si prezrela stránku a nadšene som súhlasila. Toľko krásnych a lákavých vecí, nevedela som si vôbec vybrať. Na stránke je totižto rôznorodosť produktov. Nájdete tam napríklad mydlá, krémy na ruky, pleťové krémy, šampóny, kondicionéry, masky ... atď. Až som nakoniec zablúdila do zložky parfémy ... a výber bol jasný. :) 

Zásielka mi prišla do 3 dní od dohodnutia spolupráce a neskutočne som sa potešila, pretože majiteľka mi k mnou vybranému produktu pribalila nečakané prekvapenie. :) Písala mi, že práve táto kozmetika je jej najobľúbenejšou už dlhé roky a preto sa rozhodla, že ju doslova dotiahne aj na Slovensko. Jednoznačne môžem povedať, že skvelý nápad. :)


Produkty boli pečlivo zabalené v bublinkovej obálke proti poškodeniu a stiahnuté vo fólií a každý produkt má svoj vlastný obal. :) Takže bezpečnosti až až, čo je super, lebo pár krát sa mi už stalo, že mi niečo na pošte pokazili. Navyše hneď po otvorení obálky sa na mňa vyvalila veľmi príjemná vôňa, ktorá išla priamo z výrobkov. Vždy ma to poteší a nebolo to inak ani teraz. :)




Poďme sa teda pozrieť konkrétnejšie, že čo ma čakalo v balíčku od Franca.sk :)


Eau de parfum
Práve túto parfémovanú vodu som si vybrala práve preto, pretože ma zaujal na prvý pohľad flakónik, názov Princesse a hneď po jej rozkliknutí samozrejme aj zloženie. Milujem sladké vône, kvetinové, exotické, ovocné a vanilku. :3 A presne tieto všetky moje obľúbené parametre v sebe nesie. Takže bolo jasné, že výber je jasný. :D Jej flakónik je taký rozkošný, nemôžem si pomôcť. :)

Prišla mi zabalená v takejto plastovej krabičke proti poškodeniu :)

Hneď po rozbalení som ju doniesla ovoňať aj mamine a chcela som počuť jej názor, bez toho aby som ja predtým niečo povedala. Jej reakcia bola presne taká istá ako moja. Wau ! Tá ale krásne vonia! To máš zase odkiaľ? :) Hneď sa musela samozrejme navoňať, tak isto ako ja chvíľku pred ňou. Vždy sa bojím výberu na slepo cez internet, pretože nebola šanca vybrať si vďaka ovoňaniu vzorky. Môžem povedať, že som si vybrala správne a sadla mi ako riťka.... však viete čo tým myslím :D Má síce veľmi výraznú sladkú vôňu, ktorej stačí málo, ale o to je krajšia a jej trvácnosť je naozaj bravúrna. Ráno som sa navoňala, celý deň som bola v práci v tých veciach ... a na druhý deň ráno opäť keď som si šla obliecť tie veci, tak som sa chcela navoňať, ale stále som cítila "dávku" z predošlého dňa. :) Takže wau! 


Nech sa páči, pridávam aj jej zloženie. :)



EAU DE PARFUM
PRINCESSE

Charakteristika vône zo stránky predajcu:

Princesse ( Princezná )

Závan rozkvitnutých kvetín, tónov vanilky, exotického ovocia, pižma …romantická.

Objem: 50 ml

Cena: 15 €

Značka: J.R. parfums


Link na túto parfumovanú vodu nájdete TU.


Plusy:

- krásna vôňa
- trvanlivosť
- krásny flakónik
- prakticky zabalená
- cena 
- rýchle doručenie
- prírodná francúzska kozmetika
- skvelá kombinácia zloženia
- obsah pižma (dôvod prečo je pižmo vo voňavkách dôležité nájdete v článku Ahoj vôňa, čo si zač?)

Mínusy:

Mínusy som nenašla :)



Ako prekvapenie som dostala aj druhý produkt a ním tento krém na tvár.


Facial cream

Ako som už spomínala, bola som veľmi prekvapená s pribaleným darčekom a veľmi som sa mu potešila. Vždy všetko čo dostanem, tak musím otvárať a ovoniavať, lebo som nedočkavka. :) Ako prvé ma zaujala vôňa, pretože je výraznejšia na aké som zvyknutá, ale to neznamená, že je zlá. Práveže naopak. Hrozne mi niečo pripomína ale aj keby ste ma chceli zabiť, tak si neviem spomenúť, že čo. :D


Hneď večer pred spaním som sa nakrémovala a čakala som čo to spraví. Vstrebávanie bolo naozaj bleskové, nemala som pocit mastnej tváre,čo je super, pretože to neznášam a navyše krásne som voňala. Taktiež som mala pocit, že krém si vytvoril na povrchu mojej pleti jemný, nemastný film, ktorý sprevádzal moje sny po celú noc. Ráno po zobudení som mala pleť hladšiu, príjemnejšiu na dotyk a odpočinutú. Krém som testovala vyše týždňa a môžem povedať, že po 4 dňoch cítila zmeny v pevnosti pleti. Moja pleť bola vypnutejšia a na pohľad vyzerala zdravšie.
Krém sa odporúča používať ráno a večer. Ja však ráno zväčša nemám veľa času, preto som ho používala každý večer pred spaním. :)


Krém má praktické balenie, ktoré si vytláčate priamo na ruku a nemusíte sa špárať v kelímku. :) Tieto balenia sú super a mám ich oveľa radšej ako tie kelímkové. Taktiež nie je problém si ho brať napríklad so sebou do kabelky. Nemusím sa totižto báť, že kelímok rozbijem.


Zloženie krému :)

Konzistencia krému je : ani nie hustý ani nie moc tekutý. Neviem to pomenovať, ale super sa rozotiera a má farbu jemne do žlta. :)




PLEŤOVÝ KRÉM SPEVŇUJÚCI
OPUNCIA

Charakteristika produktu zo stránky predajcu:

Je vyrobený na báze bio panenského argánového oleja a obohatený o extrakt z opuncie a esenciálny olej z divej ruže. Opuncia je rastlina – kaktus (figue de barbarie), ktorá sa radí medzi ovocie a pochádza z Maroka a Mexika. Vďaka vysokej dávke vitamín E a C, účinne pôsobí proti stárnutiu pokožky, zabezpečuje jej elasticitu a dokonale ju hydratuje. Divá ruža je okrasná a liečivá rastlina, ktorá napomáha vstrebávaniu vitamínu C, čím zabezpečuje dokonalú účinnosť tohto produktu. Esenciálny olej z divej ruže je silný antioxidant, ktorý bojuje proti stárnutiu pokožky. Krém poskytuje pleti dokonalý tónus, hydratáciu a prinavráti jej spevnenie. Pleť je hebká, rozžiarená a zahalená exotickým odtieňom vône.

Používa sa ráno a večer na očistenú pokožku.

Objem: 50 ml

Cena: 10,20 €

Značka: La Maison du Savon de Marseille.

Link na tento produkt nájdete TU.


Plusy:

- prírodná francúzska kozmetika
- výrazná vôňa, vďaka ktorej sa môžte cítiť voňavo
- rýchlo sa vstrebáva
- skvele sa rozotiera
- pleť zostáva hladká, hydratovaná a rozmaznávaná
- pevnejšia pokožka po pár dňoch používania
- na pleti ako keby sa po vstrebaní ešte vytvoril nemastný film, ktorý naďalej hydratuje
- skvelé zloženie výrobku
- praktické balenie


Mínusy:

- pre niekoho možno cena (taktiež nie som zvyknutá kupovať si drahšie krémy)
- a taktiež pre niekoho možno výraznejšia vôňa (mne však neprekáža a cítim sa krásne voňavo)



Ak sa chcete pridať do fanúšikov stránky Franca.sk, alebo si len pozrieť čo je nové, môžte sa pridať na ich FB stránke a link je TU. :)


Ja môžem za seba povedať, že som nadšená a túto kozmetiku môžem s radosťou odporučiť aj Vám. :)

Taktiež sa chcem poďakovať majiteľke Franca.sk za možnosť spolupráce, za nečakaný darček a taktiež za celkovo príjemnú komunikáciu cez maily. :) Ďakujem Vám a som rada, že som mohla práve ja otestovať Vaše produkty. Mamina sa namotala na túto moju vôňu na toľko, že rozmýšľala, že si aj ona jednu vezme, ale zrejme tú orchideovú čo máte v ponuke. :D Lebo miluje orchidee hh. :)



Dúfam, že sa Vám dnešný článok páčil, prípadne Vás niektorý z týchto produktov alebo z produktov zo stránky zaujal. Určite budem rada, ak mi napíšete dole do komentáru názor a taktiež, či ste sa niekedy s francúzskou kozmetikou stretli. Pre mňa bola toto úplne prvá skúsenosť s ňou a som nadšená. :)


2 komentáre:

  1. jejo, krasne balenia, skoda, ze sa neda cuchat cez net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako hovoríš :) veľká škoda ... možno časom :D

      Odstrániť