pondelok 30. marca 2015

Kolekcia Spring Breeze / Spolupráca s Womanology (2)

Ahojte ... :)


Pomaly ale iste k nám už prichádza jar, z čoho sa veľmi teším. Ja som taký ten anti-zimný typ čo sa drkoce pri +15 stupňoch a nevie sa dočkať aspoň +20 :D Navyše zbožňujem keď vidím ako sa pomaly stromy začínajú zelenať, prvé kvety ako sú napríklad snežienky, narcisy a iné začínajú odhaľovať svoje krásne kvety a taktiež keď počujem ako vtáci začínajú štebotať. Hneď je aj ráno krajšie, keď sa človek prebudí do krásneho slnečného rána. Prvý jarný deň už máme úspešne za sebou a taktiež posunutie hodín na letný čas. :) 

(moje narcisy)

Veľmi ma preto potešilo, keď sa mi znovu ozvali z Womanology.sk a ponúkli mi ďalšiu spoluprácu. Nedávno predstavili svoju jarnú kolekciu a oslovili ma s tým, že si môžem vybrať práve jeden produkt z tejto krásnej jarnej kolekcie na otestovanie. Vybrala som si hneď prvú vec, ktorá mi doslova vyrazila dych a padla mi v sekunde do oka. Vedela som, že presne to je to, čo musím mať. :)
Link na ich novú kolekciu máte TU.

sobota 21. marca 2015

My purchases on Ebay (2)





Ahojte ... :)


Vítam Vás pri druhom pokračovaní mojej Ebay nákupnej mánie :) Z týchto článkov vznikne postupne taká telenovela s nekonečným pokračovaním ... dúfam, že sa tešíte hh :D
Asi ste si už všimli, že som Ebayom tak troška posadnutá. Milujem "prehŕňať" sa vo všetkých tých produktoch a doslova sa v tom vyžívam. Najviac ma bavia asi dražby, pretože vždy si dokážem ukoristiť niečo veľmi lacné za ešte lacnejšie. :D Napríklad také náhrdelníky, ktoré som si vydražila naposledy u nás na Slovensku stoja 5,87 €, v Číne stoja 1,5 € a ja som si ich vydražila za 0,30 € :) No nekúp to!

Ako som písala, takýchto článkov bude ešte veľa, tak nebudem zbytočne zdržovať a poďme rovno na to :D
Aviatorky

Odkedy mám operované oči laserom a nie som slepá ako krtko (mala som astigmatizmus), tak som si neskutočne zamilovala slnečné okuliare. Predtým som ich bohužiaľ veľa nosiť nemohla. Teraz si evidentne nahrádzam tento obrovský deficit a nazbierala som si do dnešného dňa celkom slušné číslo aviatoriek. Chcete ho čítať? No ... hanbím sa :D ... mám ich 21 a to hovoríme len o aviatorkách... iných typov slnečných bríly mám asi ešte cca do 10.

štvrtok 19. marca 2015

Spolupráca s francúzskou prírodnou kozmetikou Franca.sk




Ahojte ...:)


Pred pár dňami ma cez e-mail oslovila majiteľka e-shopu Franca.sk, čomu som sa neskutočne potešila. A dôvod? S prírodnou francúzskou kozmetikou nemám vôbec žiadnu skúsenosť a pritom som na ňu počula veľkú chválu. V e-maily mi ponúkla možnosť spolupráce s tým, že si vyberiem jeden produkt, ktorý sa mi zapáči... Dôkladne som si prezrela stránku a nadšene som súhlasila. Toľko krásnych a lákavých vecí, nevedela som si vôbec vybrať. Na stránke je totižto rôznorodosť produktov. Nájdete tam napríklad mydlá, krémy na ruky, pleťové krémy, šampóny, kondicionéry, masky ... atď. Až som nakoniec zablúdila do zložky parfémy ... a výber bol jasný. :) 

Zásielka mi prišla do 3 dní od dohodnutia spolupráce a neskutočne som sa potešila, pretože majiteľka mi k mnou vybranému produktu pribalila nečakané prekvapenie. :) Písala mi, že práve táto kozmetika je jej najobľúbenejšou už dlhé roky a preto sa rozhodla, že ju doslova dotiahne aj na Slovensko. Jednoznačne môžem povedať, že skvelý nápad. :)

nedeľa 15. marca 2015

2x limitky od Essence: 1. Like an unforgettable kiss a 2. Cinderella


Ahojte... :)


Mesiac marec sa nesie v znamení nových limitiek od Essence a je mi cťou, že Vám ich teraz môžem predstaviť :) Ide o dve skvelé limitky, ktoré neušli mojej pozornosti a vedela som, že ma z nich hneď niekoľko vecí osloví :) Poďme si niečo povedať hneď o prvej limitke a jej dostupnosti.


nedeľa 1. marca 2015

MakeUp REVOLUTION a recenzia na 4 dokonalé produkty :) /spolupráca/


Ahojte ... :)


Pred pár dňami mi došiel veľmi potešujúci mail od pána zo spoločnosti Makeup Revolution s ponukou spolupráce. Neverila som vlastným očiam a pišťala som od šťastia. Po tejto značke som pokukovala už dlhšie pretože má také krásne paletky všetkého možného a srdiečkové tvárenky a všeličo iné. Samozrejme, že hneď som súhlasila a tešila sa ako malá... :)  A navyše som dostala možnosť si vybrať výrobky až do výšky 27 eur čo bolo pre mňa neskutočne ťažké a nakoniec som limit prepískla o 1 euro, preto Vám nebude konečná cena sedieť, ale odpustili mi to O:) 

Zo stránky makeuprevolution.cz som si vyberala z noviniek asi dobré 2 hodiny vkuse. Stále som prepočítavala či mi to vychádza a nevedela som čo si vybrať. :D Išla som pekne po rade, kopírovala som si linky na výrobky vedľa do wordu a že potom okruh zúžim. No hneď na začiatku som si vybrala 9 vecí, ktoré boli všetky rovnako úžasné a teraz že sakra a ktoré mám dať preč? No tak trápenie a trhanie žíl a srdca pokračovalo. Pôvodne som chcela aj takú krásnu srdiečkovú lícenku, ktorú som spomínala (link TU), ale kvôli nej by som si nemohla vziať ďalšie dve veci a celkovo by mi to nevyšlo. Tak som sa jej musela vzdať :(  fňuk......ale nakoniec som si predsa len vybrala krásne 4 veci, s ktorými som neskutočne spokojná a výskam radosťou. :)
Výrobky mi prišli neskutočnou rýchlosťou domov kuriérom za 5 dní a ja som sa samozrejme pustila do testovania. 

Pozor oznam: Do 15.3.2015 je poštovné v Čechách alebo na Slovensko zadarmo, platí na objednávky nad 19 € / 500KČ. Zľava sa aktivuje sama v košíku. :)