piatok 27. februára 2015

Vyhlásenie výsledkov - 2. narodeniny blogu - GiveAway


Ahojte ... :)

Včera to bolo presne 2 roky od toho dňa, keď som sa rozhodla vstúpiť do blogerskej scény a po týchto 2 rokoch môžem povedať, že som sama sebe za to vďačná. :) Spoznala som úžasný svet blogovania, kde sa môžem naplno prejaviť, získať skvelých čitateľov ako ste Vy a taktiež nájsť veľa báb blogeriek, s ktorými pravidelne komunikujem a myslím si, že sme si sadli a sme ako staré známe, čo je úplne super. Ľudia by sa mali presne takýmito ľuďmi obklopovať a oni vedia ktoré to sú :) Taktiež som v kontakte aj s mojimi čitateľkami neblogerkami, čo je tiež úplne super a teším sa z každej jednej správy či otázky, preto sa nebojte opýtať. Nekúšem :) E-mail na mňa je vždy k dispozícií, prípadne FB stránka blogu. To bol taký troška menší príhovor :) Avšak tu som určite neskončila, bol to len úvod k článku, ktorý chystám a vyjde čoskoro o mojich 2 rokoch na blogspote. :)

sobota 21. februára 2015

My purchases on Ebay (1) aneb ako to celé začalo


Ahojte ... :)

Volám sa Veronika a málokedy nakupujem na Ebay. No okey, okey pán terapeut, poviem to aj sama, nemusíte na mňa robiť nátlak. Ako som povedala, volám sa Veronika a som závislá na nakupovaní na Ebay a pri písaní tohto článku mám za sebou 196 objednávok za trištvrte roka.

Asi takto nejako by vyzerali moje prvé slová, ak by som prišla na odvykačku, napr. ako majú alkoholici. Tiež už mám totižto pocit, že už je to (asi) na diagnózu.

utorok 17. februára 2015

My bottle review



Ahojte ... :)
Rozhodla som sa pre ďalší možno trochu netradičný článok, respektívne recenziu, keď že je v poslednej dobe o túto fľašu celkom veľký záujem a veľa báb sa pýta, že v čom je iná ako normálna bežná plastová fľaša okrem toho, že má na sebe nápis My bottle. Ak to zaujíma aj teba, tak neprestávaj čítať :)

štvrtok 5. februára 2015

Wellness Natural balance strawberry cocktail by Oriflame



Ahojte :)


Pred pár mesiacmi som vyhrala od Oriflame kokteil na chudnutie :) Veľmi som sa potešila, keď že som v takúto výhru moc nedúfala, keď že nevyberali náhodne ale podľa komentárov. Po tomto kokteily som poškuľovala už veľmi dlho, ale keď že je celkom drahý, tak som sa k jeho kúpe nejako nikdy neodhodlala. Preto som rada, že som dostala šancu vyskúšať ho úplne zadarmo. :) 
V tomto článku sa dozviete všetky vlastnosti, ktoré má a čo na to všetko hovorím ja. Tak poďme na to.