sobota 29. novembra 2014

#Aussievlasy TenPravý / Aussie 3 Minute Miracle Luscious Long

Ahojte :)


Pred nedávnom mi dorazila na poštu od Aussie takáto obrovská krabica a z jej obsahu som sa veľmi potešila :) Bodaj by aj nie, veď už jeden Aussie výrobok doma mám, ktorý som taktiež dostala na recenziu a v lete som ho nosila v kabelke na oživenie vlasov. Dokonca ešte aj sestra mi ho závidela :D 


Aj teraz mi dorazil ten pravý <3 výrobok pre moje vlasy. Je ním konkrétne hĺbková maska na dlhé vlasy 3 minute miracle luscious long pre vlasy  žobroniace o starostlivosť. Musím hneď povedať, že krabica po rozbalení celá krásne rozvoniavala a už len za to dávam veľké plus, pretože skvelá vôňa je u mňa základ. :)

Takže takto vyzerá moje nové vlasové zlatíčko :) Jednoduché balenie, ktoré neskutočne krásne vonia a dokonca tá vôňa preráža až cez balenie, aj keď je zavreté :D




Samozrejme nesmiem zabudnúť ukázať zloženie :) V príbalovom letáčiku, ktorý som dostala k produktu sa píše, že obsahuje výťažky z austrálskeho eukalyptu a avokádového oleja.




Otváranie má na dva spôsoby a keď že som Vám chcela ukázať oba, tak som musela odlepiť túto nálepku :) Prvý spôsob je, že nálepku neodlepíte ale len zakaždým odkrútite uzáver a nalejete si potrebné množstvo na ruku.
Druhý spôsob je, že nálepku odlepíte a budete si masku dávkovať cez takú kvázi plastovú "blanu" alebo ako to nazvať. :)



Tá spomínaná "blana" vyzerá takto :)


A zvnútra takto.

Takto vyzerá balenie po odšróbovaní vrchnáka.

Popravde, neviem či by som si toto balenie zobrala so sebou do tašky na cestu. Bála by som sa, že sa mi to zmačkne a cez tú "blanku" mi polka vyletí von. Jedine ak by som si ju znova prelepila. Ale na také domáce postávanie na poličke medzi použitiami je to fajn riešenie, pretože jednak vytlačí menšie potrebné množstvo táto blanka ... a ešte vďaka nej vôňu viac cítiť. :) Takže je to v podstate také otvorené neotvorené balenie nonstop.

Výsledky môjho testovania

Maska na dlhé vlasy, ktorú som dostala k testovaniu mi 100% sadla. Nie len že krásne vonia, ale dokonca spĺňa aj to, čo sľubuje. Behom 3 minút pôsobenia dokáže naozaj čary.
Masku som pred recenzovaním vyskúšala 4 krát. Vždy som si najskôr bežne umyla vlasy svojím šampónom, hneď potom na takéto vlhké umyté vlasy naniesla túto masku a nechala pôsobiť 3 minúty. Po 3 minútach som masku spláchla až kým nepenila a vlasy som nechala voľne vyschnúť, prípadne dofénovala. Vlasy mi krásne zjemnila, dodala im objem, lesk, silu a dokonca sa mi omnoho jednoduchšie rozčesávajú a mám pocit, že odkedy ju používam po každom umytí vlasov, tak sa mi už ani tak vlasy neuzlíkujú, nestrapatia a celkovo necuchajú. Držia svoj tvar :) Keby mohli moje vlasy rozprávať, určite by Aussie poďakovali. Ale keď že to nevedia, tak Vám ďakujem ja :)
Pozerala som sa už aj v DM drogérií na cenu, aby som vedela napísať :) 

A predáva sa presne za 6,99 € za 250 ml.

Ešte som Vám však zabudla napísať, že vybrať si môžete až zo 4 druhov a to:

  • Frizz Remedy (uhladený šibal) - zabraňuje krepovateniu vlasov, pomáha skrotiť nepoddajné kučery a dodáva im elegantný a hladký vzhľad.
  • Colour (živelný extrovert) - zaistí, že tvoje farbené vlasy budú krásne lesklé.
  • Reconstructor (skutočný hrdina) - vyhladzuje povrch vlasov a pomáha obnovovať ich štruktúru. Výsledkom sú zdravé, hladké a lesklé vlasy.
  • Luscious Long (verný pôžitkár) prináša dokonalý pôžitok pre dlhé vlasy.
 Akýkoľvek typ vlasov máš, pre každý z nich existuje ten pravý - zázračná vlasová starostlivosť Aussie 3 Minute Miracle.

Pridávam aj fotku celkového opisu, ktorý mi prišiel :)


Moje hodnotenie

Plusy:
+ krásna vôňa
+ praktické balenie
+ skvelé výsledky po použití
+ doba pôsobenia len 3 minúty
+ výber z viacerých druhov, pretože aj ty si môžeš nájsť ten pravý :)


Mínusy:
- pre niekoho možno vyššia cena (6,99 €)
- pri cestovaní nepraktická "blanka" cez ktorú by sa mohol obsah balenia vyliať

A na záver ukážka mojich vlasov :D




Dúfam, že sa Vám táto recenzia páčila a ak máte s týmto výrobkom skúsenosti, budem rada ak zanecháte komentár so svojím názorom. :)

Ešte raz by som sa chcela touto cestou poďakovať Aussie za ďalší skvelý výrobok, pri ktorom moje vlasy jásajú. :)




3 komentáre:

  1. Od Aussie jsem ještě nic nezkoušela, nijak mě to úplně neláká, ale možná časem :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow – I love the pictures! Love Aussie Products :)
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going! ♡
    Adoorablee.blogspot.com ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten fotozáver, wau! :O
    Ja som Aussie mala asi pred rokom, dosť mi pomohol no odvtedy som sa k nemu nevrátila, ale práve som sa rozhodla že to asi urobím :D
    Skvelá recenzia! :3

    OdpovedaťOdstrániť