sobota 29. novembra 2014

#Aussievlasy TenPravý / Aussie 3 Minute Miracle Luscious Long

Ahojte :)


Pred nedávnom mi dorazila na poštu od Aussie takáto obrovská krabica a z jej obsahu som sa veľmi potešila :) Bodaj by aj nie, veď už jeden Aussie výrobok doma mám, ktorý som taktiež dostala na recenziu a v lete som ho nosila v kabelke na oživenie vlasov. Dokonca ešte aj sestra mi ho závidela :D 


Aj teraz mi dorazil ten pravý <3 výrobok pre moje vlasy. Je ním konkrétne hĺbková maska na dlhé vlasy 3 minute miracle luscious long pre vlasy  žobroniace o starostlivosť. Musím hneď povedať, že krabica po rozbalení celá krásne rozvoniavala a už len za to dávam veľké plus, pretože skvelá vôňa je u mňa základ. :)

piatok 21. novembra 2014

My Christmas wishlist 2014

Ahojte :)


Rovnako ako minulý rok som sa rozhodla urobiť svoj vianočný wishlist aj tento rok :) Avšak už teraz viem, že ten minuloročný bol úspešnejší a z tohto wishlistu veľa mať asi nebudem :D (Link na minuloročný wishlist je TU) Nevadíííí! Rok je dlhý a kľudne si milý moji príbuzný, môj milovaný snúbenček a kamošky môžu zapísať, že čo si želám ... a nemám nič proti ak tieto veci dostanem na iné sviatky :D (môj milý si občas číta moje články, takže teraz si ho viem predstaviť ako zmraštil obočie... keď si aj toto pozrie :D)


1. PS4 white edition

Toto je pre mňa momentálne najviac chcená vec a ja ako správna gamerka by som samozrejme toto milý Ježiško chcela pod stromčekom, pretože to je megahustá konzola. Samozrejme ako všetky predchádzajúce playstationy ... tento je ale proste must have... krásna biela farba, dotykový ovládač, ktorý dokonca svieti, úplne úžasné hry, krásna grafika, všetko proste nanovo vylepšené. Čo viac si priať? :) Len škoda, že môj milý ma moc v hraní hier nepodporuje a len krúti hlavou a ohŕňa nosom nad takouto úžasnou konzolkou :)



sobota 15. novembra 2014

Spolupráca s Satkylevne.cz aneb zamilovala som saaaa :)

Ahojte :)

Asi pred mesiacom som si dohadovala spoluprácu so skvelým českým e-shopom Satkylevne.cz, ktorý ponúka na svojich stránkach šály, šatky, čiapky, čelenky atď. Veľmi som sa potešila, keď mi pani napísala, že si môžem vybrať až dva produkty :) Musím povedať, že lustrovala som ich stránku dobrú hodinu a pol a nevedela som si vôbec vybrať, pretože som si otvárala viaceré internetové záložky so šálami a šatkami, ktoré sa mi páčia. Nakoniec som ich mala otvorených asi 10 a už som fakt nevedela že ktoré :D. Ešte som si predsa len pozrela poslednú záložku u nich na stránke a hneď mi padol do oka úžasný krikľavozelený šálik, ktorý mi absolútne vyrazil dych a všetky ostatné záložky som razom pozatvárala :D. Milujem krikľavozelenú farbu :) Čiže voľba bola jasná :) Nakoniec som si po ďalších 20 minútach vybrala bielu šatku s farebnými ozdobami na okrajoch. Takže na ich stránke som strávila cca dobré 2 hodiny :D 

O 4 dni po dohodnutí si spolupráce mi dorazila zásielka. Neverila som vlastným očiam, že tak rýchlo a ešte k tomu z Čiech. Veľmi som sa potešila a ihneď som šla aj rozbaľovať :) Poďme sa teda kuknúť na tieto dva krásne produkty.



Takto vyzerala krabička po otvorení, veľmi pečlivo zabalené a ešte keby ste cítili tú vôňu, ktorá sa na mňa okamžite vyvalila. Nie som si vôbec istá, či mi to navoňali nejakým parfémom, alebo to tak voňal materiál, z ktorých sú vyrobené. Tipujem ten parfém :D Ale tá vôňa sa proste nedá ani opísať, škoda že sa na blog nedá šupnúť vzorka na ovoňanie.  Tento vrchný šálik ma veľmi potešil, pretože je to presne taká farba akú zbožňujem, čiže som doslova jásala pri rozbaľovaní.


sobota 8. novembra 2014

Si dobrá či zlá? Zisti to s novou limitkou od Essence Good girl Bad girl

Ahojte :)


Essence si pre nás zas a znova prichystali limitovanú edíciu, z ktorej sa ja osobne teším, aj keď som čakala niečo vianočnejšie ako to bolo minulý rok. Limitka ako ste si mohli už v nadpise prečítať sa nesie v znamení dobrých a zlých dievčat. Ktorá si ty? :) Anjelik? Diabol? Oboje?  

Termín predaja je od decembra, kedy presne príde zatiaľ netuším... ak zistím samozrejme túto informáciu upravím a taktiež budem informovať aj na FB ak budete mať záujem ;)

piatok 7. novembra 2014

Spolupráca s Womanology (1)

Ahojte :)

Dohodla som sa na ďalšej spolupráci s firmou Womanology, ktorá predáva na svojej internetovej stránke krásne doplnky ako sú náušnice, retiazky na ruku, náhrdelníky, kabelky, prstene, brošne, peňaženky atď. Takže ak ste milovníčkou takýchto doplnkov, tak by ste sa tejto stránke rozhodne nemali vyhýbať a navštíviť ju. Majú tam naozaj veľa pekných šperkov, z ktorých sa mne veľmi veľa kúskov páči. Link na ich stránku je TU.



Šperky na recenziu som si nevyberala ja, ale vyberala mi ich pani z Womanology, s ktorou som si dohadovala spoluprácu. Veľmi som sa tešila a bola som zvedavá, že čo mi vyberie, pretože sa ma spýtala pár otázok typu: Obľúbená farba? Štýl? Elegancia verzus extravagancia? Atď.
Musím ju pochváliť za úplne famózny výber, ktorému som úplne tlieskala pri rozbalovaní tejto milej škatuľky :)
Doručenie bolo pár dní a bola som prekvapená, že už aj mám žltý papierik v schránke. 


A čo sa skrýva pod praskajúcou bublinkovou fóliou??? Skvelé prekvápko :)


Pani mi vybrala striebornú reťaz na krk, ktorú som si chcela pôvodne kúpiť :D Mám takú podobnú v zlatej farbe, ale chcela som aj striebornú, keď že viac preferujem striebro. Čiže táto reťaz ma veeeľmi potešila... aj keď musím bonznúť, že môj snúbenec tieto moje reťaze (vraj a la dunčo) neznáša, čiže pri ňom mám prísny zákaz nosenia týchto reťazí :D Aj keď občas ten zákaz poruším a potom sa jeduje, že to mám dať dole hh. Ale mne sa to páči, takže ... :P
Taktiež mi k tejto reťazi na krk pribalila takú istú reťaz na ruku (joj ale sa ten môj poteší) a vyzerá úplne skvelo. 
A keď že som jej napísala, že nerobí mi žiadna farba problém ale najradšej mám zelenú, ružovú a tyrkysovú tak mi pribalila aj tieto úžasné náušničky, ktoré všetky tieto moje naj farby obsahujú! Padla som z nich na zadok. Krásne!

A taktiež musím ešte povedať, že tento balík som si bola vyzdvihnúť skoro ráno ešte pred prednáškou, ktorú som mala a rozbaľovala som ho vlastne až v škole na spomínanej prednáške. Keď to zbadala moja spolužiačka tak sa jej skoro oči vyočili, povedala že to je krásne, že mi závidí a že tie náušnice sú nenormálne. Že aj ona chce! :) Ani sa jej nečudujem, aj ja si závidím. :)


Náušničky sú naozaj krásne ale nechám si ich na nosenie až na jar/leto, keď že sa mi zachytávajú do šálu, teraz keď už je chladnejšie. Ale zamilovala som si ich.

Na stránke Womanology stoja 4,90 € a link presne na nich máte TU.

No čo na ne hovoríte ? :)

Podľa mňa sú úplný letný must have.

Bohužiaľ retiazku na ruku ani na krk som na ich stránke nenašla... ale určite sa ich dodatočne spýtam na linky a dopíšem aj cenu :)

Takto vyzerá reťaz na krku

A takto na ruke :)

A všetko pekne spolu :)



Dúfam, že sa Vám táto recenzia na internetový obchod so šperkami Womanology.sk páči a určite ich stránku otvoríte a popozeráte tie krásne šperky a doplnky čo tam majú :) Mňa táto spolupráca veľmi potešila, preto ešte raz ďakujem za túto možnosť.
Taktiež budem rada ak napíšete čo hovoríte na tieto šperky, ktoré som dostala :)

pondelok 3. novembra 2014

Sledovať DM-ku sa oplatí ! :) ( 1.)

Ahojte :)

Pred pár dňami som vyhrala súťaž na Fb stránke Dm drogérie, ktorá ešte stále prebieha.Link na súťaž : TU. Ide vlastne o štvorlístok šťastia, na ktorom si vytáčate body a vsádzate od 1-20. :) Je to veľmi chytľavé a mňa to celkom baví aj keď mnohokrát som si zanadávala. Pretože ak Vám padne smutný smajl, tak sa Vám body odpočítavajú. Ak padne 2x, tak Vaša stávka sa Vám pripočítava. 

Takže som sa úprimne tešila, že ma vylosovali. Losuje sa aj o iné výhry, avšak iba z prvých 100 ľudí z rebríčku. :) Mojou výhrou mala byť taška výrobkov od Colgate a Palmolive. Výhra mi mala prísť až budúci týždeň na predajňu, ktorú som si sama vybrala pre prebratie výhry. Avšak bola som tam nakupovať v štvrtok a pôvodne som im tam chcela nechať číslo, že či by mi nemohli cinknúť, keď výhra príde. Slečna pokladníčka ma potešila, že moja výhra dorazila už dnes, dokonca pred chvíľou a že mám počkať, že hneď mi ju prinesie. Keď mi podala do rúk DM igelitku, neverila som vlastným rukám, že čo to tam môže byť také ťažké. Samozrejme, že hneď som jedným očkom nazrela ... ale rozbaľovanie som si chcela nechať až na doma. Skoro som omdlela, keď som zbadala obsah tejto igelitky. :)