sobota 4. októbra 2014

Magic colour lipstick aneb zelený rúž, ktorý nie je zelený!

Ahojte :)

Na FB som Vám dávala malinkú hádanku, že či uhádnete aký produkt je na fotke. Uhádli ste hneď dve, avšak neviem či ste mali úplnú pravdu, pretože sama neviem ako to vlastne funguje :D Typy boli, že je to rúž, ktorý vyťahuje prirodzenú pigmentáciu pier alebo rúž, ktorý mení farbu podľa teploty. Netuším, pretože ten rúž má ružovú farbu aj na papieri, na horúcej šálke, na plaste ... proste hocikde :) Tak Vám aspoň na fotkách ukážem, že ako vlastne funguje a ako vyzerá výsledný efekt.




Dôkaz, že aj na papieri je ružový

 Skúška na ruke :)

A teraz moje pery pred aplikáciou

A pery po aplikácií

Kde som ho kúpila? Ebay
Koľko ma stál? 0,99 €
Odkaz na rúž na E-bay

Moje hodnotenie

Aj keď som neprišla zatiaľ na to, že ako je to možné, že takto mení farbu... musím ho ohodnotiť veľmi kladne, pretože okrem toho, že je magický a zelená nie je zelená ale ružová, tak je ešte zároveň dokonca aj vodeodolný a vydrží na perách niekoľko hodín. Aj keď musím povedať, že viac mi príde ako balzam a nie ako rúž (aj na fotke môžte vidieť, že je viac taký trblietavý a konzistenciou skôr balzamový) A vôňa? Jemná ale geniálna! Tropické ovocie prosím pekne :) Takže nie je o čom. Som s ním veľmi spokojná, na perách vyzerá krásne, vydrží dlho, v tomto zlom počasí mi ho ani dážď nezmyje a navyše aj krásne vonia. Čo viac si ešte priať? 

Zaujal Vás tento rúž? Je možné, že časom doobjednám pre seba a pre maminu a nejaké skončia v niektorých z najbližších GA, nech máte šancu niečo nezvyčajné otestovať aj Vy. Čo poviete ? :)


                                                 

7 komentárov:

  1. Četla jsem to na facebooku, ale taky jsem si myslela, že mění barvu podle odstínu pleti, ale to s tím papírem mě zmátlo. :D Tak, nevím, nevím...

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kočky, vy asi moc nemáte šancu pamätať si to, ale v časoch, keď sa moja mama rúžovala intenzívnejšie než raz za čas, tieto rúže celkom fičali :). T.J. niekedy v 80tych rokoch... Nikdy som sa nejak nezamýšľala nad tým, prečo zelené rúže farbia na ružovo, ale ak bude v GA, určite sa zapojím, už len z tej nostalgie :)))
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O niečom podobnom som ešte nepočula! Keby som mala možnosť kupujem bez rozmýšľania :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavé , ale neviem ako to môže zo zelenej farby vytvárať ružovú , asi tam bude dosť chémie no neviem čo by som to ja používala :)

    http://firstblogmaggi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som toto už niekde zahliadla. Každopádne je to zaujimave a rada by som si také niečo vyskušala.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť