nedeľa 12. októbra 2014

Back to school

Ahojte :)


Ak práve pozeráte na ten nadpis a nechápete o čom točím pomaly v polke októbra... chápem Vaše pocity, ale nie nezbláznila som sa! :D Pretože len včera som bola prvý krát tento školský rok v škole :) A že prečo? 


Chodím externe na Vysokú školu ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave odbor podnikanie v malom a strednom podniku a som konečne v poslednom 5. ročníku! :) Čiže konečne bude zo mňa oficiálny magor! :D 
Každý rok sme začínali dosť neskoro ale tento rok to bolo ešte neskorejšie ako tie predchádzajúce čo mu sa popravde aj dosť teším a ešte keď som uvidela rozvrh. Me gusta. Tento semester mám len 3 prednášky, z čoho jednu som mala včera :) Avšak čomu sa neteším je, že už teraz 28. budem mať hneď z včerajšej prednášky skúšku :D Čiže možno Vás začnem znova troška zanedbávať... ale naozaj možno a iba trolilinku.

Chcela by som Vám tak v krátkosti ukázať, čo si so sebou beriem do školy a hlavne prečo. Je toho naozaj strašne veľa ale na prednáškach, ktoré trvajú 7 hodín sa naozaj strašne nudím vždy. :D Áno ja viem, platím si za tú školu fakt veľké peniaze a mala by som na prednáške počúvať, ale ja dokážem vnímať z  tých 7 hodín tak 2-3 hodiny a potom vypínam... Aj tak si z toho nikdy nič nezapamätám, pretože to potrebujem vidieť na papieri a čítať si to do kolečka aby som si také kvantum (mnohokrát celé knihy) zapamätala.


Predstavujem Vám moju "školskú tašku", ktorú som dostala dva roky dozadu od svojej milovanej sestričky na Vianoce :) Je fakt super, pretože je dostatočne veľká na všetky moje "haraburdy" čo so sebou neustále vláčim do školy :D Takže ségruška úplne vychytala :)


No a toto je už celý obsah tašky :D Veľa, ja viem... ale všetko využívam! Prisahám :D + ešte mi tam chýba energeťák, ktorý vždy kupujem a bagety, ktoré si robím doma :)

Toto je asi najdôležitejšia vec v taške :D Bez nej sa totižto nedostanem do školy :D Máme tam namontované turnikety. Avšak pravidelne zabúdam, že ju potrebujem... čiže pri turnikete sa prehrabujem v taške ako bláznivá. Nie aby som si ju pripravila skôr :D Načo...

Toto sú prosím pekne všetky moje diáre, ktoré aktívne využívam + blogový zošit, ktoré nosím neustále v kabelke pri sebe, pretože čo ak by ma osvietilo a napadlo mi niečo naprosto geniálne? :D 
- Emma diár = súkromný diár
- Talking Tom diár = školský diár
  - Farebný diár = blogový diár 
                                                           - Blogový zošit kde si zapisujem z prednej strany nápady na články + či ho mám len rozpísaný alebo už aj zverejnený + dátum a z druhej strany si rozpisujem články, nejaké záchytné body, ktorým sa chcem v článku venovať a nechcem zabudnúť.

Popri pití kávičky z termo hrnčeka samozrejme musím aj niečo čítať... čiže so sebou vláčim aj môj najobľúbenejší časopis Enigma, ktorý naprosto milujem a kupujem si ho každý mesiac... nemôžem sa nikdy dočkať nového čísla a čítam ho so zatajeným dychom až do konca :) Milujem záhady, tajomstvá, konšpiračky, duchov, mimozemšťanov a tak :)

A samozrejme veľmi dôležitý artefakt, bez ktorého by som si nemohla dopriavať celý deň kávičku a horúcu čokoládu z automatu... Áno, je to peňaženka ! :D

Veľmi rada si gebrím pery, hlavne keď som nervózna... Takže toto sú moji spoločníci... EOS Summer fruit a Essence rúž odtieň 15 Oh! So matt

 A taktiež nejaká tá malinovečka alebo čistá voda končí v tejto fľaške od Sodastreamu, ktorá mi vždy robí spoločnosť :)

Moja kozmetická taštička nesmie chýbať :D

A konečne na koniec je to moja elektrotechnika :D 10 palcový netbook, ktorý používam na surfovanie a písanie poznámok a tablet, na ktorom sa hrám :D

Takže to je všetko z mojej "zbierky" zo školskej tašky :D Som strašná, ja viem... ale proste naozaj sa v tej škole nudím, keďže také kvantum informácií sa radšej učím sama doma z knihy a z poznámok ako počúvam.

A úplne na koniec Vám chcem ukázať pár školských inšpirácií, ktoré som vytvorila v Polyvore. Btw. tu je link na môj profil v Polyvore , ak by ste si ma tam chceli pridať alebo sa len pozrieť na všetky moje výtvory.






Takže to je pre dnes všetko a dúfam, že sa Vám takýto netradičný článok páčil :)

2 komentáre:

  1. Hezký článek :) Tak hodně štěstí v novém školním roce :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čo ja by som dala za skúšku z jednej prednášky....ja mám 7 skúšok po 13 týždňoch a na každú skúšku sa musím naučiť celé skriptá ... naposledy skoro 500 vzorcov + 195 strán A4 ( len na jednu skúšku)

    OdpovedaťOdstrániť