štvrtok 30. októbra 2014

Nová rada Ziaja Sensitive skin - micelárka a nočný krém / spolupráca

Ahojte :)


Veľmi ma potešilo keď mi pred pár týždňami písala pani zo Ziaja mail, že či by som nemala záujem testovať ich novú radu pre citlivú pleť. No srdiečko mi samozrejme zaplesalo a nemohla som povedať nie, pretože som majiteľkou presne takejto pleti. Zásielka mi prišla tri dni po tomto maily :) Čiže rýchlosť naprosto fenomenálna a rovno som sa pustila aj do testovania.

Btw. od Ziaja už som testovala naprosto fenomenálny sprchový gél, takže ak ste ešte nečítali... link nájdete TU. ;)

Keď som rozbalila balík, tak som si od radosti poskočila ešte na pošte... keď že sa úplne trafili do vecí, ktoré sa mi fakt šiknú! Táto nová pleťová rada obsahuje až 5 výrobkov, preto som veľmi rada, že som mohla testovať až dva z nich. :) A aké ďalšie výrobky to sú? Dozvieš sa na konci článku. ;)

Ďakujem Ziaja !!!! <3

 Je to micelárna voda a nočný krém.

Halloween nail arts


Ahojte :)

Pripravila som si pre Vás menší nail art skôr len s fotkami ako nejakým väčším komentárom, keď že už dlho žiadny nail art nebol. Avšak nevyšiel mi vôbec tak, ako som si predstavovala... ale keď že som ho už sľúbila, tak Vám ukážem aj tento :) Čo už so mnou :D

nedeľa 26. októbra 2014

2 v 1 od Postovnezdarma.cz (púzdro na mobil a peňaženka zároveň)

Ahojte :)

Ako už mnohé viete, tak spolupracujem dlhodobejšie s internetovou firmou Postovnezdarma.cz a vybrala som si od nich už túto krásnu tretiu vecičku a musím povedať, že opäť nesklamali. :) 
Linky na ostatné recenzie nájdete na samom konci tohto článku, ak ste ešte nečítali a zaujímajú Vás aj moje výbery vecí a ich recenzie z minula.
Doručenie tovaru trvá od 2 týždňov až maximálne do mesiaca, ale musím povedať, že vždy sa vyplatí čakanie. Tovar je vždy šetrne zabalený vo viacerých obaloch, aby sa nepoškodil.


nedeľa 12. októbra 2014

Back to school

Ahojte :)


Ak práve pozeráte na ten nadpis a nechápete o čom točím pomaly v polke októbra... chápem Vaše pocity, ale nie nezbláznila som sa! :D Pretože len včera som bola prvý krát tento školský rok v škole :) A že prečo? 

streda 8. októbra 2014

Balea creme peeling alebo aj prvé sklamanie od Balei

Ahojte :)

Dnešná recenzia bude bohužiaľ v negatívnom nádychu, keď že som objavila produkt, ktorý mi absolútne nesadol a viac mi ublížil ako pomohol. Týmto produktom je krémový peeling na tvár od Balei, ktorý som kúpila vo výpredaji za skvelú cenu 1,09 €. Samozrejme, že ma najskôr táto kúpa veľmi potešila a nevedela som sa dočkať, že kedy ho vyskúšam, keď že môj peeling ktorý bežne používam som mala už na dne. 

sobota 4. októbra 2014

Magic colour lipstick aneb zelený rúž, ktorý nie je zelený!

Ahojte :)

Na FB som Vám dávala malinkú hádanku, že či uhádnete aký produkt je na fotke. Uhádli ste hneď dve, avšak neviem či ste mali úplnú pravdu, pretože sama neviem ako to vlastne funguje :D Typy boli, že je to rúž, ktorý vyťahuje prirodzenú pigmentáciu pier alebo rúž, ktorý mení farbu podľa teploty. Netuším, pretože ten rúž má ružovú farbu aj na papieri, na horúcej šálke, na plaste ... proste hocikde :) Tak Vám aspoň na fotkách ukážem, že ako vlastne funguje a ako vyzerá výsledný efekt.

piatok 3. októbra 2014

Essence Lash Princess - mascara pre princezné :)

Ahojte :)

Ako ste si mnohé mohli prečítať na facebookovom profile blogu, pred dvomi dňami som si v DM-drogérií zakúpila dve novinky, s ktorými som zatiaľ nemala tú česť. Ide o celosvetovo známy balzam baby lips a limitovanú sadu novej mascary od Essence s linkou v pere zdarma. Ako som už napísala, Baby lips je celosvetovo známy a teda Vás ani nejako nezaujal a vypýtali ste si recenziu na mascaru, avšak k tomu baby lipsu dodám, že stojí 2,19 € a naozaj som si ho obľúbila. Mám zelený s príchuťou pepermintu a musím povedať, že si v priebehu budúceho týždňa zrejme dokúpim aj všetky ostatné príchute, pretože natieram, natieram a celú zimu s jedným zrejme nevydržím :D Je naozaj skvelý ;)


Avšak poďme sa teraz dostať k recenzií, ktorú ste si samé vypýtali, keď že Vás táto špirála zaujala. 
Mňa zaujala hneď na prvý pohľad svojím výzorom, ktorý je zaujímavejší ako sme u špirál od Essence zvyknuté, najmä detaily ho robia jedinečným. Vyzerá naozaj ako keby bola určená pre princezné. Tak som sa na jednu princeznú chcela zahrať aj ja a začala som s testovaním. Mascaru som vyskúšala včera a aj dnes a mala som ju na očiach počas celého dňa. Nebudem to moc obkecávať a poďme sa pozrieť na pár fotiek :)

streda 1. októbra 2014

Shopping - Cosmetic boxes and other

 Ahojte


Minulý týždeň som sa tak troška vrhla do nákupov :) A veru že som aj dobre spravila! Vychytala som také krásne zľavy ako už dávno nie. Už dlhšie túžim po nejakých krásnych odkladacích boxoch na kozmetiku, pretože okrem kufríku z Baumaxu nič také nemám. Preto som sa minulý týždeň vybrala do veľkoskladov na Starú Vajnorskú v Bratislave a potom do Jysku.

Na moje prekvapenie mali také krásne veci, že hneď som si vedela predstaviť čo, kde, načo a prečo použijem :D Samozrejme, že padlo za obeť pár bubákov aby som tieto vecičky mala, ale tie skvelé ceny! Proste must have :) Ste zvedavé? Tak sa poďme spolu pozrieť čo som si odniesla domov.

Ako prvé som zamierila do veľkoskladov, kde som strávila asi hodinku... všetko som popozerala a zrazu mi padli do očí tieto rozkošné "kelímky", ktoré sú v mojich obľúbených a vlastne aj v blogových farbách :D Zobrala som si rovno 4 kusy, pričom som nejako na cenu ani nepozerala (však to nemôže stáť "majland") až pri pokladni som zistila, že všetky 4 dokopy ma vyšli na 70 centov, čiže 0,17 centa za jeden! Top cena a sú fakt rozkošné. :) Zobrala som si ich na štetce a na drobnosti.