streda 24. septembra 2014

Výsledky po 1. mesiaci REALASH - Sérum na riasy / spolupráca s Realash / časť 2.

Ahojte :)


Áno, ja viem, že už je to dlhšie ako mesiac... ale s firmou sme sa dohodli na odložení testovania, keď že som mala nejaké zdravotné problémy a bohužiaľ v lete som nemala kedy testovať. Preto prinášam sľubovaný článok až teraz.

Ešte si pamätáte čo mi došlo zabalené v tejto rozkošnej krabičke?





Uhádli ste ? :) Áno... je to Realash sérum na mihalnice, ktoré som dostala na testovanie a veľmi sa z neho teším, pretože je naozaj skvelé.



Celková recenzia na celý produkt a jeho pôsobenie bude až v záverečnom článku :) Avšak teraz napíšem, že sérum je olejovej konzistencie a aplikuje sa ako (horná) očná linka. Pár krát mi štetček ušiel a pichla som si do oka ... to tak strašne štípalo ... treba aplikovať naozaj opatrne a nie tak grambľavo ako som to robila ja :D

Predchádzajúci článok nájdete TU.





Takže teraz by som Vám chcela ukázať moje výsledky po 1. mesiaci testovania :)






Čo hovoríte ? :) Sama som neverila, keď som tieto tri koláže vytvárala z fotiek pred testovaním a teraz. Vidím tam strašne veľký rozdiel a aj cítim bez toho aby som sa pozerala do zrkadla, že sú väčšie. Veľmi sa z toho teším... a dúfam, že budú aj ďalej rásť.
Skúsili by ste toto sérum aj Vy? Či ste k takýmto veciam skeptické? Napíšte do komentára, budem rada ;)


5 komentárov:

  1. Wow, to je opravdu rozdíl, máš je delší i hustší :) Super!

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow! tak toto je fakt super, až teraz som si všimla ten rozdiel - pred tým som to len prebehla vždy .... rozmýšľam že aj ja som chcela byť jedna z vás a vyskúšať ho alebo ho aspoň vyhrať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kukadla vypadají nádherně, rozdíl je obrovský! :)

    OdpovedaťOdstrániť