nedeľa 7. septembra 2014

Liebster award tag # 2, # 3, # 4 and # 5



Ahojte

Ak si dobre pamätáte, tak tento Tag som už v minulosti robila, avšak za posledný mesiac ma nominovali hneď 4 baby aby som vypracovala ďalšie :) Rozhodla som sa preto tak, že nevypracujem ďalšie 4 ... ale vypracujem v tomto jednom otázky od všetkých štyroch a predstavím aj ich blogy týmto spôsobom. :) Pričom 11 faktov o mne sa nezmenilo a otázky pre ďalšie baby taktiež ponechávam tie isté z predchádzajúceho Tagu.

Predchádzajúci Tag nájdete TU.


Pravidlá Liebster award TAG
1. Predstaviť blogerku, ktorá ma nominovala a poďakovať jej
2. Bonznete na seba 11 faktov 
3. Odpovedať na 11 otázok, ktoré som dostala
4. Nominovať 11 blogerov, aby odpovedali na tvojich 11 otázok

Cieľom tohto tagu je spoznávať nové blogy a zároveň propragovať aj ten svoj vďaka jeho vypracovaniu.


Takže poďme sa pustiť do toho.


11 vecí o mne:

1. Mám 3 zlé vlastnosti, ktoré idú na nervy mne samej, a to: trasenie nohou, keď som nervózna, jem, rozmýšľam, zaspávam... proste automatika. :D Ďalej nech sa snažím akokoľvek, tak skoro permanentne meškám. Je jedno či vstanem skôr, alebo skôr odchádzam z domu, aj tak sa vždy niečo stane, kvôli čomu meškám :D  A posledná: Robím veci na poslednú chvíľu a potom nestíham a stresujem.


2. Zvierat mi je viac ľúto ako ľudí. Bohužiaľ, môžu si za to samotní ľudia, že si vo mne vybudovali takúto antipatiu aj vďaka neustálej zlobe a nepochopiteľnému ubližovaniu.


3. V čase, keď píšem tento článok, mám doma vyše 150 lakov na nechty rôznych farieb a odtieňov. Že by maličká závislosť ? :D

4. Som maximálne anti-zimný typ. Keď som bola malá, celé hodiny som sa váľala v snehu, teraz zimu neznášam a najradšej by som sa odsťahovala na Floridu, kde je stále teplo. :)

5. Mám doma kopu vecí, ktoré možno nikdy (už) nevyužijem, ale neviem sa ich zbaviť... veď čo keď náhodou :D


6. Zbožňujem spánok a snívanie. Neexistuje deň (noc) kedy by sa mi nič nesnívalo a napriek tomu chodím aj tak neskoro spávať.


7. Verím na mimozemšťanov, duchov, paranormálne javy, Slendermana ... avšak v Boha nie. Btw. občas sa mi stávajú čudné veci, potom sa bojím. :(


8. Niekedy mám pocit, že som mala byť chlapec. Vyznám sa do počítačov, áut, bavia ma klasicky chalanské hry :D (wow, wot, mafia, gtačka, hitman, tom clancy´s, warcraft, the last of us, uncharted, nfs...)


9. Zbožňujem všetko čo obsahuje kokos, alebo je krikľavozelenej farby, alebo to má na sebe pandu :D


10. Už  si neviem predstaviť svoj život bez internetu! Vďaka google dokončujem úspešne školy, vďaka pokecu ma našla moja životná láska Radko, s ktorým sme spolu už takmer 5 rokov, môžem mať tento blog, vďaka ktorému sa môžem prejaviť. Cez internet veľmi lacno a skvele nakupujem... a tak ďalej :) No nie je internet skvelý?

11. Vždy som chcela byť speváčkou a rozširovať svoje myšlienky vďaka textom ďalej do sveta. Ale zistila som, že to asi nepôjde :D (jedine ak v hviezdnej rote). Avšak do života mi vstúpilo blogovanie, ktoré mi poskytuje takmer to isté. Je to šanca byť populárna, obľúbená, uznávaná ... možnosť šíriť svoje myšlienky a názory vďaka článkom, ktoré si mnohí ľudia prečítajú. Je to niečo skvelé a ďakujem Vám, že mi túto šancu dávate, pridávate sa do mojich čitateľov a presne tieto slová teraz čítate. Ďakujem!



Aby som niektorú neurazila, tak začnem podľa časového horizontu nominovania ma, čiže prvá je tá, ktorá ma nominovala ako prvá :)

Všetkým babám veľmi ďakujem :) - Ako 1. ma oslovila Nikolka z sweetlollipopqueen.blogspot.sk

Otázky od nej a hneď aj moje odpovede:

1.Podľa čoho si pomenovala svoj blog ? 

Môj blog najskôr niesol názov Women´s world, ale keď že som zistila, že slovko world má vo svojom názve kopu iných blogov, tak som začala rozmýšľať zhruba po mesiaci o inom mene. Ani neviem ako, zrazu mi napadlo po slovenske Medzi nami dievčatami ... ale keďže by som možno rada zaujala aj zahraničných čitateľov, tak som názov preložila do angličtiny a vznikol ! Between us girls.

2.Aký je tvoj obľúbený seriál ?

Môj obľúbený seriál je American horror story :)

3.Obľúbený rúž ?

Rúže moc nepoužívam, ale ak áno, tak môj naj naj je tento:


Od Oriflame Triple core trend edition
Odtieň neviem


4.Čo by si chcela v budúcnosti robiť ?

Fúha, ťažko povedať... chcela by som cestovať ale najskôr si terba nájsť konečne normálne zaplatenú prácu. Zaujímala by ma nejaká práca v kancelárií, napríklad poisťovanie alebo predaj áut.

5.Otrepaná otázka , ale prečo bloguješ ? Dosť ma to zaujíma :)

Veľmi ma to baví :) Blogovanie má množstvo skrytých výhod, ktoré blogerka môže postupne odhaľovať. Napríklad robenie si nových priateľov, možnosť spoznať nové značky kozmetiky, získať šancu vyskúšať niečo nové. Toto všetko je na nezaplatenie.

6.Obľúbený obchod ? A obľúbená kozmetická značka ?

Obľúbený obchod je Ebay :D (nečakané) ale ak kamenný na Slovensku tak asi Gate. A obľúbená kozmetická značka je... hmmm dilema. Buď Oriflame alebo Essence. :) Oboje sú tak narovnako.

7.Obľúbená bloggerka/blogger (daj max. 3 )

Výber je veľmi ťažký, pretože ich je veľmi veľa, takže dám také, ktorých stránku si otváram asi najčastejšie.
Okrem teba /lebo aj ty si moja naj) sú to:

1. Zuzka z pinkshaaark.blogspot.de - Ona bola asi prvá bloggerka, s ktorom som si začala kamarátsky písať a padli sme si do oka. Je veľmi milá a vždy si rada prečítam čo má nové... a navyše jej DIY :3

2. Zuzka z sueandcolours.blogspot.sk Jej dizajn blogu? Tlieskam zakaždým keď tento blog otvorím, už má asi 4 dizajn odkedy ju sledujem, ale vždy padnem na zadok... Je veľmi milá, tiež s ňou komunikujem, rada Vám na všetko odpovie a jej články sú proste super 

3. Tanya z www.tanyaburr.co.uk (ak môže byť aj zahraničná) Má krásne videá, je veľmi populárna a dokonca má aj vlastnú značku dekoratívky. Ona má život ako zo sna každej bloggerky :)


8.Dala by si si niekde piercing alebo tetovanie ? Ak hej tak povedz čo kde

Piercing by som si dala do pupku keby že som chudá... ale to rozhodne nie som, tak nikam :D
A tetovanie mám :) Dostala som ho na Valentína od svojho drahého a dala som si vytetovať packy môjho psíka, Cairy :)




9.Ako by si sa opísala 5 slovami

Milá, priateľská, súťaživá, plná humoru a lenivá :D

10.Máš radšej sa líčiť farebne alebo skôr hnedé až nude farby ?


Väčšinou si popravde dávam len čiernu "mačaciu" linku a špirálu... čiže skôr také menej výrazné. Aj keď výrazné farby milujem, ale mne sa to proste nehodí.


11.Hrávaš hry ? Ak áno , aká/é je tvoja obľúbená ? 

Oh!!!! Tak touto otázkou si klepka klinec po hlavičke! Milujem hry :3 Či už na PC, nintendo Wii, Ps1-PS4 ... proste všetko hrávam. Najviac ma teraz baví na PS3 The Last of Us... dokonca už mám Platinum Trophy :3





Otázky od nej a hneď aj moje odpovede:

1. Co tě naposledy hodně rozesmálo?

Moja fenka Caira :) Došli sme z vonku, išla do kúpeľne a nechcela odtiaľ odísť kým som jej neumyla zadok vo vani :D Nemala ju vôbec špinavú ale proste trvala na tom a neodišla odtiaľ kým som je nesplnila jej požiadavku :D Taká zlatá bola.

2. Kdo je tvoje nejmilovanější osoba na světě? 

Samozrejme rodičia a sestra :) Ale okrem nich úplne najmilovanejšia osoba je môj frajer Radko, s ktorým oslavujeme 29.10. už 5 rokov čo sme spolu :)

3. Jak vidíš sebe za 10 let?

Dúfam, že budem bývať v krásnom bungalove so svojím terajším frajerom (ale už bude môj manžel) a budeme mať 1-2 deti :) Budeme mať práce, ktoré nás budú baviť a dobre platené. 

4. Jaké máš rituály?

Fúúú, rituály? Asi žiadne také. Len klasika, večer osprchovať, umyť zuby, nakrémovať, urobiť si desiatu, nastaviť si budík, naliať vodu do pohára a na stôl vedľa postele, ísť ešte na Wc a ľahám do postele :D

5. O čem se ti zdají sny?

Je to rôzne. Pár krát sa mi snívalo, že som bola ako v nejakej hre... bol tam nejaký zabijak a vždy keď ma zabil, tak som začínala od začiatku :D Pár krát sa mi snívalo, že som bola tehotná... potom, že mi ukradli auto... :D To sú tie desivejšie, ale samozrejme, že sa mi sníva až že som so svojím frajerom, že cestujem a tak.

6. Máš nějaké vysněné povolání?

Predavačka áut alebo hier :D

7. Co by tě v tuto chvíli nejvíc potěšilo?

Vyhrať Jackpot? :D Napríklad :) Alebo keby sa mi ozvali za nejakú super robotu, dobre platenú.

8. Kdyby ses mohl(a) teleportovat, kam by to bylo?

♥ FLORIDA ♥ Je to môj sen.

9. Jaký máš vztah k vaření?

Zatiaľ žiadny extrémny. Doma varí mamina, ja si uvarím vždy len keď mám chuť na niečo iné ako je navarené, prípadne keď sme s frajerom samy, tak pre neho nejakú tú čínu, rezne...

10. Vymysli básničku o 4 verších, jako reklamu na tvůj blog.

To ako vážne ? :D Dúfam, že sa nenahneváš, ale momentálne na toto sami moc nechce, keď že vypĺňam 44 otázok. :)

11. Který filmový hrdina je tvůj vzor a proč. 

Will Smith vo filme Ja legenda... a prečo? Pretože dávno bol svet už zničení a vyzeralo to tak, že už neexistuje jeden nezombie človek a aj napriek tomu nestrácal počas dlhých rokov nádej, nenechal sa zabiť a hľadal liek na ten vírus. 

Je dôležité, aby ľudia ani v tej najhoršej situácií nestrácali svoju nádej na lepší život a zmenu k lepšiemu.


3. Awards4Beauty z awards4beauty.blogspot.sk


Otázky od nej a hneď aj moje odpovede:

1. Kto alebo čo ťa viedlo k založeniu blogu?

Moja kamarátka Lucka občas písala sama pre seba nejaké tie texty a tak som jej navrhla, že či by si nechcela vytvoriť blog, že som pár blogov videla a je to super. Ešte v ten deň (26.02.2013) som si založila blog aj ja :D Bohužiaľ Lucka minulý rok v septembri s blogom sekla ... avšak ja pokračujem a veľmi som si blogovanie obľúbila.

2. Čo z dekoratívnej kozmetiky vôbec nepoužívaš a prečo?

Lícenku a málo kedy korektor


3. Aký je tvoj najobľúbenejší kozmetický produkt a čím si to zaslúžil?

Hojivý zázrak od Oriflame ... všetky príchute. A že prečo? Pretože je vhodný aj ako balzam na pery, na suchú kožu, lakte, popáleniny a dokonca som počula, že aj na zlatú žilu pomáha. :)



4. Aký je tvoj najväčší cestovateľský sen?

♥ Florida ♥ Môj obrovský sen a verím, že raz sa tam dostanem... aspoň na mesiac.

5. Aké blogy momentálne vyhľadávaš? O čom rada čítaš?

Milujem na blogoch najmä recenzie, pretože vždy vďaka nim viem čo sa oplatí a čo neoplatí kúpiť. A taktiež v poslednej dobe vyhľadávam anglické a španielske beauty blogy, najmä kvôli vylepšovaniu svojich vedomostí v jazykoch. 

6. Máš radšej vtipne podané fakty, alebo skôr klasický štýl písania?

Rozhodne mám rada vtipnosť, pretože mi to vždy dvihne náladu a ja som tiež taká, že mám rada humor a rada zabávam ľudí.

7. Už si na svojom blogu našla komentár, ktorý ťa rozčúlil?

Samozrejme... pozdravujem všetkých hejterských anonymov :-* Navštívte ma aj nabudúce :D Rada si prečítam ako si neviem nalakovať nechty, ako mám každý nechty iný ... ako môj blog za nič nestojí. :) Mne to nevadí, však toto je môj blog, na ktorom sa prejavujem ja... je to ako keby ste vošli do mojej izby a chceli mi ju prerobiť, ale nemáte proste nárok, keď sa Vám nepáči, nelezte sem a nekomentujte, ja si z toho aj tak nič nerobím a zmeniť sa nemienim.... pretože opakujem, toto je môj blog!

8. Ktoré ročné obdobie má tvoja pleť najmenej rada a prečo?

Neznášam zimu. Vždy som celá vysušená, dopraskané pery od zimy, tvár ošlahaná vetrom ,,, proste brrrr...

9. Máš pre čitateľky nejaký tip na dobrý e-shop s kozmetikou?

Najlepší e-shop je pre mňa momentálne Ebay :D kde nájdete aj krásne paletky a laky ♥. Ale keď už má byť slovenská, tak mám rada napríklad mel.sk, biobeauty.sk, soaphoria.eu.

10. Čo ti na blogoch o kozmetike ako takých najviac chýba?

Videla som už mnohé blogy a najviac mi chýba, keď nejaká baba napríklad recenzuje tiene alebo make-up a neukáže ich na sebe, ale napríklad na ruke alebo vôbec. Potrebujem vidieť ako to vyzerá na pleti a vždy ma veľmi hnevá, keď takúto fotku nenájdem.

11. Aký obsah televízneho vysielania nemáš rada?

REKLAMY ! Zabíjala by som za ne... počas 90 minútového filmu každých 15-20 minút 15 minútové reklamy... a potom na konci filmu 3 minúty pred koncom ďalšia 15 minútová reklama. -_-

4. Katka z mycosmetictests.blogspot.sk


Otázky od nej a hneď aj moje odpovede:

1. Ako si sa dostala k blogovaniu?

Moja kamarátka Lucka občas písala sama pre seba nejaké tie texty a tak som jej navrhla, že či by si nechcela vytvoriť blog, že som pár blogov videla a je to super. Ešte v ten deň (26.02.2013) som si založila blog aj ja :D Bohužiaľ Lucka minulý rok v septembri s blogom sekla ... avšak ja pokračujem a veľmi som si blogovanie obľúbila.

2. Je niečo, čo na blogovaní neznášaš?

Hejtujúcich anonymov, závisť medzi bloggerkami, nevraživosť a ohováranie.

3. Naopak, čo na blogovaní miluješ?

Novovznikajúce priateľstvá medzi mnou a ďalšími bloggerkami :) Veľmi rada som v kontakte s inými a vzájomne si vymieňame názory, pomáhame a tak.

4. Máš nejakú (tajnú) túžbu pokiaľ ide o blog?

Chcela by som byť jednou z tých, z ktorých keď počuješ meno, tak vieš o koho ide. :) Keď povieš hocijakej bloggerke meno Nikkie(-nka) z ! Between us girls tak ona: Áno viem! Tú čítam. To by bolo super.

5. Pomáha ti niekto pri tvorbe recenzií (fotením, pomocným skúšaním produktu a pod.)?

Niektoré produkty, ktoré nie sú pre mňa vhodné alebo ich nepoužívam nechávam testovať maminu. Napríklad nepoužívam "guličku" pod pazuchu, pretože raz som mala problémy, že sa mi upchali zľazy, vznikli mi tam hrčky a už som panikárila, že som si nahmatala rakovinu. A taktiež napríklad vzorky krémov, ktoré nie sú pre moju vekovú kategóriu a nejaké tie protivráskové produkty.

6. Čo alebo kto ťa najviac ovplyvňuje pri písaní?

Nemyslím si, že by ma niekto nejako ovplyvňoval. Píšem o tom čo sa páči mne a hlavne ako sa to páči mne. Do blogu dávam kus seba.

7. Ktorá značka prevláda v tvojej kozmetickej taštičke?

Essence :) 

8. Existuje produkt, ktorý by si ani za nič nevyskúšala?

Zatiaľ som taký ešte neobjavila, čiže nemám s ničím problém.

9. Čo si myslíš o spolupráci s kozmetickými firmami?

Spoluprácu s kozmetickými firmami mám veľmi rada, pretože vždy objavím niečo čo som predtým ešte nevyskúšala. Pár krát som sama niektoré firmy oslovila, pretože sa mi zdala s nimi spolupráca veľmi zaujímavá. :)

10. Máš obľúbeného youtubera?

Tanya Burr, Nikolka zo Sweetlollipop queen, Lenka (ktorá už netočí:( ) ... je ich viac

11. Čo by si odkázala začínajúcim blogerkám?

Začiatky sú veľmi ťažké a získať prvých čitateľov môže trvať niekoľko týždňov či mesiacov. Netreba sa vzdávať a treba na sebe pracovať aby bolo čím zaujať iné baby. Netreba sa báť byť sama sebou a hlavne robiť si blog podľa seba a nie podľa nejakej "šablóny", ktorú diktujú populárnejšie, známejšie bloggerky.

Mnou nominované bloggerky:

1. Simonka z Beautyandfashionblogbysima.blogspot.sk
2. Claudi z wwwprettyclau.blogspot.sk
3. Moni z monismiths.blogspot.sk
4. Nikolka z itstimetobeyour.blogspot.cz
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Otázky odomňa pre nominované blogerky:

1. Ako si sa dostala k blogovaniu?

2. Ak by si ľuďom mohla navždy odobrať jednu vlastnosť, ktorá by to bola a prečo?

3. Aký najdrahší kozmetický výrobok si si kedy kúpila? (Neľutuješ?)

4. Máš nejaké závislosti?

5. Ak by si sa mohla hneď teraz presťahovať kamkoľvek, kam by to bolo a prečo?

6. Ako by si opísala svoj blog?

7. Čo by sme našli v tvojom nákupnom košíku najčastejšie? (nemyslím potraviny, ale skôr tie 
kozmetické vecičky)

8. Akú najbláznivejšiu vec ukrýva tvoj šatník?

9. Najpoužívanejšia vec z tvojej kozmetickej taštičky?

10. Aké najpodivnejšie veci so sebou nosíš v kabelke?

11. Vieš si predstaviť, že by si už nikdy neblogovala? Chýbalo by ti to?



Dúfam, že sa Vám tento TAG páčil, možno ste sa troška zasmiali a zistili o mne niečo nové :)


Nominované bloggerky? Fúha, nechcete sa radšej nejaké prihlásiť? :D Pretože viem, že väčšina už tento tag (ako aj ja) robili a nerada by som aby ma všetky poodmietali :D

Bloggerky, ktoré nominujem sem dopíšem v priebehu pár dní... idem pozisťovať, že ktoré tento Tag už robili a ktoré ešte nie :D


2 komentáre:

  1. Ďakujem za odpovede. Ako vidím, tak s reklamami a antiperspirantmi máme rovnaký problém. Tiež som si nahmatala hrčku a stresovala. Ale ak mám poradiť, tak guľôčkovým dezodorantom sa nevyhýbaj. Vyhýbaj sa len antiperspirantom a produktom, ktoré obsahujú "ALUMINIUM CHLORIDE", "ALUMINIUM STARCH" a podobné látky, kde je v názve "aluminium". Nie forma, ale táto ingrediencia upcháva póry. Potvrdila mi to i lekárka, ktorá mi robila sono. Môžem ti odporúčať napríklad veľa dobrých roll-on, sprejových i tuhých dezodorantov bez tohto svinstva. A inak sorry, že som ťa nominovala ešte raz. Ja som si na tvojom blogu všimla TAGy, ale mi dáko ušiel. :-p

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný tag, člověk se alespoň dozví něco víc o blogerce. :)
    Jinak to tetování - ťapky e úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť