utorok 26. augusta 2014

Pure colour eye shadow palette / Spolupráca s Orif24.cz

Ahojte :)


Už je to síce dávnejšie čo som dostala k recenzií paletku od Oriflame, ktorú mi vďaka spolupráci poskytla pani z Orif24.cz, ale konečne som sa po viac násobnom použití dostala k recenzií. :) Paletku som si vybrala sama, pretože ma zaujala svojimi jemnými ale za to krásnymi farbami, ktoré doma ešte nemám... keď že som skôr vyznávačka výraznejších a crazy farieb.

Hneď ako mi prišla som sa veľmi potešila, pretože má veľkosť vhodnú do kabelky, do každej kozmetickej taštičky a tie farby vyzerali presne ako v katalógu. No nebudem už zdržovať a poďme sa pozrieť aj na fotky a testovanie :)




pondelok 11. augusta 2014

Chalk Hair / spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte :)

Už ako malé dievčatko som túžila po tom aby som mohla mať na hlave vlasy úplne inej farby ako mám. Vždy som mala radšej blonďaté barbie ako tie hnedovlasé, pretože aj ja som chcela mať iné vlasy ako mám. Veľmi som sa hnevala na maminu keď mi v puberte nedovolila zafarbiť si vlasy na Kachorru (postava v telenovele, stvárnila ju Natália Oreiro a mala červené vlasy), pretože kamoške to jej mama dovolila.

Moje sny sa vďaka tejto spolupráci splnili <3 Môžem mať vlasy hocijakej farby na akú si len spomeniem. A veru, že som neváhala a takmer všetky som naraz vyskúšala :D Konečne sa moja extravagancia môže naplno prejaviť aj na mojich vlasoch. A mať teraz červené vlasy nebolo nikdy jednoduchšie :)

Na testovanie som dostala balíček 12. farieb