sobota 12. júla 2014

REALASH - Sérum na riasy / spolupráca s Realash / časť 1.

Ahojte moje milé čitateľky :)

V poslednej dobe som si všimla, že mnoho blogeriek začalo testovať sérum na mihalnice, ktoré má spôsobiť ich predĺženie a zahustenie. Samozrejme, že ma ako skúšačku všetkého možného aj táto vec zaujala a o výrobok som sa začala viac zaujímať na ich oficiálnej FB stránke: Realash.sk. Nakoniec sme sa však dohodli na spolupráci z čoho mám veľmi veľkú radosť, pretože ako som už nahliadala iným bloggerkám na výsledky, tak sa mám naozaj na čo tešiť. Výsledky sú u bloggeriek jednoznačne viditeľné a úplne geniálne. :) Som veľmi zvedavá na tie svoje výsledky, ktoré budem postupne zaznamenávať a pridávať porovnávajúce fotky pred, počas a po úplnom ukončení testovania. :) Balík mi prišiel kuriérom o 4 dni po dohodnutí testovania (spolu s víkendom) takže rýchlosť úplne blesková :)  



 Po otvorení balíčka na mňa vykukli takéto zelené polystyréniky, či ako to nazvať :) 

 A chvíľku trvalo než som sa dohrabkala k ďalšej krásne zabalenej škatuľke :)



 Návod, ktorý Vám nafotím do pokračovania tohto článku :) (čiže počas testovania) Pretože ešte ani sama to nemám celé prečítané, musím sa najskôr zaškoliť :D

 V balíku ma čakala takáto nádherná škatuľka vyzdobená mašľou :) Aj mi to bolo ľúto rozbaliť, no nakoniec som sa premohla :) 






 Veľmi sa mi páči štýl, akým je sérum zabalené :) Krásne farebné a hrozne milo mi príde. :)


Aplikátor

Charakteristika REALASH

,,REALASH je výsledkom nespočetných hodín výskumu v najmodernejších laboratóriách v Európe. Naša ocenená prísada je splneným snom každej ženy a to z mnohých dôvodov. Ale čo ju robí revolučnou, je fakt, že nejde len o kozmetické, či dočasné riešenie. REALASH napomáha v tvorbe skutočných rias úžasnej hustoty, dĺžky a pevnosti, takže budete stále vyzerať okúzľujúco. REALASH navyše nedráždi oči a nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky. Vďaka nemu budete navždy krásna a sebavedomá."

  • o 25% dlhšie a o 84% hustejšie riasy
  • vedecky overená účinnosť
  • testované oftalmológmi, vhodné aj pre citlivé oči
  • bez vedľajších účinkov
  • viac ako milión spokojných žien

1 balenie vystačí na 4-5 mesiacov každodenného používania.

Obsah: 3 ml
Cena: 40 €
Oficiálna stránka: http://www.realash.sk/



Moje mihalnice pred začiatkom testovania :)

Fotky počas testovania sa budem snažiť robiť v podobnom uhle a budem ich dávať spolu s týmito vedľa seba pre porovnanie :)







Myslím si, že táto spolupráca je pre mňa veľmi zaujímavou a ďakujem firme REALASH za možnosť otestovania výrobku. Pokračovať budem v minimálne ďalších dvoch článkoch o testovaní :)


 TO BE CONTINUED ... 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára