streda 23. apríla 2014

Najnovšie úlovky :) Aktualizované

Ahojte :)

Blíži sa nám leto a ja som sa rozhodla, že si trošku zalovím a urobím zásoby :) Väčšina je nekozmetická ale dúfam, že aj tak Vás možno niektoré inšpirujem :) Navyše tie ceny ... no nekúp to :D


utorok 22. apríla 2014

Easter nail art

Ahojte :) Už som na FB stránke blogu spomínala, že som sa zapojila do veľkonočnej súťaže Essence. Úlohou bolo vytvoriť veľkonočný nail art a od včera poobedia do dnes (12:00) im zaslať fotku. Ešte však nie je vyhodnotený, ale držím si palec, keď že Essence patrí k jednej z mojich naj kozmetík a hrá sa o kozmetický balíček :)
Rozhodla som sa, že nail art Vám predvediem aj tu :) Som praváčka :) A preto upozorňujem, že na súťaž som lakovala ľavú ruku pravou. Avšak ukážka, ktorú Vám predvádzam tu je naopak :D Ľavou rukou pravú, takže za čaptavosť, nerovnomernosť a nepresnosť sa vopred ospravedlňujem ale moja lavačka je proste občas neschopná :D

Takže čo som k tomu všetko potrebovala?

sobota 12. apríla 2014

Garnier - Perfect Blur 5sec Review

Ahojte :)

Ako už mnohé viete, písala som pred pár dňami na Fb stránke blogu, že mi prišla do schránky celkom nečakaná zásielka a podľa obálky som naozaj netušila, že o čo ide. Nazvala som ju teda tajomnou obálkou z Prahy :D No keď som ju otvorila, vykukol na mňa list od Garnieru a z obálky mi vypadla ružová vzorka krému. Bola to vzorka Perfect Blur 5sec Review. Waaaaaa ide o testovanie výrobku! Veľmi som sa potešila, aj keď som si do dnešného dňa nespomenula, že by som sa do niečoho takého zapojila (zapájam sa do veľa súťaží, možností testovať...). Nevadí! O to viac ma to teší :)

štvrtok 3. apríla 2014

Spring nail art



Ahojte :)
Rozhodla som sa, že je ten správny čas spraviť si na nechtoch niečo bláznivejšie, jarné a veselé. :) Preto som sa rozhodla pre kvetinový vzor a myslím si, že sa mi to celkom podarilo :) Príspevok je tentokrát viac fotkový a menej písmenkový, keď že nie je moc čo opisovať.
Použila som mnohé laky, tak že som Vám napísala aj menší zoznam, ak by ste si nejaký chceli zohnať aj Vy :)

Použité produkty :)


utorok 1. apríla 2014

Vyhlásenie výsledkov narodeninovej GA

Ahojte :)

Tak je to tu, po mesiaci sa končí moja druhá GA... avšak mrzí ma, že sa Vás zapojilo tentokrát menej ako do tej prvej :) Čakala som, že sa zapoja presne tie isté, no čo už... :)

Ďakujem sponzorovi Orif24.cz, ktorý výhru do GA poskytol a ktorý ju aj zašle. :)

Nebudem to moc zdržovať ....