utorok 31. decembra 2013

Všetkým Vám želám šťastný Nový rok



Želám Vám ten najlepší skok do nového roku 2014 :)


Nech Vám to ide ľahšie ako tomu havkovi :D (ale je podarený) :D


pondelok 30. decembra 2013

Silvestrovský nail art ;)



Ahojte :)

 Máme tu deň pred Silvestrom a ja som sa rozhodla, že Vám prinesiem sľúbený nail art na túto tému. Dúfam, že sa Vám bude páčiť aspoň tak ako mne. :) Bude tak troška crazy, keď že treba poriadne osláviť nový rok, ktorý k nám zavíta.
Chcela som vytvoriť look, ktorý bude pripomínať také malé ohňostroje na nechtoch. Myslím si, že táto moja vízia sa mi z časti splnila :)

Takže ako na to?
Poďme na to. Už klasicky som si pripravila essence stampy doštička, salon express stampy set, zopár lakov, odlakovač s vatovými tampónmi a dávku trpezlivosti.

Veci, ktoré som potrebovala:



utorok 24. decembra 2013

Christmas nail art :)



Ahojte :)

Ako som už sľúbila, tak prinášam vianočný nail art, ktorý som si pre Vás pripravila :)
Rozhodla som sa, že bude jednoduchšie natočiť video, ktoré Vám ukáže, ako jednoducho si môžete vytvoriť krásne vločky na Vašich nechtoch aj Vy.
Na prstenník ľavej ruky som si síce nakreslila aj snehuliaka, lenže bolo to pre mňa natoľko náročné (a aj tak mi nevyšiel ako som chcela), že som sa rozhodla, že Vám radšej postup akým som ho vytvárala ukazovať nebudem :) Dúfam, že sa nenahneváte :)

Na vytvorenie vianočných nechtov som už klasicky potrebovala razítkovaciu doštičku :) Musím sa priznať, že keď som si niekedy v polke leta túto doštičku kupovala a videla som ten vzor vločky, tak som vedela, že určite práve tento vzor použijem na vianočné nechty. Ale teraz keď som rozmýšľala, že ako si spravím vločky, tak som na tento vzor úplne zabudla :D Našťastie mi to nedalo a popozerala som si všetky svoje doštičky čo mám a hľa, objavila som ho ! :D

piatok 20. decembra 2013

Ďarčeky na poslednú chvíľu


Ahojte v tento predsviatočný čas :)

Toto obdobie býva pre mnohých ľudí natoľko stresujúce, že nevedia kde im hlava stojí a v tomto uponáhľanom svete sa im ani nečudujem :) Ja som presne taká istá a veruže nie som jediná. Presvedčil ma dnes o tom aj jeden môj známy, kolegyňa a pár ďalších ľudí, keď sme sa bavili o nakupovaní darčekov. Na otázku: ,,Tak čo, máš už všetko?´´ mi odpovedali: ,,Ani náhodou, ešte nič nemám a darčeky už vôbec.´´
Tento dialóg bol jedným z tých podnetov, ktoré mi povedali, že toto proste napísať musím. Možno aby som uľahčila robotu iným s rozmýšľaním, že čo na rýchlo kúpiť, alebo ich aspoň utvrdila v tom, čo oni sami už ´´vybavili´´ :)

Ku každej osobe som vytvorila menšiu koláž vecí, ktoré mi napadli, že by mohli byť darčekom :) Tieto darčeky som vymýšľala pod tlakom aby ma napadli naozaj len tie veci, ktoré sa dajú celkom jednoducho zohnať. Dala som si na vymýšľanie týchto darčekov 5 minút. Takže zobrala som si papier a pero, zapla 5 minútovú časomieru a hor sa do vymýšlania. Pri viacerých ľuďoch som napísala tie isté darčeky, nie však preto, že by som sa pomýlila, alebo mi nebodaj došli nápady, ale preto, lebo sa to isté dá využiť aj pri niekom inom :)

Takže poďme na to

streda 18. decembra 2013

Dove

Ahojte :) Dove usporiadal vianočnú súťaž, kde sa hralo o rôzne výrobky od tejto spoločnosti, ja som vyhrala v predposledný deň súťaže a dokonca niečo, čo som ani nechcela :D Nuž karma je karma. Dnes mi táto výhra došla a rozhodla som sa, že ju podarujem svojej mamine, keďže ja takéto niečo absolútne nepoužívam zo zdravotných dôvodov, keď že som už raz mala zapálené tie uzliny a póry v podpazuší, bolelo to a musela som si to patľať takou mastičkou skoro mesiac. Takže už šťastie nepokúšam. Je to antiperspiračný dezodorant proti poteniu Maximum protection 48h.

Mamina sa mu veľmi potešila a rada mi porozpráva ako sa jej používa :)
Tak jej nechám pár dní na testing ... a potom som samozrejme dopíšem, že čo a ako :)


nedeľa 8. decembra 2013

Vianočný wishlist



Ahojte :)

Na internete som objavila pár vecí, ktoré sa oplatí mať a rozhodne ich aj chcem mať :) Niektoré už sú na ceste, čiže som si ich už stihla objednať a čakám kedy mi prídu. Takže poďme rovno na to :)

1. Guličky na nail art od Essence

piatok 6. decembra 2013

Poslúchali ste? Ja zrejme áno :)

Ahojte :)
Dnes k nám všetkým zavítal Mikuláš a určite núdzu o darčeky poslušní ľudia nemajú :) Tak ako ste na tom Vy? Spomenul si aj na Vás alebo takéto tradície nepodporujete?

Už od malého dieťaťa sa vždy na takéto dni teším, či už ide o Mikuláša, Vianoce prípadne Valentín. Na Mikuláša a Ježiška som verila keď som bola fakt maličká, už si to v podstate ani nepamätám, ale viem, že rodičia ma vždy nechali s niekým v izbe a oni to friško friško nahádzali pod stromček a potom už len mamina zazvonila zvončekom a tadá, malá Veronika utekala k stromčeku a waaaw zázrak :D Ako sa tam tie darčeky dostali? No samozrejme, že o pár rokov som ich odhalila, ale vôbec mi to nevadilo a ani som sa necítila sklamano :)

Musím uznať, že tento rok som asi naozaj poslúchala :) Netvrdím, že stále ... aj ja si občas dupnem a vystrčím rožky :D Ale dostala som nádielku, s ktorou som spokojná a môžem úplne v kľude priberať, aj keď chcem chudnúť :D


Takže čo som to vlastne všetko dostala?
- čoko kalendár
- čoko lízatká
- marcipán
- Mikuláš
- balíček
-2 mandarinky
- čoko v tvare kávy
- časopis Emma s diárom na rok 2014

utorok 3. decembra 2013

Akcie v Dermacole!

Ahojte kočeny :) Dermacol včera odštartoval skvelú vianočnú akciu 2 výrobky za cenu jedného! Každý deň máte výber z iných produktov, stačí si len vybrať :)

Nevieš čo kúpiť mame, sestre, kamoške ... ?
Zaplať jedno, uži si dve!


Dnešná akcia: 

očné tiene MOON TOUCH - 2 za 5,73 €
lesky na pery - ľubovolné 2 za 4,99 €
odličovače očí - ľubovolné 2 za 4,59 €
krémy na ruky - ľubovolné 2 za 3,99 €
sprchové gély - ľubovolné 2 za 2,99 €
laky na nechty ONE COAT - 2 za 2,99 €

No nekúp to :)


nedeľa 1. decembra 2013

December is here !



Ahojte kočeny :)
Po väčšej pauze opäť prichádzam s novým článkom :) Dúfam, že mi moc nedávate za zlé, že som potrebovala pisateľskú dovolenku :D Ja Vám to predsa vynahradím :)

Máme tu december :) Tento rok mi nejako veľmi rýchlo uteká, ani som sa nestihla nazdať, neskutočne rýchlo prebehol november a už je tu najsviatočnejší mesiac v roku :) Celkom sa aj teším, už len nasnežiť by mohlo :)
Aké sú Vaše pocity? :) Tešíte-netešíte?

Rozmýšľala som, že o čom napíšem decembrové články :) A rozhodla som takto.
Môžte sa tešiť na:
- môj vianočný wishlist
- rady čo darovať mame, otcovi, sestre, bratovi, frajerovi ...
- čo som dostala v novembri na narodeniny a odporúčam Vám to na Vianoce :)
- tutoriál na nail art s vianočnou tématikou
- čo som dostala na Vianoce
- Silvester a príprava na neho (nechty, oblečenie, vlasy...)

Možno ma v priebehu mesiaca ešte niečo napadne :) Zatiaľ toto :)

štvrtok 17. októbra 2013

Top ten Android/iOS games :)

Ahojte :)
Po dlhšej odmlke sa znova hlásim s novým článkom, ktorý mi dal naozaj zabrať, hlavne svojou dĺžkou :)
Rozmýšľala som, že o čom napíšem prvý top ten. Najskôr som chcela o šperkoch, lakoch atď (to neskôr)... ale dlhšie som sa hrala s telefónom a tabletom a vtedy mi to napadlo :) Vyskúšam o androide, keďže už dlhšie som chcela o tom aspoň niečo napísať :)

Moje najobľúbenejšie aplikácie sú väčšinou hry :D No dobre hanbím sa, ale nemôžem za to :) Sú to naozaj chytľavé hry, ktoré chytia hocikoho ...
Bolo mi ľúto niektoré skvelé hry nezaradiť do tohto rebríčku, preto som sa rozhodla, že pri niektorých hrách vytvorím skupinky sebe podobných hier, ktoré sú založené na rovnakom alebo podobnom princípe.


1. HRY TYPU WHERE´S MY ...


  • Where´s my water?


streda 11. septembra 2013

Dermacol rozdáva 8 eur ešte 4 dni!

Ahojte :)

Neviem či viete, ale Dermacol má momentálne rozbehnutú pre nás zákazníčky veľmi výhodnú akciu. Ide o to, že ak sa zaregistrujete na tejto stránke: Dermacolu a potom kliknete na využiť zľavu, tak Vám príde na mobil sms s potvrdzujúcim kódom, ktorý opíšete do políčka a 8 eur je vašich :) Týchto 8 eur musíte využiť do 3 dní od aktivácie. Pri kliknutí na e-shopový košík naplnený vecami nezabudnite zakliknúť úplne dole využitie tejto 8 eurovej poukážky, inak Vám nebude uznaná a odrátaná!

Zo stránky Dermacolu:
MIMORIADNA AKCIA – 8 € PRE VŠETKÝCH
Existujúcim aj novo registrovaným zákazníkom teraz pripíšeme na účet kredit 8 € s platnosťou 3 dni od jeho pripísania. Prečítajte si návod, ako získať kredit  za registráciu.
Táto mimoriadna akcia trvá od 1/8 do 15/9.


Výhodou je, že táto akcia nie je podmienená výškou nákupu. Čiže napríklad ak si nakúpite len za 8 eur, tak nákup máte zadarmo... ak nakúpite napr. za 12 eur ... tak doplatíte iba 4 eurá :) Čo je úplne skvelé.
Túto akciu som využila aj ja aj mamina :) V ďalšom článku Vám ukážem aké úlovky mám ja a aké mamina :) som nadšená :)

nedeľa 1. septembra 2013

A zase september :(

Ahojte :)
Toto leto ubehlo neskutočne rýchlo, popravde keď tak nad tým rozmýšľam, tak asi zo všetkých najrýchlejšie. Bohužiaľ. Od zajtra aj mne začína tvrdý ´´školský´´ režim, keďže pracujem v škole a musím tam byť od pol 7 :( Už vidím s akými malými očami budem vstávať :D Skončilo sa mi vyspávanie do 9:00 :D Aspoň, že zápis do 4. ročníka VS mám až 30.09. takže si ešte budem aj naďalej užívať voľno od namáhania mozgu :)

Prajem Vám skvelý krok do nového školského roka, veľa úspechov a kopec srandy :)

BioBeauty testovanie number 2 :)

Ahojte :)
Prinášam druhé menšie testovanie vzoriek, ktoré mi boli doručené tento týždeň a už som mala možnosť ich aj všetky vyskúšať :) Hovorím preto, že druhé menšie, pretože mám ešte jednu zásielku prichystanú na testovanie ale neotestovala som ešte úplne všetky vzorky ako napríklad soľ do kúpeľa a dva šampóny, tak som to sem nechcela dávať tak rozsekane :) To sa pokúsim zrecenzovať taktiež v čo najbližšej dobe, pretože polovičku už mám napísanú tuto v konceptoch :)
To som malinko odbočila, tak teraz sa vráťme späť k testovaniu našich pekných tohto týždňových vzoriek.

piatok 23. augusta 2013

Bio Beauty aneb ako získať vzorky zadarmo a zasúťažiť si :)

Ahojte :)

Mala som tú česť vyskúšať vzorky a 1 celý výrobok od tejto skvelej firmy. Musím uznať, že kozmetika je naozaj kvalitná, voňavá a príjemná k pokožke.

Ak aj Vy máte záujem ´´ochutnať´´ niečo z ich produktov, stačí ak sa zaregistrujete na ich stránke a vzorky Vám automaticky odošlú. Vzorky sa odosielajú každý piatok (ak sa rozhodnete zaregistrovať sa v piatok a stihnete to do 16:00, tak vzorky Vám budú odoslané ešte v ten deň. Ak to nestihnete, tak až nasledujúci piatok ).



Stránka tejto firmy je: http://www.biobeauty.sk :)

A to nie je ešte stále všetko. Taktiež si vytvorili blog: http://biobeautysk.blogspot.sk/ a vďaka ich Giveaway: http://biobeautysk.blogspot.sk/p/giveaway.html môžete ľubovoľný výrobok vyhrať aj Vy.

A že stále sa Vám to zdá málo?
Bio Beauty samozrejme nájdete aj na FB : https://www.facebook.com/BioBeauty.sk a ak túto stránku LIKNETE a bude presne 700 likov, tak Bio Beauty vyhlási súťaž o ďalšie skvelé ceny.

Takže želám príjemné likovanie, sledovanie, súťaženie o skvelé výhry a užívanie si voňavých výrobkov :)



štvrtok 22. augusta 2013

Crazy summer

Doštičku som dostala od kamarátky, tak som sa rozhodla, že ju rovno aj vyskúšam avšak nevedela som si vybrať kombináciu :D Nakoniec som zvolila toto :)
Snáď sa bude páčiť.



streda 21. augusta 2013

Prvá výhra v Giveaway !!!

Ahojte :)
Pred cca 2 týždňami sa mi konečne podarilo vyhrať Giveaway u jednej príjemnej slečny blogerky : http://blogofcosmetic.blogspot.sk/
Veľmi som sa tomu potešila, keďže som takéto šťastie ešte nemala a to som sa zapojila do strašne veľa GA :)
Dnes som si bola po balíček a s nadšením som rozšklbala obálku a hľadala čo je v nej ukryté :)
Potešili ma hneď tri veci a to očný tieň od Essence, strieborný náramok a vzorka BB krému od Dermacolu.






Mega effect mascara od Avonu

Ahojte kočeny :)
Rozhodla som sa, že aj ja ako jedna z mnohých blogeriek zrecenzujem svetovú novinku medzi špirálami od Avonu. V júly na Fb stránke Avonu prebiehala súťaž o získanie tejto špirály úplne zadarmo. Samozrejme s nadšením som sa zapojila aj ja a jednu sa mi podarilo predsa len uchytiť čomu som veľmi rada.

Už po otvorení krabičky som bola prekvapená balením, ktoré je naozaj jedinečné a krásne. Špirála má objem 9 ml, pričom všetky špirály čo doma mám majú len 8 ml :) Už len to je 1 ml plus pre ňu.




streda 3. júla 2013

Konečne bude oddych a čas :) + BioBeauty

Ahojte :)

Už dlhšie som nič nenapísala, pretože popravde mi nejako nevychádzal čas ... ale keďže mám už promócie úspešne za sebou ... a zajtra idem posledný krát do roboty a potom mám na 7 týždňou fajront tak sa veľmi teším a znova začínam s prispievaním ... :)




Pred skoro dvomi týždňami som dostala balíček od BioBeauty na testovanie ... keďže som ich dostala veľa...tak som si dala určitý čas na testovanie ... či naozaj zaberajú a vyhovujú mojim požiadavkám ... tieto produkty ešte stále testujem ... takže ich budem pridávať asi po troškách nech z toho nevznikne miš maš ... zatiaľ vám ukážem ako tento balík výrobkov vyzerá :)

Btw. vzoriek je tam omnoho viac :) len to tak vyzerá, že sú len tri :D

štvrtok 13. júna 2013

Prvá GA ??? Aj ty môžeš rozhodnúť o jej spustení :)

Ahojte :)

Firma BioBeauty, vďaka ktorej som už testovala pár výrobkov mi odpísali a posielajú mi kuriérom ďalšie výrobky na testovanie :) Balík by mal prísť zajtra, čiže dúfam, že víkend sa bude niesť vo víre testovania a písanie recenzií :)
Veľmi sa teším a som zvedavá, čo všetko mi poslali :) Už nech je zajtra.

Btw. mrzí ma, že ste sa nezapojili do mojej ankety o používaní podkladovej bázy.
Čo už s vami, nevadí... aj tak článok po uplynutí dní ankety napíšem a budem sa tešiť na vaše reakcie.

A taktiež som už začala rozmýšľať nad mojou prvou GA... pozriem nejaké pekné šperky :) a určite v blízkej budúcnosti bude.

Prvú GA spustím v deň, keď moja stránka dosiahne 20 odberateľov :)

utorok 4. júna 2013

Som bc. s vyznamenaním !!!!(3xA=červený diplom)

Ahojte :)
Musím sa Vám s niečim pochváliť :)
Dňa 04.06.2013 som mala obrovský deň D :)
Štátnice!!! Dva týždne stresu a pilného učenia sa (=nevenovania sa Vám:( ) To boli nervy, to bol stres :)

O 7:10 som prišla do školy, keďže som šoférovala, tak som sa prezula do lodičiek a cupitala som spolu so spolužiačkou dnu do školy. Všade boli moji nervózny spolužiaci so stresujúcimi pohľadmi a nikto nechápal čo ako a kedy bude sa diať. Niečo pred 7:50 sme sa všetci zhŕkli v jednej veľkej miestnosti a slávnostne sa zahájili štátnice. Boli sme rozdelení po 15 ľudí v každej skupine a bolo 10 komisií, po začiatočných obavách som zistila, že moja komisia s číslom 2 je úplne v pohode, ale nevedela som sa dočkať kedy bude po tom. Navyše bola som 6. v poradí a stres rástol ako som tak pozerala na všetkých tých ľudí, ktorý vychádzali od komisií, niektorí boli šťastní ... a iní zase nie. Keď som konečne prišla na rad o 9:50, bola som strašne nervózna, sadla som si pred komisiu a začala som rozprávať obhajobu svojej bakalárskej práce.

pondelok 3. júna 2013

Nechtíky na štátnice :)

V rýchlosti spravené ešte neočistené od prebytkov :) Ale myslím, že sa mi celkom podarili ... a aj tá verzia s jedným prstom sa mi celkom páči, ale nakoniec som zvolila všetkoprstovú :D
Dúfam, že sa páčia aj Vám... :)








Už zajtra!

Ahojte kočeny :)
Už zajtra prichádza môj veľký štátnicový deň D.
Rozhodla som sa, že aspoň pomedzi učenie Vám ukážem aké doplnky si beriem na štátnice :)

Tu sú :





Troška extravagancie nezaškodí :) Hodinky v prsteni sa na štátnice a sledovanie času veľmi hodí :)
Verte či nie, tento prsteň je nesmrteľný!!! Už som si s ním toľko krát umyla ruky :D Chudák :( Vždy ho vyfénujem alebo nechám voľne uschnúť a znova funguje... kvalita tin ťangov na nezaplatenie :) Stál ma 2 eurá vo Veľkoskladoch na Starej Vajnorskej :)

nedeľa 2. júna 2013

Už v utorok :(

Ahojte kočeny :) Posledná dva týždne som veľmi neporiadna blogerka, pretože Vás zanedbávam :/
Ale mám na to docela dobrý dôvod, v utorok mám totižto štátnice a tieto posledné dva týždne sa pripravujem :( Už mi z toho docela prepína, pretože chodím spávať o 2 v noci (dovtedy sa učím) a už o 5 ráno mám halucinácie a myká ma zo sna, že neviem definíciu HDP,HDI a nezamestnanosti :D Ale už som sa bála, že to nepríde, pretože toto isté som mávala aj pred maturitou a tak dúfam, že tak isto dobre mi dopadnú aj štátnice :)

Pretože už vyzerám a cítim sa presne takto:



A už aj Aladin vie, že mi šibe :D


Tak ak budete mať troška času, tak Vás poprosím, myslite na mňa v utorok :) Idem ako 6. v poradí ... Vychádza to asi tak na 9 hodinu ráno :) (nemáme časový rozpis :( )

nedeľa 19. mája 2013

Že štátnice? Nemám čas :D


Ahojte :) O pár dní ma čakajú štátnice (4. alebo 5.6), včera som sa teda začala učiť... moc sa mi nechcelo, ale pár strán sa predsa len podarilo.
Dnes som chcela pokračovať, ale nechcelo sa mi už duplom :D Vstala som o 11:00, najedla sa, nalakovala si nechty a išla von s priateľom až do večera :)

Snáď sa mi tých 90 strán, 60 otázok a milión delení podarí dovtedy naučiť :D


Urobila som si dnes takéto romantikuš nechty :)
Fialový lak Essence 132 break through 
Essence Stampy set
Essence razítkovací biely lak 






Ale teraz už utekám spať :)



Tak dobrú :)

sobota 18. mája 2013

BioBeauty testovanie

Ahojte kočeny :)


Ako som už spomínala v predchádzajúcom príspevku, dostala som možnosť vyskúšať vzorky od firmy BioBeauty.

Väčšinu vzoriek (okrem 1 všetky) som posunula mamine, keďže ona má suchú pleť a robí jej problém nájsť si vhodný krém.




streda 15. mája 2013

BioBeauty

Ahojte dámy :)


Po dlhšej odmlke sa znova vraciam na scénu :) 
Možno Vás to zaujíma a možno nie, že prečo som dlhšie neprispievala ... hlavným dôvodom bola škola ... konečne mám ohodnotenú bakalársku prácu a to nasledovne :) Zo seminára k bak. práci ( úroveň konzultácie a komunikácie so školiteľkou) mám hodnotené za B (1-) a celkové hodnotenie bak. práce mám za A (1), chápete to? Že za A ... tak to som ani nedúfala, keďže mi to dávala viac krát prerobiť a stále nebola nejako extra spokojná :D Ale veeeeeeľmi ani neviete ako sa teším ... explodujem šťastím :)




Ďalej sa chcem poďakovať blogerke Missi Blog3r The Radke, že mi prezradila ako pridám GIF-ko, keďže som z toho bola úplná lama :) Tu je moje prvé, ktoré som vlastne len tak testovala :D


                                               


A teraz prejdem k hlavnej veci tohto článku :)


Cca pred mesiacom som pozerala stránku www.biobeauty.sk a zbadala som možnosť zaslania bezplatných vzoriek. Samozrejme ja som tvor zvedavý a chcejúci všetko skúsiť :) Tak som neváhala a tieto vzorky si objednala, avšak už som ani nedúfala, že by mi prišli, mesiac je dlhá doba ... ale dnes ma čakalo prekvapenie v schránke ...

sobota 4. mája 2013

Hockey and rainbow :)

Ahojte :)
Dúfam, že aj vy pozeráte hokej a fandíte našim rovnako ja :)

A takto vyzerám ja pri fandení :D

štvrtok 2. mája 2013

Jasterička

Dnes som sa rozhodla, že si urobím jednoduché nechty s jašteričkou a zároveň otestujem dva nové laky.
Jeden je od Essence a druhý od Lidl-u :D
Lak od Essence je zaujímavý hlavne tým, že sú to vlastne dva laky v jednom balení ... a keď si nalakujete nechty obomi, tak vznikne tretí. Kúpila som ho cez internet v 50% akcií za 1,49€ ... A lak Cien z Lidl-u som kúpila hlavne preto, pretože mi došiel podkladový lak :) Cena bola 2€.

streda 1. mája 2013

Pandománia

Ahojte :)
Veľmi sa teším, že som si splnila všetky povinnosti v škole a môžem sa blogu venovať naplno :) Dúfam, že sa tešíte aj vy.

Dnes by som vám rada ukázala moju najnovšiu závislosť :) Zamilovala som si pandy ... a tvorím takú menšiu zbierku :D


Vždy keď vidím niečo s pandou, tak proste neodolám ... a keď som uvidela túto krásnu mikinu, tak to bolo niečo fenomenálne ... veľmi som sa potešila :) Stála ma 10€ a určite za to stojí...



utorok 30. apríla 2013

Už zajtra :)

Ahojte :) musím sa vám oznámiť, že sa veeeeeľmi teším.
A že prečo ? :) Pretože už od zajtra sa vám môžem venovať naplno :) A teda aspoň ja sa z toho veľmi teším ... pretože posledné dva týždne som na vás nemala čas ... škola mi dala zabrať ... ale už som všetko úspešne poodovzdávala ... bakalárku ... a 5 projektov :) Takže ... od zajtra zajtra vám zaplavia nové články :)
Dúfam, že sa tešíte rovnako ako ja...

piatok 26. apríla 2013

Musím sa pochváliť :)

Ahojteeeee :)

Musím Vám ukázať dôvod, prečo sa posledné dva týždne moc blogu nevenujem. Bohužiaľ :( mrzí ma to, pretože práca na blogu ma baví oveľa viac :D a aj ma viacej napĺňa ...


Takže dôvodom jeeee .....


Ta dááááááááááááááááááá


nedeľa 14. apríla 2013

Doštička číslo 2.

Ahojte :)
Úspešne sa mi podarilo získať predchádzajúcu razítkovú doštičku a už je tu ďalšia, ktorú by som chcela ale neviem ju nikde zohnať a navyše sa predáva len so stampy setom :( Ale keďže ja už mám dva, tretí by mi bol docela zbytočný.
A práve preto som sa znova rozhodla osloviť Vás :) Ak túto doštičku máte a nepotrebujete ju, alebo sa Vám nepáči alebo čo ja viem čo odkúpim ju od Vás :)

Ak sa mi niektorá ozvete, budem veľmi veľmi rada :) Ďakujem



štvrtok 11. apríla 2013

Ako sa používa stampy set od Essence

Ahojte :) Už viacej báb sa ma pýtalo, že ako to vlastne funguje s tými pečiatkami, či je to náročné, koľko stáli, ako sa to robí  a podobne :) Preto som sa rozhodla zhrnúť veci o stampy sete v tomto článku :)

Stampy set som si kúpila v Tescu v Bratislave (Lamač) v stojane od Essence. Musíte pozerať obchody kde sú dva stojany, v DMke sa kúpiť nedajú, pretože tam je len jeden stojan. Mali by byť v každom Tescu, videla som ich aj na Kamennom námestí v Bratislave, ostatné mestá neviem :).

Za stampy set som zaplatila 3,50€. Obsahuje pečiatku, doštičku so vzormi a stierku. Musím povedať, že túto stierku vôbec nepoužívam, pretože po každom zotretí laku mi na doštičke zanechala nepekné škrabance. Vymenila som ju za starú kreditnú kartu, dokonca sa mi s ňou pracuje ľahšie a jednoduchšie :)

utorok 9. apríla 2013

Schudnem !!!

Ahojte :) Rozhodla som, že sem napíšem to isté, čo som napísala aj na svoj FB. :)

Za túto zimu som bohužiaľ pribrala 7 kíl:( Z nervov zo školy (skúšky, bakalárka, štátnice...), z roboty a súkromných problémov. Keď som nervózna, tak proste jem a jem a jem a nemôžem za to. Môj sen je vážiť 63 kíl.

Preto mi napadlo, že ako motiváciu to napíšem na FB a aj sem, aby to bolo záväzné a nemohla som hodiť spiatočku, ako som to zatiaľ vždy urobila, keď mi to nešlo. Takto sa mi môžte smiať ak sa mi to nepodarí :).
Nemám určený nejaký časový horizont, že za koľko to musím schudnúť. Ale ak sa bude dať, tak by som to chcela do 2 mesiacov :)

Cítim sa už proste ako jaternička a nemôžem už takto ďalej. Nie som síce nejako extra objemná, mám len veľké boky, stehná a zadok, ale už sa proste necítim dobre. Meriam 178 cm a pred 4. dňami, keď som začala s chudnutím som vážila 82,3 kg. Fúúú, strašne moc :( až sa za to hanbím, že som sa vypapala.

Chudnem vďaka počítaniu KJ, ktoré denne príjmem ... a takisto spálim vďaka aktivitám... Ak by som si chcela udržiavať váhu, mohla by som za deň zjesť 6300 KJ, ale keďže ja chcem schudnúť, tak denná dávka je o 1000 KJ menej, čiže 5300 KJ (okolo).

Dúfam, že mi budete držať palce a tešiť sa s mojimi výsledkami rovnako ako sa budem tešiť ja :) Prípadne si vypýtate nejaké ďalšie Know-How odomňa :) A teším sa na výsledky.

Budem nová, lepšia ja!!!

sobota 6. apríla 2013

Modrý ako obloha ? :)

Zas a znova som sa nudila :) Tak som si proste lakovala nechty a dostala som chuť na presne túto modrú od Essence (128 let´s get lost) keďže sa snažím všetkým možným privolať jar :D A táto modrá mi pripomína takú krásnu oblohu bez mráčika :) 


  A pridala som samozrejme môj obľúbený vzor psích labiek :)

piatok 5. apríla 2013

Kryt na mobil :)

Ahojte :) Pár ľudí sa ma už pýtalo, že čo to mám za mobil a čo to je za kryt? Taktiež na žiadosť mojej známej som sem pridala fotky :D Takže je to Samsung galaxy S2 :) a kryt je roztekajúca sa zmrzlina :)


Krásna pesnička

Ahojte :) Chcem Vám ukázať túto úžasnú pesničku o psíkoch bez domova a o ľuďoch, ktorí strácajú hodnoty a nevážia si život zvierat, vyhadzujú ich z domov, bijú ich, zabíjajú.... neskutočné veci ... Vypočujte si ju aj vy ...

Mne sa neskutočne páči... Tak majme srdce a nestrácajme hodnoty...

sobota 30. marca 2013

Aj dnes som nakupovala

Tak musím sa priznať, že aj dnes som bola na nákupoch a proste neodolala som :( Ja za to nemôžem, keď ono to na mňa proste skočilo... či čo :D Plavky :) nové zrkadlovky a panda náušky :) a to všetko v Gate


Takéto plavky som chcela už aj minulý rok, lenže vtedy som si kúpila už dvoje a povedala som si, že predsa aj ja musím mať už niekde nejakú tú mieru :D Tak som si ich predsa len kúpila, ale až tento rok :) Konečne... Vrch stál 6€ a spodok 5€. :) V pohode cena podľa mňa... no nekúp to :D