pondelok 3. júna 2013

Už zajtra!

Ahojte kočeny :)
Už zajtra prichádza môj veľký štátnicový deň D.
Rozhodla som sa, že aspoň pomedzi učenie Vám ukážem aké doplnky si beriem na štátnice :)

Tu sú :





Troška extravagancie nezaškodí :) Hodinky v prsteni sa na štátnice a sledovanie času veľmi hodí :)
Verte či nie, tento prsteň je nesmrteľný!!! Už som si s ním toľko krát umyla ruky :D Chudák :( Vždy ho vyfénujem alebo nechám voľne uschnúť a znova funguje... kvalita tin ťangov na nezaplatenie :) Stál ma 2 eurá vo Veľkoskladoch na Starej Vajnorskej :)





Tieto náušničky mám od tých istých Tin ťangov a stáli ma iba 1 euro :) Ešte som nemala tú príležitosť si ich niekde dať a to už ich mám doma zhruba rok ...Tak konečne dostanú svoje uplatnenie tu. Sú podľa mňa dosť elegantné, na bežné nosenie nehodiace :)




Túto kabelku som si kúpila minulý rok v Tescu Lamač počas veľkých výpredajov kabeliek za 4,50€. Pamätám si ako ma vtedy mama zvozila, že načo mi zas taká kabelka bude a že už ich mám haldy a bla bla bla. A teraz keď som ju vytiahla, že berem na štátnice, tak konečne uznala, že mi na niečo predsa len bude a môžem si ju zobrať aj na promócie (teda ak spravím) a dobre, že som ju vtedy nepočúvala :D Navyše na to, ako vyzerá malo, je vo vnútri celkom veľká :)




Perlová retiazka z Kauflandu za 3€ (boli k tomu aj také malé perličky ako náušnice). Tiež som ju ešte nemala a keďže som zvolila nápadné resp. výrazné náušnice, tak som sa rozhodla dať si k nim toto perlové srdiečko pre zjemnenie celkového efektu :)


Tento prsteň má pre mňa nesmiernu hodnotu :) Dal mi ho môj priateľ na prvé výročie :) Veľmi sa z neho teším ešte stále, aj keď od vtedy prešli už skoro 3 roky :D A nosím ho každý deň :) Btw. je z bieleho zlata :) 


Zajtra pridám foto šiat a celkovo zo štátnic... Máme sa na čo tešiť :D Najviac teda ja :) Držte palce, nech sa mi to úspešne podarí :)




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára