pondelok 25. marca 2013

Že stres??? Že heš!!!


Ahojte :) Ako som už raz písala ... práve toto obdobie je pre mňa docela stresujúce. Niekedy mám pocit, že je to hlavne o tom počasí, lebo keď svieti slniečko, hneď mi je lepšie. :) Taktiež sa blíži odovzdanie bakalárky a bla bla bla s tým Vás zaťažovať nebudem, ani nechcem :)

Ale čo chcem je ukázať Vám moje prvé video na tomto blogu ... Ukážem Vám ako sa zbavujem aspoň čiastočne stresu vďaka tejto plazmovej lampe... Nedá mi to ... je to veľmi zaujímavá vec pre mňa ... rada sa s ňou hrám ... cítim slabé elektrické impulzy ... dokonca po dlhej hre mi mraučí v ruke :)

Lampa má dve polohy ... 1. je stále svietenie ... a 2. funguje na zvuk a vibrácie ... Úplne fantastická atmosféra vzniká v tme pri pustenej hudbe, keď ju basy piesne rozblikajú do rytmu.



Kuk video :)

Dúfam, že sa Vám moje prvé video páči :)

2 komentáre:

  1. Chápem, prečo ťa to upokojuje. Ale neodporúčam epileptikom, pri tom preblikávaní som aj ja mala problém :D Avšak, inšpirovala si ma, rozmýšľam, že aj ja by som chcela niečo také doma mať, tie impulzy ma fascinovali. Niečo mi to veľmi pripomína, ale neviem čo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to preblikávanie nie je moc príjemné, ale pri hudbe je to zase iné ... ale chcela som ukázať ako to presne reaguje ... :) je sranda sa s tým hrať ... nerozumiem tomu ako to funguje a asi aj to je na tom to zaujímavé :) Otec mi ju kápil v Kike tuším za 25 eur pred pár rokmi ... :)

      Odstrániť