nedeľa 3. marca 2013

Neodolala som

Proste som si musela ešte dnes nalakovať nechty novým lakom a vyskúšať nové pečiatky :) Použila som môj nový lak od Essence a dva laky z Oriflame, stampy set od Essence a starú kreditnú kartu miesto pribalenej stierky :).
  



Ako som už napísala, miesto železnej stierky používam starú kreditnú kartu, pretože sa mi s ňou robí výrazne jednoduchšie, lepšie stiera a predovšetkým nezanecháva na doštičkách žiadne škrabance.


Na doštičku naľavo som použila kreditnú kartu a na doštičku napravo priloženú železnú stierku. Doštička napravo je výrazne doškriabaná, pritom som každý vzor vyskúšala len 5-6 krát. Zatiaľ čo na doštičke naľavo ani jeden škrkanec:) Preto odporúčam používať kreditky :)

Po kompletnom nalakovaní nechtov som chcela použiť ešte lesk od Oriflame, ale pri lakovaní som si všimla, že sa vzor začína rozpíjať, tak som to radšej nechala tak :) Rozhodne sa ale ešte mám čo učiť ohľadne razítkovania :D Ešte stále to nie je perfektné. :) Ale tu je výsledný efekt :)

Nechty som najskôr nalakovala lakom od Essence a potom som použila ružovo-fialový lak od Oriflame na všetky nechty okrem prstenníku :). Na prstenník som použila tmavočervený pre zvýraznenie, aj keď na foto rozdiel farieb nie je viditeľný. V poslednej dobe som si zvykla mať prstenník inak nalakovaný, buď viac zvýraznený, alebo nalakovaný úplne inou farbou. Pýtate sa prečo? Pretože inak nalakovaný prstenník znamená, že je žena zadaná :) a láska je predsa láska. Aj keď ja tú moju lásku už mám vyše 3 rokov :).


Ďakujem Vám za prečítanie si článku a určite sa ´´vidíme´´ pri ďalších mojich pokusoch o razítkovanie :D.  

4 komentáre:

  1. Tie nechty sa ti podarili, hodí sa to k tvojej pestrofarebnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HH ďakujem ti :) a tak veď poznáš ma :D neviem si odpustiť takéto výrazné farby :) hneď mám proste lepšiu náladu

      Odstrániť
    2. Ak ti to vylepší náladu, určite to stojí za to :)

      Odstrániť