sobota 2. marca 2013

Moje budúce tattoo

Ahojte :) Rozhodla som sa s Vami podeliť o názor na tetovanie, ktoré je v dnešnej móde dosť IN.
Všimla som si, že v poslednej dobe stretávam docela dosť ľudí, ktorý majú minimálne jedno. Taktiež kamoška si dala vytetovať obrovskú krásnu ružu s nápisom. Foto deň po tetovaní ešte s fóliou :).


KAMARÁTKINE TETOVANIE :)




 Tak som sa rozhodla, že aj ja by som jedno malé chcela :). Veľké tetovania obľubujem obdivovať na niekom inom, na sebe si to neviem predstaviť a určite by som si nič veľké nedala spraviť :). Začala som teda rozmýšľať nad vecami, ktoré mám rada, neviem sa ich vzdať a ak ich stratím budú mi neskutočne moc chýbať. Rozmýšľala som, čo ma nikdy neomrzí a budem to chceť mať navždy pri sebe/na sebe. :) Jediná voľba, ktorá mi napadla v podstate hneď bol môj milovaný psík - jorkšírka Caira, ktorá je už 9 rokov moje zlatíčko.


Rozhodla som sa, že urobím scan jej paciek a vyskúšam ako by to vyzeralo. Lenže mala som ďalšiu dilemu, kde ich umiestniť? Rozhodne nechcem, aby to bolo na prvý pohľad príliš viditeľné, kvôli budúcemu zamestnaniu a podobne. Nakoniec som to skúsila len tak nakresliť ceruzkou na oči nad členok :) a neskutočne sa mi to zapáčilo. Voľba bola jasná. :)

(* krivosť a škaredosť nakreslených paciek si nevšímajte :D )

A ďalší problém nastal, keď som to oznámila rodičom :). Síce mám 22 rokov, ale otec začal vyvádzať ako by som mala len 14. Hovoril, že ak sa odsťahujem, tak sa môžem potetovať kľudne aj od hlavy po päty. Taktiež hovoril, že potetovaných ľudí neuznáva ( stará škola čo si myslí, že potetovaní sú len basisti a kriminálnici najhrubšieho zrna a švicnutý ľudia :D ). Nakoniec po vzájomnom dohovore sa ho podarilo presvedčiť, že chcem mať na malinkú spomienku. :)
Nakoniec mi poukážku na tetovanie kúpil priateľ na Valentína. :D

Predstavujem si to cca nejako takto, že to bude na nohe umiestnené:

Som zvedavá a veľmi sa teším, ale zároveň aj bojím bolesti a prípadných komplikácií.
Utorok 5.3.2013 o 11:30 mám termín v salóne Body Gallery v Bratislave. :)
Držte palce a potom sa rozhodne pochválim so skúsenosťami čo a ako a taktiež výsledkom. :)


4 komentáre:

  1. Caira je úplne rozkošná, máš krásneho psíka :)
    Od priateľa je to veľmi pozorné a podporujúce, to gesto oceňujem :) a som rada, že aj s ocinom to nakoniec dobre dopadlo.
    Aj náčrt na tvojej nohe vyzerá pekne, len by som osobne zvážila ísť s packami možno ešte trochu nižšie ku členku, ale to nechávam na tebe a odborníkoch. Verím, že sa to vydarí!
    Máš naozaj dobrý dôvod na "trvalé zjazvenie tela" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Je to môj pokladík najkrajší :) Priateľ si už zvykol, že nemá cenu bojovať proti tomu čo chcem, že aj tak si urobím po svojom :D tak sa rozhodol podporovať ma :) Jj je možné, že nakoniec to budem mať o kúsok nizšie, veď uvidíme čo a ako :) Neviem, či je to zrovna dobrý dôvod, ale rozhodne sa z toho teším a podľa mňa to bude vyzerať aj celkom imidžovo nie ? :D A btw. čítala som, že jazvy sa mi vytvoriť nemusia ak sa mi dostane s ihlou iba do 1-2 vrstvy kože a nie do tretej.

      Odstrániť
  2. Držim palce na tetovanie :) ja som bola necelý tyzden dozadu a bolesti sa bát nemusis :) tetovanie si si vybrala velmi pekné :) ( ja mam tiez na clenku :) ale fénixa ) :)
    a este by som ta chcela pozvat k sebe na blog, práve u mna prebieha giveaway o rucne malované tričko :)
    Wonderland

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ten Fénix je naozaj krásny, aj ty si si dobre vybrala :) Taktiež som sa zapojila do tvojho giveaway :)

      Odstrániť