utorok 12. marca 2013

Lak a púder od Essence

Ahojte :)

Včera som zas a znova zablúdila do DM-ky :) A musím povedať, že hneď mi do očka padla nová limitovaná edícia výrobkov od Essence v tématike k filmu Čarodejník z krajiny Oz :) V ponuke sú praskajúce laky (ružový, červený, mätový, metalický zlatý a modrý) , balzamy na pery (ružový a červený, ktorý menia farbu), očné tiene(zelenej, červenej a svetlo modrej farby), ceruzky na oči (fialová a zelená), krémová lícenka. rozjasňujúci púder a náhrdelník na čiernej saténovej stuhe so smaragdovo zeleným kameňom.



Ja som si nakoniec vybrala rozjasňujúci púder a červený praskajúci nadlak :)

PÚDER má krásnu prirodzenú farbu, ktorá sa dokonale zladí s vašou pleťou. A jeho vôňa je zvláštna, rozprávková, ale neviem ju blizšie klasifikovať, pripomína mi medovníky :D Taktiež sa mi zapáčil vzor na povrchu púdru. :)
Po jeho nanesení na celú tvár mi pleť zostala zjednotená, prirodzene vyzerajúca so sviežim nádychom a takisto veľmi príjemne hladká. Mám problematický mastný nos, ktorý tento púder zmatnil. S púdrom som veľmi spokojná a určite som rada, že som si ho zakúpila :) Len škoda, že je to limitka. Cena púdru: 3,5 €.




 LAK


 Praskajúci nadlak ma oslovil hlavne svojou sýtou farbou, ktorá sa mi ihneď zapáčila. Rozhodla som sa, že si ním rovno aj nalakujem nechty. :) Použila som Visions lesk na nechty od Oriflame, Visions Disco Peach lak od Oriflame a praskajúci červený nadlak od Essence. Cena červeného praskajúceho nadlaku: 1,99 €.
 Nechty som najskôr nalakovala lakom od Oriflame Disco Peach. Naniesla som dve vrstvy a čakala do úplného vyschnutia.
Po uschnutí som aplikovala praskajúci červený nadlak od Essence a nakoniec po vyschnutí som nechty ešte prelakovala leskom od Oriflame.



Výsledný efekt podľa mňa stojí za to :)





2 komentáre:

  1. dobry den, chtela bych se zeptat, zda byste nemela k prodeji laky na nehty Orifalme Visions? dekuji za odpoved

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, laky značky Visions od Oriflame sa už nevyrábajú a už nie sú. Nahradila ich však skvelá značka Very me :) Tipujem, že ste z Čiech, preto ak máte záujem o nejaké výrobky, tak odporúčam objednávať si cez stránku : http://www.orif24.cz/ pretože cezomňa by to bolo drahšie, keď že som zo Slovenska a pošta nie je zrovna najlacnejšia. :)

      Odstrániť